Horoscop Urania zilnic: duminică, 31 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 31 iulie 2016


Horoscop 31 iulie 2016, Berbec:

Astăzi trebuie să fiţi foarte atenţi la oamenii cu care interacţionaţi; din anumite motive, pot apărea mici situaţii neaşteptate care se pot transforma în adevărate conflicte dacă nu ştiţi cum să gestionaţi situaţia. Spre seară, o veste frumoasă vă poate schimba starea de spirit.


Horoscop 31 iulie 2016, Taur:

După o săptămână de foc, ziua de duminică este dedicată doar relaxării; profitaţi de timpul liber pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi pentru a petrece momente frumoase alături de oamenii importanţi din viaţa voastră. Seara vine cu o surpriză specială din partea persoanei iubite.


Horoscop 31 iulie 2016, Gemeni:

Din cauza unei situaţii care nu ţine deloc de voi, astăzi trebuie să renunţaţi la planurile voastre şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; în relaţia cu membrii familiei apare o problemă de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 31 iulie 2016, Rac:

Persoana iubită trece prin schimbări destul de importante pe plan profesional, iar voi trebuie să îi fiţi alături în aceste momente şi să o susţineţi necondiţionat. Îi oferiţi timpul de care are nevoie pentru a îşi pune în ordine cariera şi a lua deciziile necesare ca lucrurile să meargă bine în continuare.


Horoscop 31 iulie 2016, Leu:

Ziua de duminică este zi de muncă pentru voi; în prima parte a zilei vă întâlniţi cu persoane importante pentru a discuta despre anumite proiecte de care vreţi să vă ocupaţi. Dacă lucrurile merg foarte bine, reuşiţi să încheiaţi un parteneriat extrem de important şi de lungă durată.


Horoscop 31 iulie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; apare o situaţie neprevăzută şi încercaţi să găsiţi o rezolvare rapidă a problemei astfel încât lucrurile să nu ia o întorsătură neplăcută. Aveţi răbdare şi nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă.


Horoscop 31 iulie 2016, Balanţă:

Primele ore ale dimineţii sunt dedicate vieţii profesionale; aveţi câteva situaţii de care trebuie să vă ocupaţi urgent şi este posibil ca pentru asta să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi făcute cu partenerul de cuplu. Din această cauză, persoana iubită vă poate reproşa că sunteţi mai reci.


Horoscop 31 iulie 2016, Scorpion:

Prima parte a zile pare să fie o perioadă foarte frumoasă pentru a o petrece în compania partenerului de cuplu; după orele prânzului, încercaţi să vă ajutaţi o persoană dragă cu o problemă dificilă. Nu ezitaţi să apelaţi la relaţiile voastre pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru această situaţie.


Horoscop 31 iulie 2016, Săgetător:

Vă este tot mai dificil să comunicaţi deschis cu partenerul de cuplu; acesta vă poate reproşa că sunteţi foarte reci şi că nu mai investiţi sentimente în relaţia voastră. Pentru a aplana orice conflict, trebuie să rămâneţi cât mai calmi cu putinţă şi să încercaţi să îi explicaţi sincer care este situaţia.


Horoscop 31 iulie 2016, Capricorn:

Profitaţi de ultima zi a săptămânii pentru a vă relaxa şi a uita de problemele de pe plan profesional; este posibil ca spre seară să participaţi la un eveniment frumos, unde aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi. În cazul în care sunteţi singuri, lucrurile se pot schimba în favoarea voastră.


Horoscop 31 iulie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei de duminică este una destul de liniştită; după orele prânzului, este foarte posibil să vă loviţi de probleme serioase de comunicare. Din această cauză, relaţiile cu oamenii din jurul vostru pot avea de suferit, în special pe plan personal, unde partenerul de cuplu are aşteptări mari de la voi.


Horoscop 31 iulie 2016, Peşti:

Ziua de duminică este una foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi multă răbdare şi reuşiţi să comunicaţi bine cu partenerii de afaceri. Întâlnirile decurg aşa cum trebuie, iar puterea voastră de convingere vă ajută să primiţi un contract important, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS