Horoscop Urania zilnic: luni, 12 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 12 septembrie 2016


Horoscop 12 septembrie 2016, Berbec:

Este posibil ca luni să plecaţi într-o călătorie care se anunţă iniţial de scurtă durată, dar care vă va scoate până la urmă peri albi! Vă veţi enerva pe tot parcursul ei, mai ales când vă gândiţi că aţi fi putut foarte bine să staţi acasă şi să vă bucuraţi de timp numai pentru voi. Mai bine scutiţi-vă de supărări şi renunţaţi la plecare.


Horoscop 12 septembrie 2016, Taur:

Astrele vă sfătuiesc ca astăzi să daţi dovadă de moderaţie, mai ales atunci când vine vorba de mâncare. Tentaţiile culinare sunt marea voastră slăbiciune, aşa că sunteţi predispuşi să cădeţi pradă tentaţiei lor; înfrânaţi-vă însă pe cât posibil luni, pentru că vă puteţi afecta sănătatea!


Horoscop 12 septembrie 2016, Gemeni:

Nu aţi dormit prea bine seara trecută, aşa că aveţi parte de o zi obositoare, în care sunteţi uşor iritabili şi foarte prost dispuşi! Deşi efectele epuizării se vor estompa rapid, ar trebui să cumpăniţi mai bine motivele pentru care aţi ajuns în această stare şi să vă gândiţi la cum vă afectează.


Horoscop 12 septembrie 2016, Rac:

Vă duceţi acasă după o lungă perioadă de timp, iar părinţii voştri vă fac o propunere care vă tentează: aceea de a vă muta pentru o vreme la ei sau de a-i primi pe ei să stea la voi. Nevoia de a îi avea din nou aproape şi dificultăţile financiare în care vă aflaţi vă determină să vă gândiţi serios la cererea lor.


Horoscop 12 septembrie 2016, Leu:

Vă petreceţi cea mai mare parte a zilei de luni făcând pregătiri pentru o vacanţă, o mutare sau pur şi simplu pentru a vă stabili pentru o perioadă de timp la persoana iubită. În loc să vă simţiţi însă entuziasmaţi, sunteţi mai degrabă reticenţi şi aveţi impresia că faceţi o mare greşeală.


Horoscop 12 septembrie 2016, Fecioară:

Vă pierdeţi azi energia cu o persoană care nu merită defel eforturile voastre. Dimpotrivă, spun astrele, vă veţi face singuri mai mult rău, pentru că îi veţi da ocazia respectivei cunoştinţe să profite de voi şi îi veţi conferi impresia că nu are de ce să îşi facă griji, deoarece îi veţi sta mereu la dispoziţie.


Horoscop 12 septembrie 2016, Balanţă:

Aveţi o scăpare astăzi, care îi permite unui inamic să profite şi să v-o ia înainte. Deconspiraţi un secret important de la muncă şi creaţi teren propice pentru ca un coleg invidios să încerce să obţină poziţia voastră!


Horoscop 12 septembrie 2016, Scorpion:

Astăzi va fi foarte uşor să preveniţi necazurile care vă aşteaptă! Cel mai dificil moment este cel al dimineţii: este suficient să dormiţi până mai târziu, pentru a scăpa de o ceartă cu persoana iubită sau de o cerere a unei cunoştinţe, care vrea să o ajutaţi la treburi de care voi nu aveţi niciun chef. Este cel mai bun moment pentru a vă lăfăi în pat!


Horoscop 12 septembrie 2016, Săgetător:

Schimbaţi-vă stilul obişnuit de a comunica azi, sunt de părere astrele, dacă vă doriţi să aveţi parte de o zi liniştită! Altfel, ziua de luni se va transforma într-o zi plină de polemici, certuri şi conflicte care pur şi simplu vă golesc de energie!


Horoscop 12 septembrie 2016, Capricorn:

Curăţaţi-vă casa astăzi, pentru că veţi primi o vizită de care nu eraţi pregătiţi. Mai mult, este vorba despre o persoană pe care vă doriţi să o impresionaţi: o rudă mai în vârstă, pe care o admiraţi sau un fost profesor pe care îl respectaţi. Nu pierdeţi ocazia de a vă face remarcaţi în mod pozitiv!


Horoscop 12 septembrie 2016, Vărsător:

Copilul vostru sau un membru mai tânăr al familiei este nerespectuos şi face o prostie pe care vă va fi greu să o reparaţi. Vă consideraţi responsabili pentru el, aşa că faceţi tot posibilul pentru a îi explica ceea ce a greşit, dar astrele sunt de părere că veţi avea mai degrabă de câştigat dacă veţi folosi disciplina!


Horoscop 12 septembrie 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi foarte relaxaţi şi vă descurcaţi de minune în relaţia cu oamenii; aveţi posibilitatea să rezolvaţi problemele sau chiar conflictele majore cu persoanele din viaţa voastră. Spre seară, încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente; de mâine începeţi un drum interesant şi foarte frumos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS