Horoscop Urania zilnic: vineri, 5 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 5 februarie 2016


Horoscop 5 februarie 2016, Berbec:

Vineri este o zi minunată pentru a vă ocupa de sarcinile profesionale; sunteţi capabili să vă asumaţi riscuri majore, însă care vă vor aduce beneficii uriaşe pe plan financiar. Din fericire, vă ocupaţi de toate sarcinile primite fără nicio grabă inutilă; a doua jumătate a zilei va fi mai activă.


Horoscop 5 februarie 2016, Taur:

În prima parte a zilei faceţi un plan detaliat astfel încât să vă ocupaţi de toate lucrurile pe care vreţi să le rezolvaţi. În cazul în care se iveşte o călătorie de afaceri, astrele vă recomandă să amânaţi toate planurile; această călătorie vă poate aduce beneficii incredibile nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 5 februarie 2016, Gemeni:

Şefii vă pregătesc surprize foarte frumoase; nu este exclus să primiţi un comision important sau chiar o mărire de salariu. Această veste vă va ţine cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Spre seară apare o problemă neaşteptată pe plan profesional de care trebuie să vă ocupaţi urgent.


Horoscop 5 februarie 2016, Rac:

În ultima perioadă aţi fost foarte concentraţi asupra vieţii profesionale; proiectele pe care le-aţi avut v-au ţinut în priză şi v-au consumat toată energia. Astăzi, după orele prânzului, reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoanele dragi. Trebuie să încercaţi să aveţi răbdare cu aceşti oameni.


Horoscop 5 februarie 2016, Leu:

Problemele cu care vă confruntaţi pot fi rezolvate cu multă uşurinţă, trebuie doar să fiţi dispuşi să faceţi anumite compromisuri. Încercaţi să aveţi răbdare şi să vă concentraţi asupra schimbărilor bune din viaţa voastră. În relaţia cu partenerul de cuplu, primiţi susţinere necondiţionată.


Horoscop 5 februarie 2016, Fecioară:

Ziua de 05/02/2016 pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; primiţi o propunere tentantă cu privire la o chestiune de afaceri. Nu mai staţi pe gânduri, astfel de oferte apar o dată în viaţă. Relaţia cu partenerul de cuplu poate suferi schimbări masive în următoarea perioadă; sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă rezervă astrele.


Horoscop 5 februarie 2016, Balanţă:

Se prea poate să începeţi un parteneriat nou care vă va aduce avantaje nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Trebuie, însă, să fiţi dispuşi să purtaţi discuţii serioase cu partenerii de afaceri astfel încât să ajungeţi la un consens. Seara vine cu o veste frumoasă în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 5 februarie 2016, Scorpion:

Ziua de vineri este foarte bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale; aveţi foarte multă energie şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. După orele prânzului, o persoană dragă are nevoie de atenţia voastră; încercaţi să o ascultaţi cu mare atenţie.


Horoscop 5 februarie 2016, Săgetător:

Dacă aveţi încredere în voi şi sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri mai mari decât o faceţi în mod normal, aveţi ocazia să faceţi schimbări majore în viaţa voastră. Pe plan profesional, puteţi încheia o colaborare foarte importantă, care vă va aduce avantaje frumoase pe termen lung. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele se ocupă de acest aspect.


Horoscop 5 februarie 2016, Capricorn:

Prima parte a zilei pare să fie una mai dificilă; vă confruntaţi cu probleme complicate, la care nu găsiţi soluţii eficiente. Din fericire, un partener de afaceri vă vine în ajutor; lucraţi atât de bine împreună încât decideţi să continuaţi această colaborare. Spre seară aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 5 februarie 2016, Vărsător:

În prima parte a zilei de 5 februarie vă ocupaţi de problemele profesionale; sunteţi foarte concentraţi şi nu renunţaţi la planurile voastre până când nu le vedeţi realizate. În urma stresului acumulat în ultima perioadă, organismul vostru începe să se resimtă; câteva analize de rutină sunt indicate.


Horoscop 5 februarie 2016, Peşti:

Ziua de astăzi este una foarte bună în ceea ce priveşte cariera voastră; nu trataţi nimic după ureche şi reuşiţi să vă ocupaţi cu mult profesionalism de toate problemele cu care vă confruntaţi. Daţi dovadă de multă perseverenţă, iar şefii sunt impresionaţi de această transformare a voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS