Horoscop Urania zilnic: duminică, 6 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 6 martie 2016


Horoscop 6 martie 2016, Berbec:

Este weekend şi se anunţă o mulţime de evenimente surpriză, iar vouă nu vă lipseşte deloc energia, ba chiar vă prisoseşte. Sunteţi plini de entuziasm şi reuşiţi să rezolvaţi o mulţime de treburi legate de gospodărie. Este şi momentul potrivit să vă faceţi prieteni noi şi să vă folosiţi de mici trucuri ca să agăţaţi pe cineva.


Horoscop 6 martie 2016, Taur:

Chiar dacă este duminică, aveţi foarte multă treabă. Pare că nu mai reuşiţi să duceţi la bun sfârşit sarcinile din timpul săptămânii şi vă luaţi de lucru şi acasă. Din cauza suprasolicitării, rataţi o ieşire în oraş, fapt care vă deprimă cumplit. Cineva vă solicită azi un împrumut, dar vă gândiţi mult înainte să vă goliţi portofelul.


Horoscop 6 martie 2016, Gemeni:

Este o zi destul de agitată, care nu vă aduce foarte multe satisfacţii, ci doar nervi şi stres. Din păcate, toate nemulţumirile de peste zi le veţi vărsa pe partenerul de cuplu, care se va simţi încolţit fără să îşi dea măcar seama din ce motiv. Ar fi bine să vă calmaţi înainte de a ajunge la discuţii aprinse, fără sens.


Horoscop 6 martie 2016, Rac:

Realizaţi că aveţi nevoie de o schimbare, căci aţi intrat într-un con de umbră care nu vă face bine absolut deloc. Parcă nu mai aveţi nici vlaga necesară să vă puneţi casa la punct, aşa cum faceţi în fiecare weekend. Pe seară, partenerul îşi va dori să vă scoată în oraş, ca să vă facă să mai scăpaţi de starea urâtă în care vă aflaţi.


Horoscop 6 martie 2016, Leu:

Încă sunteţi singuri? Trebuie să ştiţi că azi, dacă socializaţi puţin mai mult, se va lăsa cu o idilă. Fie că „parlamentaţi” pe Facebook sau ieşiţi într-un club, veţi găsi exact ceea ce căutaţi. Dacă sunteţi deja cuplaţi, azi partenerul vă scoate în oraş să vă alegeţi voi cadoul de 8 Martie sau vă lasă pe mână cardul ca să achiziţionaţi online ce vă doriţi.


Horoscop 6 martie 2016, Fecioară:

Aveţi multe de rezolvat în prima parte a zilei şi nu mai ştiţi cum să vă împărţiţi, ce să faceţi mai întâi. Din fericire, cu energia şi entuziasmul care vă caracterizează le veţi împăca pe toate. Şi ca să vă arate că vă apreciază, consortul v-a pregătit deja o surpriză. Fie vă scoate la un film sau la teatru şi încheiaţi seara cu o cină romantică.


Horoscop 6 martie 2016, Balanţă:

Dacă vă bate gândul să vă apucaţi de renovat, este momentul să puneţi totul pe hârtie, ca să nu fiţi luaţi prin surprindere de volumul cheltuielilor. Şi să vă luaţi şi un ajutor. Oricât aţi crede că sunteţi în stare să faceţi totul de unii singuri, trebuie să ştiţi că nu veţi reuşi chiar să mutaţi mobila doar cu braţele voastre.


Horoscop 6 martie 2016, Scorpion:

Promiteţi azi mai mult decât puteţi şi vă implicaţi în lucruri care vă depăşesc. Totul vine din dorinţa voastră de recunoaştere socială, dar trebuie să ştiţi că lucrurile trebuie făcute cu răbdare şi cu tact. În urma unei întâlniri cu un bărbat/femeie interesant/ă vă dă de înţeles că există o chimie între voi şi că se poate înfiripa ceva.


Horoscop 6 martie 2016, Săgetător:

Rezervaţi-vă duminica aceasta pentru sufletul pereche. Surprindeţi-l plăcut cu un desert făcut după reţeta bunicii pentru că simte nevoia să fie răsfăţat. Veţi vedea cât de impresionat va fi de schimbarea voastră de atitudine. Seara vă vor vizita câţiva prieteni, iar voi veţi şi deschide şampania, căci este bucuria voastră să vă umpleţi casa de oameni.


Horoscop 6 martie 2016, Capricorn:

Nu sunteţi într-o stare tocmai bună şi ca să vă vindecaţi puţin depresia vă apucaţi să cheltuiţi. Faceţi câteva investiţii destul de costisitoare, dar de care sunteţi foarte mulţumiţi. Chiar dacă vă treziţi singuri, nu înseamnă că o să vă încheiaţi ziua la fel. Bărbatul/femeia pe care aţi pus ochii vă invită în oraş şi voi acceptaţi fără să staţi pe gânduri.


Horoscop 6 martie 2016, Vărsător:

Aveţi de-a face cu multe persoane noi astăzi, persoane venite din medii diferite, cu valori şi principii deloc asemănătoare cu ale voastre. Puneţi prea mare preţ pe prima impresie şi judecaţi destul de aspru nişte persoane despre care nu ştiţi mai nimic. La scurt timp vă daţi seama că v-aţi înşelat şi că nu sunt chiar aşa de arogante.


Horoscop 6 martie 2016, Peşti:

Primiţi vizita unui/ei prieten/e astăzi după-amiază şi de aceea trebuie să vă asiguraţi că terminaţi curăţenia încă de dimineaţă, ca să nu fiţi luaţi prin surprindere. Veţi petrece câteva ore bune depănând amintiri, dar şi bârfind. Deşi nu credeaţi în miracole pe plan sentimental astăzi puteţi avea parte de unul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS