Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 martie 2016


Horoscop 16 martie 2016, Berbec:

Aveţi ocazia să vedeţi mai departe şi mai clar decât în mod obişnuit în ceea ce priveşte drumul vostru profesional; în cazul în care aveţi de luat decizii importante, acesta este momentul pe care îl aşteptaţi. Sunteţi corecţi şi vă este uşor să ştiţi ce vă doriţi de la oamenii cu care ajungeţi să colaboraţi.


Horoscop 16 martie 2016, Taur:

Posibilităţile voastre de creştere profesională sunt din în ce în ce mai probabile şi asta datorită unui proiect de care ajungeţi să vă ocupaţi. În sfârşit aveţi ocazia să demonstraţi şefilor că puteţi mult mai mult decât ce aţi făcut până acum. Seara poate veni cu o veste frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 16 martie 2016, Gemeni:

Ziua de miercuri vă găseşte cu capul în nori; vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi, de aceea astrele vă recomandă să încercaţi să rezolvaţi doar sarcinile de rutină, care nu necesită foarte multă atenţie. Spre seară puteţi avea o discuţie importantă cu partenerul de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 16 martie 2016, Rac:

Miercuri pare să fie o zi favorabilă pentru viaţa profesională; interacţionaţi bine cu oamenii necunoscuţi, în special cu cei cu care vă daţi seama că aveţi multe aspecte în comun. Profitaţi de aceste momente pentru a obţine un proiect profesional sau un contract la care visaţi de mult timp.


Horoscop 16 martie 2016, Leu:

În prima parte a zilei de 16 martie vă ocupaţi de câteva probleme profesionale care nu mai pot fi amânate; după orele prânzului, aveţi ocazia să mergeţi în vizită la o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp. Discuţiile vor decurge într-o atmosferă plăcută şi confortabilă pentru voi.


Horoscop 16 martie 2016, Fecioară:

Succesul este posibil însă numai în domenii precum gestionarea contractelor sau tranzacţiile comerciale mari. Nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru, ci încercaţi să mergeţi pe drumul pe care voi l-aţi ales. Mulţi vor încerca să vă pună beţe în roate în noile proiecte de care urmează să vă ocupaţi.


Horoscop 16 martie 2016, Balanţă:

Astăzi aveţi ocazia să vedeţi rezultate favorabile în munca profesională, în special în afacerile asociate cu proiecte de uz casnic sau imobiliare. În discuţiile cu partenerii, puteţi ajunge la un acord de succes dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri sau să munciţi mai mult decât de obicei.


Horoscop 16 martie 2016, Scorpion:

Încercaţi să aveţi răbdare cu oamenii cu care colaboraţi; nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile, însă hotărâţi să le mai daţi încă o şansă. Spre seară, trebuie însă să luaţi o decizie destul de importantă cu privire la planurile pentru viitorul apropiat.


Horoscop 16 martie 2016, Săgetător:

Sunteţi destul de agitaţi şi vă este tot mai dificil să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru; simţiţi că nu sunteţi înţeleşi, deşi planurile voastre sunt foarte simple şi la obiect. Recomandat este să evitaţi întâlnirile de afaceri sau negocierile importante; în schimb, concentraţi-vă pe viaţa personală.


Horoscop 16 martie 2016, Capricorn:

În ultima perioadă aţi muncit foarte mult, iar eforturile încep să se resimtă asupra stării de spirit; nu este un moment bun pentru a vă depăşi limitele, ci din contră. Este cazul să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă relaxa. De asemenea, un control de rutină este indicat în cazul vostru.


Horoscop 16 martie 2016, Vărsător:

Astăzi vă puteţi afla în ipostaza de a lua o decizie extrem de importantă pe plan profesional, decizie care va aduce schimbări majore în viaţa voastră. Deşi totul sună bine, nu vă lăsaţi influenţaţi de aparenţe, ci încercaţi să analizaţi foarte bine situaţia. O discuţie cu o persoană în care puteţi avea încredere vă este de mare ajutor.


Horoscop 16 martie 2016, Peşti:

Conjunctura astrală favorizează discuţiile personale; acesta nu este un moment bun pentru viaţa profesională, aşa că evitaţi întâlnirile importante sau negocierile cu privire la contractele viitoare. În schimb, îndreptaţi-vă atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu, aveţi ocazia să faceţi o schimbare frumoasă în viaţa voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS