Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 februarie 2016


Horoscop 17 februarie 2016, Berbec:

Miercuri pare să fie o zi mai complicată în ceea ce priveşte viaţa profesională. Problemele cu care vă confruntaţi pot fi rezolvate doar dacă le împărtăşiţi şi colegilor de muncă. De unii singuri nu aveţi cum să vă descurcaţi. De asemenea, trebuie să fiţi dispuşi să faceţi câteva compromisuri cu privire la munca de echipă.


Horoscop 17 februarie 2016, Taur:

Ziua de 17/02/2016 pare să fie una destul de importantă pentru nativii născuţi în semnul Taurului; participaţi la o întâlnire frumoasă cu partenerii de afaceri şi aveţi şansa să primiţi un proiect major sau chiar să vă renegociaţi contractul de muncă. Beneficiile financiare sunt mult mai mari decât vă aşteptaţi. Sărbătoriţi această reuşită alături de persoanele dragi.


Horoscop 17 februarie 2016, Gemeni:

Întâmplările care au loc astăzi vă pot convinge să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii de familie şi să apreciaţi mai mult oamenii pe care îi aveţi în jurul vostru. Decideţi să lăsaţi deoparte trecutul, să treceţi cu vederea anumite aspecte încă dureroase şi să vă concentraţi mai mult pe legăturile cu membrii familiei.


Horoscop 17 februarie 2016, Rac:

Problemele profesionale îşi găsesc singure rezolvarea, important este doar să aveţi răbdare şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. După orele prânzului aveţi şansa de a face schimbări majore pe plan profesional; vă ocupaţi de un proiect important, care vă va aduce numeroase beneficii frumoase.


Horoscop 17 februarie 2016, Leu:

După câteva neînţelegeri cu partenerul de viaţă, miercuri reuşiţi să lăsaţi trecutul în urmă şi vă concentraţi doar asupra viitorului. Schimbările pe care urmează să le faceţi sunt destul de mari şi reuşesc să vă aducă şi mai aproape unul de celălalt. O decizie importantă poate fi luată după-amiază.


Horoscop 17 februarie 2016, Fecioară:

Astăzi reuşiţi să vă descurcaţi de minune cu sarcinile profesionale. Va manageriaţi timpul foarte bine astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi până la sfârşitul programului. După orele prânzului, şefii vă pot surprinde cu un bonus substanţial sau cu o veste cu privire la mărirea salariului.


Horoscop 17 februarie 2016, Balanţă:

Problemele pe care le-aţi avut în ultima perioadă sunt deja de domeniul trecutului; astăzi decideţi să vă concentraţi asupra prezentului şi să nu vă mai faceţi atâtea griji cu privire la situaţii complicate din trecut. Timpul le va rezolva pe toate, trebuie doar să ştiţi să aveţi răbdare şi, între timp, să continuaţi să vă bucuraţi de viaţa voastră.


Horoscop 17 februarie 2016, Scorpion:

Ziua de 17 februarie se anunţă a fi una frumoasă pentru voi, în special pe plan profesional; după multe discuţii serioase cu şefii, se pare că acum sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Reuşiţi să colaboraţi foarte bine şi chiar să vă ocupaţi de proiecte destul de mari. Seara este una liniştită.


Horoscop 17 februarie 2016, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de viaţă revine pe făgaşul normal; astăzi puteţi face o schimbare majoră, care vă va apropia şi mai mult. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană nouă, care vă va cuceri pe loc; dacă vreţi să o impresionaţi, fiţi voi înşivă şi lăsaţi ca farmecul personal să lucreze pentru voi.


Horoscop 17 februarie 2016, Capricorn:

În ultima perioadă aţi fost destul de ocupaţi cu sarcinile profesionale; aţi decis să puneţi cariera pe primul plan şi v-aţi concentrat să reuşiţi în planurile şi proiectele voastre. O întâmplare de astăzi vă poate arăta partea nevăzută a succesului şi anume faptul că v-aţi îndepărtat de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 17 februarie 2016, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi cu multe treburi profesionale. Sunteţi de unii singuri în acest proiect şi nu aveţi cum să cereţi ajutorul vreunui coleg de muncă, aşa încât vă concentraţi şi faceţi tot posibilul să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 17 februarie 2016, Peşti:

Problemele cu care vă confruntaţi vă pot da dureri de cap; spre orele prânzului sunteţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a rezolva sarcinile profesionale. Oamenii cu care interacţionaţi vă pot pune răbdarea la încercare însă, din fericire, daţi dovadă de profesionalism şi ştiţi cum să vă descurcaţi în astfel de situaţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS