Horoscop Urania zilnic: joi, 25 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 25 august 2016


Horoscop 25 august 2016, Berbec:

Relaţiile cu partenerul se îmbunătăţesc azi, aspect pe care îl vor observa mai ales persoanele care au avut parte de certuri în cuplu în ultima perioadă. Comunicarea dintre voi şi partenerul vostru funcţionează perfect şi veţi avea parte de momente deosebite, mai ales pentru că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi parcă vă ghiciţi unul altuia gândurile.


Horoscop 25 august 2016, Taur:

Aveţi grijă ce ton folosiţi azi, pentru că din cauza autorităţii din voce, pe care nu puteţi să v-o reprimaţi, veţi avea un conflict important cu o persoană apropiată. Ea are impresia că voi o discreditaţi şi că o trataţi de parcă v-ar fi inferioară, când adevărul este că voi sunteţi foarte stresaţi şi nu vă puteţi controla panica. Dezvăluiţi-vă măcar sentimentele, pentru a evita astfel de neînţelegeri.


Horoscop 25 august 2016, Gemeni:

O discuţie pe care o purtaţi cu un membru apropiat al familiei se va dovedi extrem de plăcută joi. Vă povesteşte păţanii din copilărie care vă ajută să înţelegeţi nişte aspecte din viaţa familiei voastre, care până acum vă rămăseseră ascunse. Simţiţi cum vă reconectaţi la viaţa voastră şi a celor dragi.


Horoscop 25 august 2016, Rac:

Aceasta este o zi foarte bună pentru a vă ocupa de sarcinile din rutina voastră profesională; vă este mai greu să vă concentraţi şi de aceea este indicat să rămâneţi la sarcinile obişnuite. În ceea ce priveşte viaţa socială, o discuţie cu o persoană apropiată vă poate ajuta să luaţi o decizie bună cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 25 august 2016, Leu:

Viaţa vă va oferi azi o şansă majoră, pe care ar fi păcat să o rataţi. Dificultatea va consta în a vă da seama de importanţa ei, deoarece este mai degrabă un eveniment minor în acest moment, care va avea însă un impact colosal mai târziu. Tocmai de aceea, astrele sunt de părere că ar trebui să spuneţi „da” la orice provocare!


Horoscop 25 august 2016, Fecioară:

Acordaţi azi o importanţă sporită mijloacelor prin care vă câştigaţi existenţa. Este un moment în care trebuie să oferiţi întâietate carierei, deşi acest gest îl poate enerva pe partenerul vostru sau vă poate întrista familia. Veţi vedea însă că independenţa financiară vă va ajuta mult în viitor!


Horoscop 25 august 2016, Balanţă:

Aflaţi o veste proastă la muncă: unul dintre colegii de serviciu, alături de care cooperaţi foarte bine sau un angajat de valoare îşi dă demisia, ceea ce va avea un impact indirect şi asupra performanţelor voastre profesionale. Intraţi într-o adevărată criză, pentru că începeţi să vă puneţi la îndoială şi serviciul vostru actual, atât de tare vă afectează vestea.


Horoscop 25 august 2016, Scorpion:

Joi nu este recomandat să vă scufundaţi într-o singurătate deplină, totală, deşi acesta ar putea să pară dorinţa voastră la prima vedere. Aveţi nevoie să fiţi alături de oameni, pentru că gândurile negre vă muncesc fără încetare şi, lipsiţi de compania celor dragi, riscaţi chiar să cădeţi într-o depresie accentuată.


Horoscop 25 august 2016, Săgetător:

Astăzi cădeţi pradă prea uşor idealismului, care se poate dovedi nociv mai ales pentru relaţia voastră. Din păcate, aveţi parte de o conversaţie aprinsă cu un bărbat care vă place şi vă imaginaţi deja că între voi ar putea să fie mai mult decât o simplă prietenie. Nu vă puneţi în pericol relaţia actuală doar prin prisma unei himere!


Horoscop 25 august 2016, Capricorn:

Nu faceţi eforturi azi pentru a vă crea un cerc social extins: adevărata mulţumire o veţi găsi tot alături de oamenii apropiaţi, care vă sunt cei mai dragi. Este posibil ca la un moment dat să vă simţiţi atraşi de posibilitatea de a vă afla în centrul atenţiei, dar lumina reflectoarelor va sfârşi mai degrabă prin a vă epuiza.


Horoscop 25 august 2016, Vărsător:

Misterul în dragoste va constitui azi cea mai plăcută desfătare pentru voi! Partenerul vostru vă face o surpriză pe care refuză să v-o dezvăluie pentru o lungă perioadă de timp, iar amestecul de anticipare şi nerăbdare vă va încânta peste măsură. Mai mult şi surpriza vă va fi pe plac!


Horoscop 25 august 2016, Peşti:

Curiozitatea irezistibilă vă poate aduce azi mai multe probleme decât beneficii! Nu vă puteţi lua gândul de la întrebarea „cum ar fi dacă” şi aţi putea cădea în capcana de a vă da demisia pentru a face voluntariat peste hotare sau de a încheia o relaţie stabilă pentru a vă arunca în braţele unui străin. Pe termen lung, aceste hotărâri nu vă vor fi favorabile!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS