Horoscop Urania zilnic: joi, 11 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 11 februarie 2016


Horoscop 11 februarie 2016, Berbec:

Indicat este ca astăzi să dedicaţi cea mai mare parte a zilei odihnii sau activităţilor creative. Cel mai bine este să vă bucuraţi de simpla interacţiune cu oamenii dragi din jurul vostru, fără a încerca să rezolvaţi problemele dificile de pe plan profesional. Seara poate veni cu o veste neaşteptat de frumoasă.


Horoscop 11 februarie 2016, Taur:

În această dimineaţă aveţi multe idei creative care vă deschid drumuri la care nici nu vă gândeaţi până acum. O persoană foarte importantă vă propune o colaborare neaşteptată din care aveţi doar de câştigat. Nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru şi acceptaţi această ofertă; beneficiile sunt incredibile.


Horoscop 11 februarie 2016, Gemeni:

Joi puteţi contura câteva decizii destul de importante în ceea ce priveşte cariera voastră profesională. Sunteţi conduşi de idei creative şi chiar şi atunci când faceţi treburile de rutină reuşiţi să veniţi cu soluţii inovatoare care, dacă vor fi puse în practică, vor aduce schimbări uriaşe în cadrul companiei.


Horoscop 11 februarie 2016, Rac:

Ziua de 11/02/2016 poate aduce multe probleme pe plan profesional; sunteţi nevoiţi să vă amânaţi toate planurile astfel încât să vă puteţi ocupa în linişte de aceste situaţii complicate. În această perioadă partenerul de cuplu are nevoie de atenţia voastră, însă voi nu reuşiţi să îl ajutaţi aşa cum trebuie.


Horoscop 11 februarie 2016, Leu:

Este recomandat să faceţi tot posibilul să vă rezolvaţi problemele pe care le aveţi cu partenerul de cuplu; dacă vreţi să mergeţi pe acest drum, trebuie să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri majore. Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să aveţi cât mai limpede mintea pentru a lua cele mai bune decizii posibile.


Horoscop 11 februarie 2016, Fecioară:

Începeţi a 4-a zi a săptămânii cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi cu această stare de spirit până la sfârşitul zilei; orele prânzului sunt foarte bune pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei sentimentale. Problemele cu partenerul de cuplu pot fi rezolvate fără nicio problemă în această perioadă.


Horoscop 11 februarie 2016, Balanţă:

A 11-a zi a lunii februarie poate aduce schimbări masive pe plan profesional; totuşi, astrele vă recomandă să aveţi multă răbdare şi să încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Profitaţi de şansele ivite, însă fără a vă neglija partenerul de cuplu. Petreceţi seara în compania prietenilor dragi sau a membrilor familiei.


Horoscop 11 februarie 2016, Scorpion:

Ziua de astăzi nu este una tocmai bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale; în schimb, reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii de familie, unde aveţi posibilitatea de a rezolva un conflict mai vechi cu o persoană foarte dragă. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pregătesc o perioadă plină de oportunităţi.


Horoscop 11 februarie 2016, Săgetător:

Primele ore ale dimineţii vă găsesc plini de energie şi optimişti cu privire la această zi; din păcate, o problemă dificilă apărută din senin la locul de muncă vă dă peste cap toate planurile. Se prea poate să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program pentru a vă ocupa de toate demersurile necesare.


Horoscop 11 februarie 2016, Capricorn:

Astrele vă pregătesc numeroase surprize pe plan profesional; aveţi foarte multe oportunităţi bune cu privire la viitoarele proiecte, important este să o alegeţi pe cea pe care voi o consideraţi potrivită pentru voi. Nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru, ascultaţi-vă instinctele şi alegeţi cu inima.


Horoscop 11 februarie 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi poate aduce o veste neaşteptată din partea unei persoane dragi; sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul şi emanaţi o energie molipsitoare pentru cei din jurul vostru. Pe plan personal, încercaţi să aveţi răbdare; o decizie luată în grabă poate complica mult situaţia.


Horoscop 11 februarie 2016, Peşti:

Ziua de 11 februarie este începutul unei perioade foarte frumoase pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în practică, iar proiectele de care urmează să vă ocupaţi vă vor ajuta să vă îndepliniţi visurile. Pe plan sentimental, puteţi rezolva problemele cu partenerul de cuplu doar dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS