Horoscop Urania zilnic: vineri, 8 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 8 ianuarie 2016


Horoscop 8 ianuarie 2016, Berbec:

Ziua de vineri nu este una tocmai bună pentru viaţa personală; în schimb, şansele de reuşită pe plan profesional sunt foarte mari. Vă recomand să alegeţi orice activitate care necesită atenţie la detalii, responsabilitate şi rezistenţă la stres.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Taur:

Comunicarea cu oamenii din jurul vostru devine mult mai uşoară în această perioadă; ziua de 8 ianuarie este una foarte bună pentru călătorii scurte în interes profesional. Aveţi foarte multă răbdare cu partenerii de afaceri şi ştiţi ce trebuie să faceţi pentru a obţine ceea ce vă doriţi.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Gemeni:

Astăzi sunteţi foarte serioşi şi ştiţi să faceţi alegeri bune pe plan profesional; ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele importante sau pentru a susţine examene. Vă este uşor să învăţaţi lucruri practice şi demonstraţi că sunteţi pregătiţi pentru orice.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Rac:

Imaginea financiară asupra viitorului apropiat devine tot mai atractivă pentru voi; probabilitatea de a merge în călători de afaceri este foarte mare în următoarea perioadă. Spre seară discutaţi cu partenerul de cuplu despre o decizie pe care aveţi de gând să o luaţi amândoi în scurt timp.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Leu:

Astrele vă promit în scurt timp schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa financiară; succesul vostru depinde în mare măsură de modul în care interacţionaţi cu oamenii cu care colaboraţi şi de deciziile pe care trebuie să le luaţi astăzi. Aveţi răbdare şi discutaţi cu colegii de muncă înainte de a face o schimbare bruscă.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Fecioară:

Sociabilitatea naturală a voastră este completată de optimism şi de liniştea pe care o aveţi în această perioadă în viaţa voastră; nu sunteţi doar prietenoşi, ci reuşiţi să transmiteţi energie pozitivă oamenilor cu care ajungeţi să interacţionaţi astăzi. Seara pare să fie una frumoasă pentru relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Balanţă:

Astăzi nu sunteţi tocmai deschişi pentru a interacţiona cu cei din jurul vostru; aveţi o abordare creativă pe plan profesional, însă reuşiţi să vă descurcaţi foarte bine de unii singuri. Vă cunoaşteţi tehnicile şi modul de acţiune şi nu aveţi răbdare să vă învăţaţi şi colegii de muncă.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Scorpion:

Astăzi vă este destul de dificil să vă faceţi înţeleşi de oamenii din jurul vostru; relaţiile cu ei par să devină destul de stresante, în special dacă aceştia ajung să vă contrazică. Cel mai bine este să evitaţi discuţiile şi şedinţele de pe plan profesional; în cazul în care este posibil, amânaţi-le pentru a doua parte a zilei când sunteţi mai liniştiţi.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Săgetător:

Astăzi relaţiile cu partenerii de afaceri şi superiorii tind să fie foarte bune; în cazul în care vreţi să cereţi un bonus sau chiar o mărire de salariu, acum este momentul. Trebuie doar să găsiţi o metodă bună pentru a vă spune problemele astfel încât să fie înţelese şi de către ei.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Capricorn:

Deşi aveţi multe idei foarte bune pentru viitoarele proiecte, ziua de astăzi nu este tocmai una bună pentru schimbările profesionale. Obstacolele pe care le întâmpinaţi pot fi suficient de dificil de depăşit încât să vă simţiţi dezamăgiţi şi chiar să ajungeţi să renunţaţi la visele voastre.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Vărsător:

Aveţi posibilitatea de a rezolva o problemă destul de dificilă la locul de muncă; discuţiile aprinse dintre doi colegi se pot transforma într-un conflict major, însă reuşiţi să interveniţi la timp şi să vă ocupaţi de această situaţie. Spre seară, aveţi timp să vă odihniţi.


Horoscop 8 ianuarie 2016, Peşti:

Astăzi obţineţi ceea ce vă doriţi de la persoanele din cercul profesional; vă este uşor să aveţi încredere în acestea şi chiar să le spuneţi planurile voastre. Investiţiile pe care le faceţi sunt destul de mari, însă proiectele de care vă ocupaţi au mari şanse de reuşită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS