Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 februarie 2016


Horoscop 20 februarie 2016, Berbec:

Sâmbătă iese la iveală latura voastră rebelă. Reuşiţi să atrageţi atenţia asupra unei cauze pe care o susţineţi cu pasiune şi chiar să primiţi sprijin financiar. O discuţie cu un prieten de încredere vă poate oferi, pe de o parte linişte, veselie, însă pe de altă parte sfaturi şi idei bune. Evitaţi spaţiile aglomerate.


Horoscop 20 februarie 2016, Taur:

Astăzi acordaţi o importanţă deosebită confortului emoţional şi fizic. Spre seară, vă deschideţi sufletul în faţa unei persoane de încredere. Chiar dacă simţiţi că vă asumaţi un risc, veţi descoperi că vă simţiţi mult mai uşuraţi. Presăraţi mai multe vorbe frumoase, glume şi complimente în modul de exprimare.


Horoscop 20 februarie 2016, Gemeni:

Aveţi nevoie doar de dragoste şi de pace în sufletul vostru, iar ziua de sâmbătă vă aduce în preajmă prietenii cei mai buni. Chiar dacă, unele chestiuni discutate vă vor displăcea, totuşi reţineţi-le, pentru că se ţes în jur sfaturi importante, care vă vor fi de folos. Sunteţi curtaţi de o persoană influentă.


Horoscop 20 februarie 2016, Rac:

Nu trebuie să fiţi atât de rigizi şi să încercaţi să controlaţi totul în detaliu, ci mai lăsaţi lucrurile să evolueze şi în voia lor. Zâmbiţi, glumiţi şi bucuraţi-vă de drumul care duce unde vrea el, căci sunt mari şanse să fie cel corect. Seara, vă relaxaţi în prezenţa rudelor sau poate chiar o luaţi din loc spre o staţiune montană.


Horoscop 20 februarie 2016, Leu:

Păstrarea relaţiei sentimentale actuale vi se pare din ce în ce mai grea. Ar fi cazul să treceţi şi la un regim alimentar echilibrat şi chiar să faceţi ceva mai multă mişcare. O persoană apropiată vă cere ajutorul financiar şi nu o puteţi refuza.


Horoscop 20 februarie 2016, Fecioară:

Nu aveţi parte de odihnă în această zi. V-aţi pus în cap să întoarceţi casa pe dos şi nu vă lăsaţi până nu puneţi totul înapoi la loc. Este posibil chiar să primiţi vizita unor prieteni şi să vă pregătiţi intens pentru asta. Faceţi cumpărături, gătiţi, aranjaţi casa pentru ca totul să fie impecabil, aşa cum vă place vouă.


Horoscop 20 februarie 2016, Balanţă:

Nimic din ceea ce face persoana iubită nu vă mai este pe plac şi nu vă abţineţi să vă spuneţi părerea. Ştiţi bine că veţi regreta, dar acesta este stilul vostru. Primiţi şi nişte veşti bune, care vă fac să vă bucuraţi, însă este cam devreme pentru asta. Deocamdată nu aţi rezolvat mai nimic din ceea ce v-aţi propus.


Horoscop 20 februarie 2016, Scorpion:

Ziua de azi vă aduce treburi de rutină, acasă, alături de cei dragi. Se pare că aveţi o mare dorinţă de a rezolva acum tot ce a rămas restant de patru săptămâni încoace. V-au cam lipsit în ultima vreme ieşirile în oraş, astfel că partenerul decide să vă ducă într-un loc interesant şi să petreceţi împreună câteva ore.


Horoscop 20 februarie 2016, Săgetător:

Încercaţi să terminaţi cât mai repede azi treburile pe care le aveţi, ca să vă puteţi bucura şi voi de câteva ore de linişte. Sunteţi destul de obosiţi şi v-ar prinde bine relaxarea. Este rost şi de distracţii, şi de peripeţii, aşa că fiţi pregătiţi. Cine apelează azi la părerea voastră o face cu maximă încredere pentru judecata voastră limpede.


Horoscop 20 februarie 2016, Capricorn:

Renunţaţi la sarcasm şi rigiditate dacă vă doriţi să rămâneţi înconjuraţi de prieteni. Astăzi relaţiile se bazează pe iubire şi dezinteres, nu pe atitudinea de superioritate care vă caracterizează. Pe de o parte aveţi spor să desfăşuraţi activităţi domestice, însă pe de altă parte, sufletul vostru are nevoie de odihnă şi relaxare.


Horoscop 20 februarie 2016, Vărsător:

Aveţi chef de distracţie azi şi faceţi tot posibilul să creaţi contextul oportun pentru a aduna împrejur prietenii cu care ştiţi că vă simţiţi bine. Şi reuşiţi, motiv pentru care iese un chef de pomină, în care se va râde mult. Un prieten apropiat vă dezvăluie un secret, iar acest lucru vă face foarte încrezători în voi.


Horoscop 20 februarie 2016, Peşti:

Sunteţi tot mai nemulţumiţi de jobul partenerului şi de recompensele pe care acesta le primeşte, motiv pentru care îl provocaţi la o discuţie serioasă. Puneţi piciorul în prag azi, aşa cum nu vă stă în fire, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Bucuraţi-vă de muzică, răsfăţaţi-vă şi staţi mai mult timp în preajma celor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS