Horoscop Urania zilnic: luni, 29 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 29 august 2016


Horoscop 29 august 2016, Berbec:

Ziua de luni este favorabilă educaţiei. Nu o lăsaţi să treacă fără a învăţa ceva nou! Astrele consideră că, dacă vă aşteaptă un nou şcolar sau universitar, nu strică să aflaţi câteva informaţii despre ceea ce urmează să învăţaţi, dar că şi nativii care au terminat demult şcoala vor beneficia de pe urma învăţatului.


Horoscop 29 august 2016, Taur:

Astrele consideră că astăzi nu vă strica să fiţi precauţi, deoarece, oricât de optimişti şi încrezători sunteţi, planurile nu vă vor ieşi aşa cum speraţi. Contextul astrologic al zilei vi se opune şi nu vă permite să obţineţi tot ceea ce vă doriţi, aşa că nu vă aruncaţi cu capul înainte: un pic de grijă se poate dovedi salvatoare.


Horoscop 29 august 2016, Gemeni:

Din păcate, ziua de 29 august vă va fi marcată de neînţelegeri cu persoana iubită: oricât de tare încercaţi amândoi, nu reuşiţi să ajungeţi la un punct de vedere comun. Vă contraziceţi şi în cele mai lipsite de importanţă aspecte: cel mai bine ar fi să înţelegeţi că nu vă este dat să fiţi împreună azi şi să luaţi o mică pauză.


Horoscop 29 august 2016, Rac:

Azi veţi găsi o sursă de bucurie în trecut: amintirile vă umplu de voie bună, nu de nostalgie şi întâlniţi o persoană care a fost importantă odinioară pentru voi şi pe care aţi pierdut-o. Sunteţi cufundaţi în ceea ce a fost şi începeţi să vă întrebaţi dacă nu ar trebui să schimbaţi ceva pentru a fi fericiţi acum.


Horoscop 29 august 2016, Leu:

Aspectul fizic va fi foarte important pentru voi azi, ceea ce este excelent, deoarece veţi străluci de frumuseţe. Este un moment favorabil pentru a merge la coafor sau pentru a vă face un tratament cosmetic: vă veţi simţi bine şi toate privirile admirative se vor lipi de voi.


Horoscop 29 august 2016, Fecioară:

Vă veţi ocupa ziua cu activităţi fizice, ceea ce vă va face să vă simţiţi foarte bine. Dacă nu sunteţi la sală, cu siguranţă faceţi treabă în propria grădină: nu numai că vă veţi relaxa şi veţi face mişcare, dar veţi avea şi satisfacţia de a consuma în curând fructe şi legume din propria ogradă.


Horoscop 29 august 2016, Balanţă:

Dacă intenţionaţi să vă schimbaţi locuinţa, azi este un moment foarte bun pentru voi. Găsiţi o super ofertă, de o calitate superioară la un preţ excepţional. Sunt şanse mari să încheiaţi un contract de chirie sau să vă cumpăraţi apartamentul viselor voastre, chiar azi.


Horoscop 29 august 2016, Scorpion:

Astăzi veţi descoperi că bogăţia nu este adusă numai de sume impresionante de bani, ci că poate însemna mai mult de atât! Cunoştinţele pe care le-aţi deprins în şcoală, o carte favorită, relaţiile pe care vi le-aţi făcut sau o antichitate preţioasă vă vor ajuta să impresionaţi pe cineva care vă interesează de ceva vreme şi care pune preţ pe posesiuni.


Horoscop 29 august 2016, Săgetător:

Fiţi voi înşivă azi şi toate vă vor merge cum nu se poate mai bine! Vă apropiaţi de o persoană care vă place şi aveţi tendinţa de a juca un rol pentru a o impresiona. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că adevărata voastră personalitate este singura care o poate fermeca: o veste foarte bună!


Horoscop 29 august 2016, Capricorn:

Vă întâlniţi azi cu o persoană care vă va deschide ochii, oferindu-vă o perspectivă unică, revoluţionară, asupra unei probleme care vă frământă de ceva vreme. Descoperiţi graţie acesteia că aveţi o şansă pe care nu aţi văzut-o până acum: îi veţi fi teribil de recunoscători, iar astrele sunt de părere că se poate înfiripa ceva între voi.


Horoscop 29 august 2016, Vărsător:

Astăzi este un moment bun pentru a face pace cu un rival sau cu un critic, cu care nu reuşit până acum să găsiţi o punte comună! Astrele sunt de părere că aţi putea chiar să îi faceţi o vizită, pentru că veţi demonstra uşor calităţi care îl vor impresiona şi îl vor determina să vă privească cu alţi ochi!


Horoscop 29 august 2016, Peşti:

Aveţi aspiraţii înalte azi, dar din păcate vă lipseşte perseverenţa şi determinarea pentru a le transforma în realitate. Astrele consideră că aveţi însă puterea de a depăşi aceste limite: munciţi, dar faceţi ceea ce vă place, nu vă scufundaţi în rutină şi vă veţi apropia mai uşor de obiectivul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS