Horoscop Urania săptămânal: 28 martie - 3 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 28 martie - 3 aprilie 2016


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Berbec:

În ziua/lele de 28 și/sau 29 puteți să nu fiţi în cea mai bună dispoziție. Acest lucru pare să nu se datoreze unei boli, ci faptului că din punct de vedere mental nu sunteţi în cea mai bună formă. Este în puterea voastră să aşezaţi un obstacol în fața gândurilor negative și a trăirilor pesimiste. Încercaţi să vă bucuraţi de ceea ce aţi realizat până acum și nu vă opintiţi de eventualele eșecuri.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Taur:

Ziua/lele de 30 și/sau 31 v-ar putea scoate întrucâtva din ritm. Acest lucru s-ar putea datora faptului că sunteţi mai nervoşi decât de obicei, motiv pentru care până și cel mai mic gest v-ar putea face să vă ieşiţi din pepeni. Ar fi indicat să faceţi niște exerciții de relaxare sau chiar să luaţi o pauză ori de câte ori sunteţi pe punctul de a izbucni, răstindu-vă la cei de lângă voi.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Gemeni:

Luna Plină din data de 30 martie se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor, indiciu că aţi putea constata o îmbunătățire semnificativă în raport cu aceștia săptămâna aceasta. Dacă sunteţi în căutarea unui partener, săptămâna aceasta este ideală să vă daţi întâlniri. Abilitățile voastre de socializare sunt la cote maxime momentan și ar fi foarte bine să profitați de ele. V-ar putea surprinde rezultatul.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Rac:

În zilele de 28 şi 29 se anunță cod roșu în perimetrul sănătăţii. Dacă nu vă simţiţi tocmai bine și simptomele persistă, asiguraţi-vă că dacă faceţi alegerea de a vă prezenta la doctor, sunteţi dispuşi să îi urmaţi toate indicațiile întocmai. În cazul în care treceţi pe la cabinet doar de gura persoanelor dragi și nu sunteţi hotărâţi să vă vindecaţi, s-ar putea ca vizita să nu dea roadele scontate.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Leu:

Zilele de 30, 31 martie și 1 aprilie se întrevăd a fi cele mai pline la serviciu, dar cum nu vă daţi în lături când se ivește o provocare, s-ar putea să faceţi față mai bine decât credeați voi și cei de lângă voi faptului de a lucra sub presiune. Dacă vă faceţi treaba în timp record și cu un minim de resurse, este posibil să fiţi recompensaţi. Nu vă aşteptaţi la mare lucru, dar cu siguranță veţi primi ceva.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Fecioară:

Zilele de 2 şi 3 aprilie s-ar putea să nu vă găsească cu bateriile la cotele pe care vi le doriţi. Încercaţi unele metode de energizare neconvenționale. Practicaţi un sport pe care nu l-aţi încercat până acum. Sau alăturaţi-vă unei activități de weekend pe care de regulă aţi refuza-o. Faceţi ceva ieșit din comun. Ieşiţi din rutină.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Balanţă:

Sănătatea pare să nu se numere printre sectoarele aflate pe lista neagră a astrelor săptămâna aceasta. Cu toate acestea, se menține o oarecare tensiune pe axa caselor sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că ar trebui să rămâneţi totuși atenţi. Nu vă suprasolicitaţi, acordaţi-vă timp pentru odihnă și luaţi lucrurile uşor-uşor. Altfel, s-ar putea ca săptămâna să vă epuizeze destul de mult.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Scorpion:

Dacă se întâmplă să nu fiţi în apele voastre în ziua de 30 martie sau în preajma ei, evitaţi să vă administraţi un tratament din auzite sau să lăsaţi pe cineva a cărui părere nu este avizată să vă pună un diagnostic ori să vă recomande cum să scăpaţi de probleme. S-ar putea să ajungeţi să vă faceţi griji aiurea ori chiar să vă faceţi mai mult rău decât bine.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Săgetător:

În ziua/lele de 30 mai ales, dar și 31 și 1, buzunarul vostru intră în colimatorul astrelor. Șansele de a vă rotunji veniturile în aceste zile sunt cam reduse, deci menţineţi la minimum cheltuielile de orice fel, dar mai ales pe acela care nu reprezintă o necesitate. Este în puterea voastră să vă gestionaţi bugetul cu mai multă înțelepciune, astfel încât să nu vă plângeţi că vi s-au scurs banii printre degete.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Capricorn:

Ar fi bine de evitat interviurile de angajare, întâlnirile de afaceri importante și semnările de contracte în zilele de 28 şi 29 întrucât atenția v-ar putea fi distrasă de la lucrurile care contează în acel moment. Mici noroace de câștiguri se prefigurează în zilele de 2 şi 3 aprilie dacă vă concentraţi o bună bucată de timp și energie pe acest plan. Nu este vorba de o sumă mare, dar vă va veni într-ajutor.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Vărsător:

Zilele de 28 martie şi 3 aprilie promit să vă anime viața socială, ceea ce vi se potrivește mănușă. Limitaţi-vă totuși la activități care nu vă solicită prea mult bugetul. Este drept că poate unii amici și-au făcut unele planuri care presupun să scoateți deştul de mulți bani din buzunar, dar vă puteți simți bine și cu o investiție mai redusă. Trebuie doar să vă puneţi imaginația la contribuție.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Peşti:

Zilele de 2 şi 3 aprilie, tocmai cea mai mare parte a weekend-ului, pare să nu vă găsească în dispoziția voastră obișnuită. Poate vă va încerca o stare ciudată, pe care nu v-o explicaţi și de a cărei sursă nu reuşiţi să daţi nicicum. Oricare ar fi situația, astrele vă transmit faptul că totul se întâmplă doar în mintea voastră. Nu lăsaţi paranoia să vă dea de furcă. Combateţi-o cu gânduri vesele.


Horoscop aprilie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS