Horoscop Urania săptămânal: 5-11 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 5-11 septembrie 2016


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Berbec:

În zilele de 5, 6 şi 7 septembrie, aşteptaţi-vă la discuții destul de aprinse cu partenerul de cuplu pe seama banilor. Încercaţi să potoliţi conflictul înainte ca el să înceapă de-a binelea. Din data de 9 încolo, se mută reflectorul cosmic pe relația de cuplu. Vă așteaptă o perioadă de un an și ceva în care relația de cuplu poate evolua mai mult decât v-aţi aștepta. Persoanele singure își pot găsi partenerul potrivit.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Taur:

Din data de 5 până în data de 7 septembrie, ar fi bine să investiţi mai mult timp și energie în relația de cuplu. Aparent, este nevoie să vă concentraţi mai mult pe acest plan al vieții voastre. În data de 9 septembrie, anturajul vostru ar putea ajunge să se trieze brusc, motiv pentru care puteți ajunge în situația de a crede că viața voastră socială nu îşi va mai reveni niciodată. Poate nu ar fi rău să fiţi mai selectivi cu cei din viața voastră.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Gemeni:

Zilele de 8 și 9 vă surprind mai adesea decât de obicei în compania persoanei iubite, motiv pentru care vi se oferă un moment mai mult decât bun pentru a face ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie între voi. Din data de 9 încolo, dragostea parcă plutește în aer, iar dacă vă aflaţi în căutarea partenerului potrivit, șansele sunt mai mari ca oricând să îl găsiţi. Daţi-vă silința să fie totul bine!


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Rac:

În prima parte a săptămânii, puteți vedea progrese în raport cu partenerul de cuplu și cei mici, iar dacă vă aflaţi în căutarea persoanei iubite, puteți cunoaște pe cineva care se ridică la înălțimea standardelor voastre. Din data de 9 încolo, se prea poate ca voi și părinții să începeţi să vă înțelegeți mai bine ca oricând, fapt pentru care relația voastră va avea mult de câștigat în viitorul apropiat.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Leu:

În prima parte a săptămânii vă recomand să petreceţi mai mult timp cu familia. Timpul de calitate în compania lor vă face bine atât la relație, cât și pe plan individual. În a doua sa jumătate, se mută reflectorul cosmic pe felul în care vă înţelegeţi cu persoana iubită și/sau copiii. Încercaţi să nu le limitaţi sau să le condiţionaţi libertatea personală. Pot apărea certuri mari pe seama aceasta.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Fecioară:

În data de 7 septembrie, emanaţi bună dispoziție, iar carisma voastră atrage mulți/te admiratori/oare în jurul vostru. Se prea poate, de asemenea, ca și cei mici să se simtă mai bine decât de obicei în preajma voastră. Din data de 8 până în data de 10, ar fi bine să vă concentraţi pe viața de familie întrucât acolo este nevoie de prezența voastră. În data de 10 septembrie se pot naște conflicte cu partenerul pe seama unor chestiuni casnice sau a părinților.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Balanţă:

În a doua parte a săptămânii, mai exact în zilele de 8 și 9, nu este exclus ca rudele voastre apropiate să fie mai prezente decât de obicei în viața voastră, mai ales dacă se pune problema de o afecțiune sau alta de o parte ori alta a baricadei. În zilele de 10 şi 11 vine vremea să acordaţi atenție familiei, dar aşteptaţi-vă să se amestece mai mult decât ar fi cazul în viața voastră de cuplu. Nu le daţi importanță!


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Scorpion:

Încercaţi ca în data de 7 septembrie să vă întâlniţi cu amicii, cu atât mai mult dacă simţiţi că v-ați distanțat oarecum unii de ceilalți în ultima perioadă. Ideal ar fi ca în zilele de 8, 9 și 10 să nu amestecaţi iubirea și/sau prieteniile cu banii întrucât există riscul să nu iasă ceva bun dintr-o astfel de manevră. În zilele de 10 şi 11 septembrie, asiguraţi-vă că vă rezervaţi timp pentru rudele voastre apropiate.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Săgetător:

Este posibil ca în zilele de 8 și 9 să nu reuşiţi să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și cea de carieră, fapt pentru care se recomandă să vă organizaţi timpul în așa fel încât să puteți să vă implicaţi în ambele domenii ale vieții voastre. Tot din data de 9 încolo se animă treptat viața voastră socială. Pot apărea prieteni noi în viața voastră sau cultivaţi mai mult decât v-aţi așteptat relația cu cei care vă sunt amici.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Capricorn:

Dacă aveţi nevoie de sfaturi în data de 7 septembrie, apelaţi la rudele apropiate ale partenerului sau la cei dragi ai voştri stabiliți în străinătate sau la mare distanță de casă. Aceștia vă pot ajuta să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă decât cea pe care o aveţi voi. Nu vă conturaţi părerile după bârfe și zvonuri, mai ales în zilele de 8 și 9, pentru că există riscul să emiteți unele judecăți greşite.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Vărsător:

Zilele de 8 și 9 sunt presărate cu momente tensionate în raport cu amicii, cel mai probabil din cauza banilor și a invidiei. Dacă anturajul vostru este format din oameni care au tendința să vă folosească ori care nu se bucură de succesele voastre, poate ar fi cazul să îl triaţi. În caz contrar, nimic bun nu va rezulta de pe urma faptului că vă axaţi pe astfel de prietenii.


Horoscop 5-11 septembrie 2016, Peşti:

Ziua de 7 septembrie se anunță a fi potrivită pentru a prezenta prietenilor noul vostru partener sau a ieși cu persoana iubită și prietenii, deci faceţi-vă niște planuri cam în genul acesta la mijlocul săptămânii. În zilele de 8 şi 9 septembrie, cariera voastră sau a partenerului se interpune între voi doi sau poate unul ia decizii fără ca celălalt să fie consultat. Poate că ar fi cazul să regândiți dinamica rolurilor jucate în cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS