Horoscop Urania zilnic: joi, 1 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 1 septembrie 2016


Horoscop 1 septembrie 2016, Berbec:

Joi vă chinuie amintirile despre un eveniment trist din viaţa voastră, pe care credeaţi că l-aţi depășit, dar care încă vă mai afectează, după cum realizaţi azi. Veţi avea ceva de furcă până ce veţi reuși să vă detaşaţi complet, sunt de părere astrele!


Horoscop 1 septembrie 2016, Taur:

Pasiunea voastră pentru mâncare este recunoscută și ea vă va aduce azi o cunoștință care vă poate deveni prieten/ă. Discutați cu un coleg despre felurile voastre de mâncare preferate și descoperiţi că aveți multe în comun. Până să realizaţi, deja organizați o cină împreună!


Horoscop 1 septembrie 2016, Gemeni:

Aveţi tendinţa astăzi de a plasa problemele familiei mai presus de ale voastre, ceea ce vă va cauza foarte multe bătăi de cap. Ştiţi că cei dragi sunt importanți, dar azi fericirea lor contravine propriei voastre bucurii! Puneţi-vă pe primul loc!


Horoscop 1 septembrie 2016, Rac:

Încercaţi azi să convingeţi pe cineva să vă respecte dorinţele, folosindu-vă de şarmul vostru personal! Deşi tentativele de flirt nu sunt de ignorat, nu reuşiţi să o manipulaţi pe respectiva persoană, ceea ce vă poate scădea încrederea în voi. Astrele sunt de părere că pur şi simplu nu vă place!


Horoscop 1 septembrie 2016, Leu:

Cumpătarea este astăzi o calitate extrem de importantă, pe care ar trebui să o puneţi la rang de cinste! Puteţi cădea uşor în capcana de a fi prea lacomi, nu neapărat din punct de vedere gastronomic, cât sentimental sau profesional: riscaţi să vă părăsiţi locul de muncă actual pentru un salariu mai mare, dar fals, sau să renunţaţi la o relaţie stabilă pentru un vis.


Horoscop 1 septembrie 2016, Fecioară:

Joi veţi reuşi să vă câştigaţi pacea şi liniştea, în legătură cu o problemă care v-a tulburat multă vreme în viaţa sentimentală. Aflaţi că cel pe care o/îl placeţi nutreşte aceleaşi sentimente pentru voi, sau, dimpotrivă, vă daţi seama că nu mai simţiţi nimic pentru „fosta/ul” voastra/stru. Oricum, sunteţi satisfăcuţi de rezultat.


Horoscop 1 septembrie 2016, Balanţă:

Ziua de 1 septembrie trebuie să fie dedicată construcţiei: este excelent dacă aţi plănuit să vă ridicaţi singuri casa, dar veţi avea succes şi în fortificarea carierei sau în încercarea de a vă face relaţia mai puternică. Orice pas pe care îl veţi face azi va fi însoţit de succes şi orice cărămidă plasată în edificiul vieţii voastre va fi indestructibilă.


Horoscop 1 septembrie 2016, Scorpion:

O persoană apropiată vă roagă astăzi să o ajutaţi cu o problemă delicată sau să o împrumutaţi cu o sumă de bani. Deşi iniţial aveţi toată bunăvoinţa, începeţi curând să înţelegeţi că situaţia este mult mai spinoasă. Astrele sunt de părere că ar trebui să explicaţi politicos că nu sunteţi capabili să îi faceţi pe plac şi să vă scuzaţi; altfel, sacrificiile pe care le veţi face vor fi imense.


Horoscop 1 septembrie 2016, Săgetător:

Situaţia voastră financiară va intra astăzi în linie dreaptă: dacă aţi avut probleme cu banii, acum vă veţi redresa şi aveţi toate şansele să începeţi chiar să puneţi o sumă deoparte. Puteţi începe să visaţi la o vacanţă de iarnă într-un loc luxos, pentru că norocul nu vă va părăsi multă vreme din acest punct de vedere.


Horoscop 1 septembrie 2016, Capricorn:

Azi vă aşteaptă o zi armonioasă, în care toate vă vor ieşi aşa cum vă doriţi, deşi nu veţi avea neapărat parte de un noroc nemaivăzut până acum. Vă simţiţi bine în compania colegilor la muncă şi aveţi parte de momente de tandreţe cu persoana iubită: este un prilej foarte bun pentru a vă reîncărca bateriile şi a vă pregăti pentru luptele viitorului.


Horoscop 1 septembrie 2016, Vărsător:

Astăzi vă veţi epuiza nervii încercând să evitaţi o criză de proporţii la muncă, din cauza neglijenţei de care a dat dovadă unul dintre colegii voştri. Deşi faceţi tot posibilul şi comiteţi chiar acte de eroism, problema va escala şi veţi fi nevoiţi să daţi voi explicaţii pentru comportamentul său. Va fi o zi pe care vreţi să o uitaţi cât mai curând.


Horoscop 1 septembrie 2016, Peşti:

Ziua va merge excelent pe plan profesional, deşi nu acelaşi lucru poate fi afirmat şi despre viaţa personală. Aveţi parte de o ceartă de proporţii cu persoana iubită, care vă reproşează că în ultima perioadă aţi neglijat-o pentru a vă implica în carieră: deşi ştiţi instinctiv că are dreptate, nu vă puteţi abţine să nu vă simţiţi nedreptăţiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS