Horoscop Urania zilnic: joi, 8 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 8 septembrie 2016


Horoscop 8 septembrie 2016, Berbec:

Nimeni nu vă poate opri astăzi din drumul vostru către succes: sunteţi energici şi activi, concentraţi spre a obţine ceea ce vă doriţi. O promovare, o întâlnire cu o persoană minunată sau chiar o cerere în căsătorie: este suficient ca astăzi să vreţi, pentru a obţine!


Horoscop 8 septembrie 2016, Taur:

Este o zi perfectă pentru planuri măreţe, pe care le veţi duce la bun sfârşit cu un entuziasm contagios! Veţi face mişcare, veţi străluci la muncă, apoi veţi merge acasă şi veţi găti o cină delicioasă pentru persoana iubită: nu este de mirare că sunteţi aplaudaţi la scară deschisă. Nu va fi o zi a norocului absolut, dar voi vă veţi descurca de minune prin propriile puteri.


Horoscop 8 septembrie 2016, Gemeni:

Azi vă umpleţi timpul cu tot felul de proiecte, care de care mai importante, dar descoperiţi la capătul zilei că nu v-aţi putut ocupa aşa cum trebuie de niciunul dintre ele. Vina este din păcate numai a voastră: deşi aţi încercat să le faceţi pe toate, v-aţi pierdut concentrarea jonglând cu prea multe sarcini deodată!


Horoscop 8 septembrie 2016, Rac:

Tot ceea ce încercaţi joi va fi întâmpinat cu o opoziţie extraordinară din partea celorlalţi! Ideile pe care le exprimaţi la muncă vor fi primite cu critici zgomotoase, care vă dor. Nu vă pierdeţi curajul şi îndrăzneala, vă sfătuiesc astrele, deoarece sunteţi pe drumul cel bun!


Horoscop 8 septembrie 2016, Leu:

Ziua de joi este excelentă: pur şi simplu respiraţi putere prin toţi porii. Sunteţi extrem de rezistenţi, aşa că este un moment foarte bun pentru a merge la dentist sau a suporta altă intervenţie de care vă este frică în mod normal!


Horoscop 8 septembrie 2016, Fecioară:

Veţi comite o greşeală destul de gravă la muncă astăzi, care vă poate costa scump. Nu sunteţi singurii implicaţi, aşa că aveţi tendinţa de a da vina pe un coleg, pentru a scăpa basma curată. Asumaţi-vă responsabilitatea: vă va proteja conştiinţa de remuşcări şi, dacă minţiţi, veţi fi imediat descoperiţi!


Horoscop 8 septembrie 2016, Balanţă:

Veţi străluci azi la muncă, dar mai ales în comparaţie cu un rival sau cu un coleg pe care vreţi din tot sufletul să îl întreceţi! Azi concurenţa voastră va da dovadă de slăbiciune sau va face voit un pas înapoi, dar meritul este şi la voi, pentru că pur şi simplu sunteţi excelenţi în tot ceea ce faceţi. Felicitări!


Horoscop 8 septembrie 2016, Scorpion:

Astrele sunt de părere că viaţa voastră profesională va intra într-un con de umbră, cel puţin pentru o perioadă! Încercaţi să evitaţi pe cât posibil activităţile foarte plictisitoare sau pe cele care presupun rutina, deoarece în cazul lor veţi da greş, cu precădere. Pur şi simplu rezumaţi-vă la ceea ce ştiţi cel mai bine!


Horoscop 8 septembrie 2016, Săgetător:

Sunt şanse mari ca astăzi să trăiţi un flirt fierbinte sau o aventură pasională, dar de scurtă durată! Nu este nimic serios la mijloc, dar simplul fapt că v-aţi regăsit spontaneitatea şi cheful de viaţă vă produce încântare peste măsură! La finalul zilei veţi fi în culmea fericirii!


Horoscop 8 septembrie 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi extrem de sensibili, mai ales cu privire la ceea ce se întâmplă în viaţa voastră de familie! O rudă apropiată trece prin momente grele sau aveţi parte de o ceartă aprinsă cu mama sau cu sora voastră: aceste evenimente îşi pun amprenta asupra voastră şi vă vor chinui până la miezul nopţii!


Horoscop 8 septembrie 2016, Vărsător:

Ziua de joi va fi una plăcută, dacă sunteţi nişte persoane care adoră să fie în centrul atenţiei. Dacă nu, veţi simţi că vă este invadată intimitatea, deoarece deveniţi vedete pentru o zi prin prisma unor circumstanţe asupra cărora nu aveţi control. Bucuraţi-vă de aceste momente, curând veţi avea parte şi de linişte!


Horoscop 8 septembrie 2016, Peşti:

Petreceţi-vă timpul afară, dar în mijlocul unei companii numeroase, aşa cum vă place vouă: astfel veţi reuşi să vă simţiţi în elementul vostru pe 8 septembrie. Dimpotrivă, statul la birou, între patru pereţi şi activităţile de rutină nu vor face decât să vă indispună: feriţi-vă de ele azi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS