Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 14 august 2016


Horoscop 14 august 2016, Berbec:

În această zi sunteţi dispuşi să faceţi pace cu o persoană din trecutul vostru şi să treceţi peste conflicte. Sunteţi foarte calmi şi dacă apare în cursul zilei o situaţie neprevăzută, îi veţi face faţă pentru că aveţi capul limpede. Viaţa de cuplu trece printr-o perioadă liniştită şi nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Bucuraţi-vă de compania persoanei iubite.


Horoscop 14 august 2016, Taur:

În această dimineaţă, sunteţi nevoiţi să vă anulaţi toate planurile pentru că o rudă apropiată are nevoie de ajutorul vostru. Veţi face numeroase drumuri scurte care vă vor ţine ocupaţi o bună parte din zi. Spre seară, aveţi ocazia să vă întâlniţi cu oameni dragi şi să vă relaxaţi la un eveniment social. Nu exageraţi cu distracţia şi rezervaţi-vă timp suficient pentru odihnă.


Horoscop 14 august 2016, Gemeni:

Nu vă faceţi planuri foarte exacte pentru această zi deoarece puteţi primi o vizită neanunţată din partea unor prieteni sau a unor rude. Deşi nu eraţi pregătiţi, vă va face plăcere vizita lor şi veţi avea ocazia să vă amintiţi cu drag de trecut în compania acestora. Mai mult de atât, veţi afla de la aceste persoane o veste foarte plăcută.


Horoscop 14 august 2016, Rac:

Chiar dacă nu sunteţi mulţumiţi de situaţia voastră financiară, astăzi nu sunteţi dispuşi să vă bateţi capul foarte mult cu acest aspect. Astăzi vă concentraţi mai mult asupra vieţii de cuplu. Nativii singuri trebuie să profite de ocaziile de socializare ivite în această seară pentru că au şanse să facă o cucerire importantă.


Horoscop 14 august 2016, Leu:

Nu este o zi foarte potrivită pentru iniţiative de afaceri sau proiecte profesionale noi. Concentraţi-vă asupra vieţii de familie pentru că o rudă apropiată are nevoie de ajutorul vostru, sau cel puţin de un sfat. În viaţa de cuplu poate apărea un moment tensionat pe care îl puteţi depăşi foarte uşor dacă sunteţi sinceri şi vă asumaţi greşelile.


Horoscop 14 august 2016, Fecioară:

Sunteţi destul de sensibili în această dimineaţă şi vă enervaţi uşor din cauza unor lucruri mărunte. Încercaţi să vă liniştiţi şi să vă bucuraţi de compania oamenilor dragi, cu atât mai mult cu cât astăzi vă puteţi întâlni întâmplător cu un prieten din copilărie pe care nu l-aţi mai văzut de foarte multă vreme. Partenerul de cuplu vă sprijină moral şi vă va reda buna dispoziţie.


Horoscop 14 august 2016, Balanţă:

Este momentul să vă concentraţi mai mult asupra vieţii voastre sociale. Sunteţi foarte carismatici iar relaţiile pe care vi le puteţi face în această perioadă se pot transforma în legături de durată. Pentru nativii care nu au încă un partener de cuplu, este o perioadă minunată pentru că au şanse mari să îşi găsească jumătatea dacă ies puţin din zona lor de confort.


Horoscop 14 august 2016, Scorpion:

Nu aveţi foarte multă energie însă în cursul dimineţii trebuie să faceţi un mic efort şi să rezolvaţi o chestiune pe care aţi amânat-o întreaga săptămână. Din fericire, partenerul de viaţă sau o persoană foarte apropiată vă va ajuta şi vă va reda optimismul. Acceptaţi invitaţiile la petreceri pentru că aveţi şansa să vă faceţi prieteni noi.


Horoscop 14 august 2016, Săgetător:

Puteţi primi astăzi o propunere de afaceri din partea unui prieten însă nu este cel mai bun moment pentru a face o astfel de mişcare. În schimb, este o zi foarte bună pentru viaţa sentimentală. Dacă nu aveţi încă un partener, puteţi cunoaşte pe cineva care vă va face inima să bată mai repede sau să recunoaşteţi în cele din urmă sentimentele pe care le nutriţi pentru o persoană apropiată.


Horoscop 14 august 2016, Capricorn:

Nu vă implicaţi în proiecte de afaceri, oricât de bine ar suna şi oricâtă încredere aţi avea în persoana care face propunerea. Intuiţia voastră nu funcţionează foarte bine şi vă asumaţi riscuri inutile. Îndreptaţi-vă atenţia către viaţa de familie pentru că sunteţi nevoiţi să faceţi lumină asupra unei situaţii incerte în legătură cu o locuinţă.


Horoscop 14 august 2016, Vărsător:

În cursul acestei zile, cel mai probabil după amiază, se poate ivi un conflict în cuplu din cauza neînţelegerilor în ceea ce priveşte bugetul. Trebuie să fiţi foarte calmi şi să ajungeţi rapid la un compromis cu partenerul de cuplu. În această seară, puteţi primi vizita unor rude din afara localităţii.


Horoscop 14 august 2016, Peşti:

Intuiţia voastră nu funcţionează foarte bine şi trebuie să apelaţi la sfaturile unei persoane de încredere pentru a lua o decizie, în special în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. În această zi, veţi putea fi puşi în faţa unei alegeri dificile. De aceea, trebuie să fiţi foarte obiectivi şi să nu trageţi concluzii pripite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS