Horoscop Urania săptămânal: 22-28 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 22-28 august 2016


Horoscop 22-28 august 2016, Berbec:

Începeţi săptămâna cu stângul din punct de vedere fizic, dar totuși trebuie să ţineţi minte că atmosfera astrală pe acest plan nu este prea blândă cu voi lunea aceasta. Propuneţi-vă să schimbaţi ceva la stilul vostru de alimentație și viață atunci. Ar fi bine să optaţi pentru alimentele sănătoase și faceţi ceva mai multă mișcare decât de obicei. Pauzele regulate sunt și ele indicate.


Horoscop 22-28 august 2016, Taur:

Din câte se pare, nu veţi avea probleme grave de sănătate în zilele care urmează, dar merită menționat faptul că în zilele de 27 și 28 august, cineva riscă să vă atingă coarda sensibilă, moment în care vă puteți ieși din pepeni. Având în vedere că vă aflaţi într-o dispoziție în care orice mic stimul vă exacerbează nervozitatea, apelaţi la exercițiile de respirație și gestionare a stresului pentru a vă calma impulsurile.


Horoscop 22-28 august 2016, Gemeni:

Din data de 22 până în data de 24 august, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că poate vă încăpăţânaţi să persistaţi în anumite tipare de gândire și afective care nu vă fac deloc bine. De obicei, nu sunteţi refractari la schimbare, dar în aceste zile sunteţi de nerecunoscut. Dacă aţi conștientiza acest lucru, aţi reuși să ieşiţi singuri din zona de confort. Analizaţi-vă!


Horoscop 22-28 august 2016, Rac:

Zilele de 24 și 26 nu vă surprind într-o dispoziție prea grozavă. Dacă apar neplăceri de ordin medical și acestea continuă, vâ recomand să ajungeţi la medic cât mai repede cu putință. La sfârșitul săptămânii, aţi putea fi tentaţi să nu le mai daţi atenție, fapt pentru care riscaţi să vă ruinaţi weekend-ul din pricina faptului că nu aţi luat măsuri mai repede. Aveţi mai multă grijă de voi!


Horoscop 22-28 august 2016, Leu:

Din câte se pare, nu veţi avea probleme grave de sănătate în zilele care urmează. Totuși, nu vă ajustaţi stilul de viață și alimentație în funcție de sfaturile apropiaților, chiar dacă ele se bazează pe indicațiile unui nutriționist sau antrenor personal, de exemplu. Fiecare persoană este diferită și poate vouă nu vi se potrivesc. Vorbiţi cu un specialist înainte de a face modificări de substanță.


Horoscop 22-28 august 2016, Fecioară:

În zilele de 22 și 27 se întrevede multă activitate astrală în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu că nu duceţi lipsă de energie, dar nici de activități care să v-o consume. Asiguraţi-vă că vă gestionaţi forțele cât mai eficient cu putință, căci altfel există riscul să o disipaţi și să nu realizaţi nimic notabil. Doar de voi depinde dacă reuşiţi să o menţineţi la cote ridicate toată săptămâna.


Horoscop 22-28 august 2016, Balanţă:

Zilele de 22 și 27 s-ar putea să nu vă găsească în cea mai bună stare de spirit. Parcă sunteţi prea aşpri cu voi înşivă și cu ceilalți, autocriticându-vă și cicălindu-i pe ceilalți pe seama a tot felul de nimicuri. Poate dacă aţi încerca să vedeţi frumosul lucrurilor mărunte și partea plină a paharului, nu aţi mai fi atât de înverşunaţi fără niciun rost. Încercaţi mai bine să vă relaxaţi puţin.


Horoscop 22-28 august 2016, Scorpion:

Astrele par să vă sară la numărătoarea zodiilor greu încercate pe acest plan (al sănătăţii) săptămâna aceasta. În ceea ce privește planurile de sfârșit de săptămână, ar fi bine să faceţi unele ajustări, cu atât mai mult dacă v-aţi propus să îl petreceţi la mare distanță de casă ori chiar în străinătate. Bine ar fi să nu vă înhămaţi în zilele de 27 şi 28 la drumuri lungi obositoare. S-ar putea să nu puteți ține pasul cu ele.


Horoscop 22-28 august 2016, Săgetător:

Intervalul 22-24 august nu arată a fi unul prea reușit cât privește sănătatea. Puteți avea tendința de a fi delăsători, motiv pentru care riscaţi să nu vă ţineţi de dezideratele care privesc stilul vostru de viață și alimentație. Puneţi puţin biciul pe voi înşivă și ţineţi-vă mai din scurt. Altfel, nu faceţi mișcare câtă trebuie și ajungeţi iar să mâncaţi pe fugă ori preparate deloc sănătoase.


Horoscop 22-28 august 2016, Capricorn:

Zilele de 25 și 26 august nu vă surprind într-o formă prea bună. Poate vă alegeţi cu o viroză respiratorie sau poate aveţi de tras de pe urma unei febre musculare. Oricare ar fi situația ar fi bine să încercaţi să vă îngrijiţi de sănătatea voastră în aceste zile. În caz contrar, poate fi nevoie să vă modificaţi programul de weekend ori chiar să anulaţi anumite activități de sfârșit de săptămână.


Horoscop 22-28 august 2016, Vărsător:

Cea mai mare pare a weekend-ului, adică zilele de 27 și 28 august, vă găsesc ceva mai sensibili decât de obicei, motiv pentru care ar fi indicat să vă menajaţi. Dacă vă pricopsiţi cu vreo neplăcere de ordin medical, aflaţi că una dintre cauzele acesteia ar putea fi de origine emoțională. Încercaţi să vă înconjuraţi de oameni optimiști și să evitați mediile încărcate de energie negativă.


Horoscop 22-28 august 2016, Peşti:

Norii negri promit să nu se abată nici asupra stării voastre de sănătate, nici asupra dispoziției în care vă regăsiţi săptămâna aceasta. Dacă alegeţi totuși să vă concentraţi într-o anumită măsură pe acest aspect al vieții voastre, recomandarea ar fi aceea de a aduce ordine în programul vostru zilnic. În felul acesta, evitați haosul și nu vă mai dau bătăi de cap așa mari activitățile de pe agenda săptămânii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS