Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 9 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 9 ianuarie 2016


Horoscop 9 ianuarie 2016, Berbec:

Aveţi impresia azi că toată lumea vă ocoleşte şi că nu vă înţelegeţi cu nimeni. De aici ia naştere o stare emoţională negativă în inima voastră, o atitudine care nu vă reprezintă. Vă mai scoate puţin din această zonă o ofertă de lucru pe care o primiţi. Se prea poate chiar să vi se ofere un fotoliu de şef, fapt care vă va încânta.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Taur:

Primiţi pe mână un proiect care, este adevărat, a pornit de la o idee de-a voastră, deci vi se face oarecum dreptate. O persoană pe care o admiraţi foarte mult vă caută azi şi faceţi tot posibilul să vă vedeţi pentru că nu vreţi să rataţi şansa de a sta în preajma sa. Veţi încheia ziua cu un sentiment de bogăţie spirituală.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Gemeni:

Primiţi nişte bani azi, fie că voi sunteţi cei care i-aţi cerut, fie vin ca o recompensă nesperată pentru eforturile voastre. Banii apar la momentul potrivit, pentru că v-aţi cam golit toate cardurile şi nu prea vă mai descurcaţi. O persoană importantă vă convoacă la o discuţie între patru ochi să puneţi în practică o strategie de lucru.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Rac:

Vă curtează nişte oameni de afaceri care vă vor în echipa lor. Sunteţi foarte ocupaţi deja şi pentru că nu puteţi colabora chiar cu toată lumea; va trebui să faceţi o alegere. Da, este dificil, dar trebuie! Fiţi mai sinceri cu persoana iubită, puneţi cărţile pe masă şi aşezaţi-vă la discuţii. Veţi avea doar de câştigat.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Leu:

O persoană apropiată este într-o stare nu tocmai bună şi vă caută ca să îi daţi câteva sfaturi. Încercaţi să o ajutaţi cum puteţi. Veţi cheltui şi nişte bani, poate ieşiţi în oraş cu cei din familie sau vă rezervaţi de pe acum vacanţa de vară şi plătiţi avansul. Dintre prieteni se evidenţiază tot mai mult unul, care devine favorit.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Fecioară:

De azi inima voastră o să înceapă să bată din nou pentru un/o bărbat/femeie. Daţi frâu liber imaginaţiei şi cuceriţi-l/o cu simţul umorului şi cu sarcasmul vostru. Vă spuneţi părerea în tot ce se întâmplă în jurul vostru şi sunteţi apreciaţi pentru modul deschis în care vorbiţi, dar şi pentru opiniile voastre ferme şi bine documentate.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Balanţă:

Primiţi nişte rude azi care vor rămâne la voi tot weekendul şi faceţi planuri de cum să petreceţi cele trei zile împreună. Veţi fi înconjuraţi de prieteni şi se poate ca din cercul de amici pe care îi întâlniţi să răsară unul care să înceapă brusc să vă curteze. Nu ar fi rău să îi acordaţi o şansă, că şi aşa v-aţi plictisit singuri.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Scorpion:

Este o zi confuză, în care reuşiţi cu greu să faceţi diferenţa între ceea ce este bun şi ceea ce este rău pentru voi. În plus, pentru că nu vă simţiţi în apele voastre, randamentul vostru va fi foarte scăzut, asta deşi este una dintre acele zile în care trebuie să vă concentraţi pe găsirea unor soluţii cât mai eficiente.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Săgetător:

Veţi încerca astăzi să arătaţi tot ce puteţi, să le demonstraţi celorlalţi că sunteţi creativi, că aveţi imaginaţie. Nu daţi atenţie criticilor, ci urmăriţi calea spre succes. Vă afirmaţi şi primiţi chiar o invitaţie la un eveniment care are legătură cu profesia voastră. Cu spiritul vostru practic vă aruncaţi repede chiar în partea de organizare.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Capricorn:

Stresul vă face să vedeţi în jur numai pericole şi piedici şi simţiţi că bateţi pasul pe loc. Şi să nu vă miraţi dacă veţi fi arătaţi cu degetul, chiar dacă sunteţi convinşi că nu aţi greşit cu nimic. Rămâneţi calmi şi încercaţi să fiţi atenţi până şi la cele mai mici detalii. Planificaţi o ieşire de grup, poate la munte, la zăpadă.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Vărsător:

Nu vă mai comportaţi ca nişte copii care nu ştiu ce fac şi care cred că pot repara totul cu un zâmbet drăguţ şi inocent. Aţi ajuns la o vârstă la care sunteţi nişte oameni responsabili, care trebuie să răspundă pentru greşelile lor. Poate ar fi bine să le spuneţi celor din jur care le sunt sarcinile în loc să daţi din umeri de fiecare dată.


Horoscop 9 ianuarie 2016, Peşti:

Vă folosiţi farmecul pentru a ieşi cu brio din orice situaţie azi. Cu toată energia de care dispuneţi reuşiţi să întoarceţi toate lucrurile în favoarea voastră. Dacă vă băgaţi în treburi ce nu ţin de voi, acţionaţi cu precauţie întrucât s-ar putea să aveţi probleme. Asumaţi-vă răspunderea şi spuneţi ce aveţi de zis!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS