Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 30 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 30 aprilie 2016


Horoscop 30 aprilie 2016, Berbec:

Prima parte a zilei de sâmbătă este destul de aglomerată pentru voi. Trebuie să puneţi la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte proiectele şi sarcinile de care vă ocupaţi pe plan profesional; după orele prânzului puteţi face un drum mai lung pentru a revedea persoane dragi.


Horoscop 30 aprilie 2016, Taur:

Cu cât sunteţi mai liniştiţi, cu atât reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale mai repede; aveţi multe lucruri la care trebuie să fiţi atenţi, însă sunteţi foarte mulţumiţi de noile schimbări care s-au întâmplat în ultima perioadă. Astrele vă oferă o oportunitate incredibilă, aşa că profitaţi de ea şi demonstraţi că puteţi mult mai mult.


Horoscop 30 aprilie 2016, Gemeni:

Astăzi este posibil să vă amânaţi întâlnirile de afaceri pentru a vă concentra mai mult asupra vieţii personale; o problemă dificilă din trecut nu vă dă pace, aşa că trebuie să vă concentraţi întreaga atenţie asupra acestei situaţii. Din fericire, o persoană de încredere vă poate veni în ajutor. Împreună găsiţi o soluţie eficientă.


Horoscop 30 aprilie 2016, Rac:

În prima parte a zilei este posibil să vă certaţi cu un coleg de muncă, un şef sau chiar un colaborator; nu reuşiţi să vă puneţi de acord cu privire la o decizie pe care trebuie să o luaţi pentru un proiect important. Spre seară acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu.


Horoscop 30 aprilie 2016, Leu:

Astăzi puteţi rezolva un conflict mai vechi cu partenerul de cuplu, însă asta doar dacă aveţi răbdare şi sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat; reuşiţi să o cuceriţi cu farmecul vostru.


Horoscop 30 aprilie 2016, Fecioară:

Ziua de sâmbătă este mai dificilă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; nu aveţi încredere în voi şi acest lucru vă poate demoraliza şi vă poate face să pierdeţi un proiect important, cu beneficii incredibile într-un timp destul de scurt. Încercaţi să vedeţi şi partea plină a paharului.


Horoscop 30 aprilie 2016, Balanţă:

În prima parte a zilei de 30 aprilie trebuie să vă ocupaţi de o situaţie destul de dificilă pe plan profesional; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un compromis major cu care persoanele dragi din viaţa voastră nu vor fi de acord. Spre seară, primiţi un sfat foarte bun de la un om în vârstă.


Horoscop 30 aprilie 2016, Scorpion:

În relaţia cu partenerul de cuplu poate exista o situaţie neaşteptată care vă va determina să luaţi o decizie care vă va da peste cap toate planurile; încă nu ştiţi cum să reacţionaţi, însă pe parcurs vă veţi obişnui cu această schimbare. În cazul în care sunteţi singuri, astrele au planuri măreţe pentru voi. Seara poate veni cu o surpriză neaşteptată.


Horoscop 30 aprilie 2016, Săgetător:

Astăzi sunteţi destul de agitaţi şi aglomeraţi cu planurile profesionale şi trebuie să vă ocupaţi de ele până în orele prânzului; încercaţi să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi cu treburi neterminate. Este posibil să fiţi nevoiţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă la un moment dat.


Horoscop 30 aprilie 2016, Capricorn:

Poate apărea o schimbare importantă în relaţia cu partenerul de cuplu, iar voi sunteţi foarte mulţumiţi deoarece se pare că lucrurile evoluează foarte frumos. Dacă sunteţi singuri, staţi liniştiţi, nu va mai fi pentru mult timp; în această perioadă aveţi ocazia să întâlniţi multe persoane noi, printre care şi un posibil pretendent.


Horoscop 30 aprilie 2016, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii faceţi planuri pentru următoarea perioadă; aveţi multe drumuri de făcut şi multe de pus la punct, însă vă bucuraţi că veţi petrece momente frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o mică ceartă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 30 aprilie 2016, Peşti:

Viaţa profesională nu poate aştepta şi asta din cauza vitezei cu care se schimbă totul în proiectele de care vă ocupaţi. Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă şi nu aveţi cu cine să vă consultaţi; cel mai bine este să vă ascultaţi instinctul, acesta nu dă greş niciodată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS