Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 Mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 1 Mai 2016


Horoscop 1 Mai 2016, Berbec:

Prima parte a zilei este una plină de optimism pentru voi; aveţi ocazia să petreceţi clipe frumoase alături de membrii familiei. Seara este specială deoarece, dacă sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă, de care vă îndrăgostiţi încă de la prima vedere.


Horoscop 1 Mai 2016, Taur:

În prima parte a zilei de 1 Mai aveţi posibilitatea de a vedea lumea dintr-o nouă perspectivă; este posibil să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va face o propunere interesantă de colaborare pe plan profesional. Aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare în viitorul apropiat.


Horoscop 1 Mai 2016, Gemeni:

Acum aveţi ocazia să rezolvaţi problemele sentimentale cu partenerul de cuplu; aveţi multă răbdare şi sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri pentru ca lucrurile să revină la normal. După orele prânzului, sunteţi activi şi voioşi în relaţia cu oamenii din jurul vostru, în special cu membrii familiei.


Horoscop 1 Mai 2016, Rac:

Ziua de astăzi este una foarte liniştită pentru voi; petreceţi clipe frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară este posibil să faceţi un drum mai lung; optimismul de astăzi vă poate convinge să luaţi o decizie extrem de importantă în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 1 Mai 2016, Leu:

Primele ore ale zilei sunt unele foarte frumoase pentru voi; acesta este un moment bun pentru a vă face ordine pe plan sentimental. Dacă sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă, care vă va cuceri încă de la prima vedere.


Horoscop 1 Mai 2016, Fecioară:

Ziua de astăzi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte optimişti şi reuşiţi să vă ocupaţi de micile probleme de comunicare pe care le aveţi cu partenerul de cuplu sau cu alţi oameni dragi din viaţa voastră. Seara este una specială, astrele vă oferă posibilitatea de a face o schimbare majoră în viaţa personală.


Horoscop 1 Mai 2016, Balanţă:

Reuşiţi să vă ocupaţi de problemele profesionale rămase restante până în orele prânzului; a doua parte a zilei este foarte liniştită şi frumoasă şi asta deoarece vă faceţi planuri de călătorie alături de partenerul de cuplu şi prietenii dragi.


Horoscop 1 Mai 2016, Scorpion:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; astăzi pare să fie un moment bun în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Este posibil să faceţi o schimbare majoră în relaţia cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă.


Horoscop 1 Mai 2016, Săgetător:

Astăzi trebuie să preluaţi iniţiativa într-o discuţie de familie astfel încât să nu lăsaţi lucrurile să iasă de sub control; din fericire, aveţi multă răbdare şi găsiţi soluţii eficiente şi toată lumea este fericită. Seara este destul de liniştită pentru voi.


Horoscop 1 Mai 2016, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte frumoasă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. Aveţi ocazia să revedeţi persoane foarte dragi, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp. Seara este petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 1 Mai 2016, Vărsător:

Astăzi o persoană foarte dragă vă poate face o surpriză; este vorba despre un cadou pe care vi-l doriţi de foarte mult timp, însă încă nu aţi avut posibilitatea de a vi-l achiziţiona. Restul zilei este destul de liniştit şi foarte frumos.


Horoscop 1 Mai 2016, Peşti:

Începeţi ziua de astăzi cu multă veselie şi voie bună; dacă vreţi să faceţi schimbări importante, acesta este cel mai bun moment. Aveţi multă inspiraţie, sunteţi atenţi la detalii şi reuşiţi să luaţi cele mai bune decizii cu privire la viitorul vostru. Seara este specială deoarece este petrecută în compania oamenilor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS