Horoscop Urania săptămânal: 19-25 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 19-25 septembrie 2016


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Berbec:

Zilele de 21 și 22 par să vă prindă într-o dispoziție comunicativă, numai bună să vă întrebaţi rudele cum le-a mai mers în ultima vreme. În zilele de 23 şi 24 septembrie, puteți aprecia mai mult decât de obicei timpul petrecut alături de familie, deci staţi mai mult prin preajma părinților. În ultima zi a săptămânii, dragostea plutește în aer, indiciu că a venit momentul să vă dedicaţi tot timpul liber persoanei iubite.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Taur:

Începând cu 22 septembrie, Mercur iese din mersul său retrograd prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, indiciu că vă înţelegi mai bine cu persoana iubită și/sau copiii. Iată un moment numai bun să încercaţi să le citiţi gândurile, intuind unde anume și-ar dori să îşi petreacă weekend-ul. Profitaţi de faptul că vibrați pe o frecvență asemănătoare.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Gemeni:

În ziua de 22 septembrie, Soarele se stabileşte în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, punând reflectorul cosmic pe acest sector al vieții voastre. Depinde doar de felul în care v-aţi raportat la el dacă vor ieși la suprafață secrete bine ascunse de ceva timp. Ar fi cazul să puneţi la bătaie rezervele de tact și diplomație cu care aţi fost înzestraţi. Încercaţi să vă faceţi din nou plăcuţi!


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Rac:

Luna Plină din data de 23 se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se vrea să vă ajustaţi sistemul de valori, principii și credințe în așa fel încât să rezoneze cu cine sunteţi voi cu adevărat. Dacă lăsaţi părerile altora să vă influențeze prea mult, aţi putea ajunge în situaţia de a vă ghida după unele repere care nu sunt de fapt ale voastre. Fiţi autentici!


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Leu:

În zilele de 21 şi 22 guvernează un aspect tensionat de opoziție peste casele vieții sociale și celei sentimentale, semn cum că v-ar putea fi destul de greu să vă împărţiţi cu succes între persoana iubită și prieteni. Poate dacă aţi ajunge să aduceţi laolaltă taberele nu ar mai fi nevoie să staţi un timp cu amicii și un timp cu persoana iubită. Ar fi bine să faceți o ieșire comună în weekend.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Fecioară:

În zilele de 21 şi 23 vă aflaţi într-o dispoziție prielnică pentru flirt, mai ales dacă vă aflaţi în căutarea unei persoane cu care să aveţi lucruri în comun. Ieşiţi și socializaţi în aceste zile și poate chiar o veţi întâlni. Dacă aveţi deja pe cineva, căutaţi să scoateți relația de cuplu din monotonie. Cu siguranță vă vor veni idei despre cum anume aţi putea să recuceriţi persoana de lângă voi.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Balanţă:

În zilele de 21 şi 22 există riscul ca diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutori, dar mai ales rude, să conducă la conflicte destul de aprinse. În ziua de 23 septembrie, ar fi indicat să nu vă neglijaţi familia în favoarea serviciului. În ultima zi a săptămânii, ar fi bine să le mai daţi atenție și amicilor, cu atât mai mult dacă i-aţi cam ignorat.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Scorpion:

Din data de 22 încolo, Mercur se mișcă în sens direct prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, indiciu cum că se leagă la loc legăturile de prietenie desfăcute în urma unor eventuale conflicte avute cândva în decursul săptămânilor care tocmai au trecut. Ceea ce s-a deteriorat prin lipsă de comunicare sau încăpăţânare se remediază tot prin intermediul acestor lucruri.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Săgetător:

În ziua de 22 septembrie, Soarele ajunge în casa prietenilor din horoscopul vostru general, eveniment care denotă că viața voastră socială va urma o curbă ascendentă în perioada următoare. Indiferent dacă apar figuri noi în anturajul vostru sau pătrundeţi voi într-un alt cerc de persoane, sigur veţi cunoaște oameni care vă împărtășesc idealurile și aspirațiile. Discuțiile cu ei vă oferă o nouă perspectivă asupra vieții.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Capricorn:

În prima zi a săptămânii, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi în mod echitabil între viața socială și cea sentimentală, dar dacă vă împărţiţi timpul cum trebuie, veţi reuși să vă mulţumiţi atât prietenii, cât și partenerul. Din data de 23 încolo, Venus se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, semnalând faptul că nativii care își caută jumătatea o pot găsi în persoana apropiată lor (un/o amic/ă).


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Vărsător:

Zilele de 20 și 21 vă surprind într-o situaţie critică, simţindu-vă asemeni unui arc întins într-o parte de prieteni și în cealaltă de persoana iubită. Probabil dacă aţi petrece timp cu amicii şi persoana iubită în același timp, nu s-ar mai simți dați la o parte în favoarea altora. În ultima zi a săptămânii, dedicaţi mai mult timp persoanei iubite. Vă prinde bine să petreceți momente de calitate împreună.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Peşti:

Revenirea lui Mercur la mersul direct din data de 22 coincide și cu o comunicare mai eficientă cu persoana iubită, semn cum că nu veți mai lăsa toate prostiile să conducă la conflicte. Tot din 22 încolo, relațiile aflate la început de drum vor obţine o dimensiune mai profundă, eveniment ce denotă că lucrurile ar putea evolua mai repede decât v-ați propus. Încercaţi să nu vă pierdeți cu firea!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS