Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 16 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 16 iulie 2016


Horoscop 16 iulie 2016, Berbec:

Prima parte a zilei de astăzi este foarte relaxantă pentru voi; reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase şi liniştite, în care puteţi uita de problemele de la locul de muncă. După orele prânzului, în aer apare o stare romantică şi foarte optimistă. Veştile pe care le primiţi sunt foarte frumoase.


Horoscop 16 iulie 2016, Taur:

Ziua de astăzi este un moment perfect pentru achiziţii, inclusiv achiziţii mari şi valoroase. Vă va fi foarte uşor să cumpăraţi ce vă trebuie dacă aveţi o listă planificată în prealabil. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou neaşteptat.


Horoscop 16 iulie 2016, Gemeni:

Conduşi de o intenţie ascunsă sau de o izbucnire emoţională, este posibil să cheltuiţi o sumă destul de mare de bani. Nu este cazul să vă speriaţi, puteţi rezolva această situaţie foarte repede dacă vă păstraţi calmul şi cereţi ajutorul unei persoane de încredere.


Horoscop 16 iulie 2016, Rac:

În prima parte a zilei trebuie să fiţi foarte concentraţi asupra sarcinilor pe care trebuie să le rezolvaţi deoarece chiar şi o mică greşeală vă poate distruge munca şi vă poate da peste cap toate planurile făcute. Seara, în schimb, pare să fie una liniştită şi destul de relaxantă.


Horoscop 16 iulie 2016, Leu:

Problemele de pe plan profesional nu se vor rezolva stând cu mâinile în sân; chiar dacă nu primiţi ajutor de la colegii de echipă, încercaţi să gândiţi strategii şi să găsiţi soluţii pentru aceste situaţii dificile. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă înţelege foarte bine stresul şi vă oferă spaţiul necesar pentru a vă ocupa de tot.


Horoscop 16 iulie 2016, Fecioară:

Vă treziţi destul de agitaţi; starea voastră de nervozitate poate avea legătură cu problemele profesionale sau chiar şi cu bugetul personal. Trebuie să învăţaţi să vă gestionaţi mult mai bine cheltuielile astfel încât să nu fiţi nevoiţi să recurgeţi la prieteni.


Horoscop 16 iulie 2016, Balanţă:

Astăzi o situaţie ce nu ţine de voi vă poate distruge zenul; din această cauză relaţia de cuplu poate deveni tensionată şi vă va fi foarte dificil să ajungeţi la un compromis cu partenerul de cuplu. Încercaţi, pe cât posibil, să vă înzestraţi cu multă răbdare înainte de a avea o discuţie sinceră.


Horoscop 16 iulie 2016, Scorpion:

Este posibil să vă doriţi să faceţi câteva cumpărături în această zi, însă lucrurile nu stau tocmai roz pe plan financiar. În orice caz, încercaţi să vă consultaţi cu partenerul de cuplu înainte de a face orice achiziţie majoră astfel încât să evitaţi neînţelegerile şi conflictele.


Horoscop 16 iulie 2016, Săgetător:

Pentru a vă ocupa de problemele personale este necesar să petreceţi puţin timp de unii singuri; încercaţi să vă liniştiţi, să analizaţi cu mare atenţie situaţia şi să înţelegeţi care este drumul pe care trebuie să mergeţi mai departe. Compromisurile pe care le puteţi face acum pot aduce beneficii frumoase în viitor.


Horoscop 16 iulie 2016, Capricorn:

Astrele vă recomandă să evitaţi astăzi întâlnirile cu partenerii sau chiar cu persoanele dragi; sunteţi destul de agitaţi şi vă este tot mai dificil să vă păstraţi calmul chiar şi în preajma oamenilor la care ţineţi. Seara pare să fie un moment foarte bun pentru relaxare şi odihnă.


Horoscop 16 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de sâmbătă vă găseşte făcând planuri pe plan profesional; vă este tot mai dificil să rămâneţi pe acest drum, însă faceţi tot posibilul pentru a obţine rezultatele la care visaţi. Astrele vă recomandă să amânaţi, pe cât posibil, întâlnirile cu partenerii de afaceri deoarece nu sunteţi în apele voastre şi nu vă puteţi ocupa aşa cum trebuie de acestea.


Horoscop 16 iulie 2016, Peşti:

Este posibil ca prima parte a zilei să vă găsească pe drum; cel mai probabil, plecaţi într-o scurtă călătorie de relaxare alături de partenerul de cuplu, prieteni sau membrii familiei. Este timpul să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de liniştea la care visaţi încă de la începutul săptămânii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS