Horoscop Urania zilnic: luni, 25 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 25 ianuarie 2016


Horoscop 25 ianuarie 2016, Berbec:

Începutul zilei de luni pare să fie foarte potrivit pentru o evaluare critică a realizărilor voastre; acesta este un moment bun pentru a pune pe hârtie planurile voastre astfel încât să aveţi totul pregătit pentru următoarele proiecte. Cu toate acestea, nu încercaţi să vă subestimaţi.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Taur:

Ziua de 25/01/2016 pare să fie cam agitată pentru voi; ar trebui să încercaţi să vă bucuraţi de viaţă într-un regim mai relaxat. Acţiunile active pot fi realizate începând de la orele amiezii astfel încât să vă mulţumească rezultatele.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Gemeni:

Astăzi vă daţi seama că în situaţia voastră libertatea este numai verbală. Este posibil să fiţi legaţi de anumite amintiri din trecut la care nu puteţi renunţa aşa uşor pe cât credeaţi. Când vine vorba de schimbările pe care trebuie să le faceţi, trebuie să fiţi foarte realişti şi practici.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Rac:

Începutul zilei de luni poate fi unul destul de interesant pentru voi. După orele amiezii ajungeţi să vă daţi seama că lucrurile mărunte nu au o valoare atât de mare pentru voi, aşa că decideţi să vă concentraţi şi să abordaţi aspecte practice mult mai importante în viaţa personală.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Leu:

Prima parte a acestei zile poate fi una foarte frumoasă deoarece este petrecută în compania unor oameni foarte dragi pentru voi. După orele prânzului aveţi şansa să primiţi o sumă de bani foarte mare, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare şi să începeţi un nou drum în carieră.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Fecioară:

Prima parte a zilei pare să fie una destul de frumoasă; reuşiţi să vă faceţi timp pentru a vă bucura de compania partenerului de cuplu. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment frumos realizat de un prieten foarte drag.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Balanţă:

Astăzi vreţi să aveţi parte de o zi relativ calmă; de aceea încercaţi să limitaţi interacţiunea cu cei din jurul vostru şi, pe cât posibil, să petreceţi mai mult timp de unii singuri. Un film de calitate sau chiar o carte foarte bună vă pot ajuta în acest sens.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Scorpion:

Ziua de 25 ianuarie pare să fie una destul de frumoasă pentru voi, mai ales în timpul amiezii când reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme destul de dificile; sunteţi foarte mândri de realizările voastre. Seara poate fi una uşor tensionată, însă fără conflicte majore.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Săgetător:

Sunt momente excelente pentru a vă revizui concepţiile, a renunţa la idei şi planuri de viaţă care nu vă mai folosesc sau care vă conduc pe cărări greşite. Fiţi sinceri cu voi înşivă şi îndrăzniţi să mergeţi mai departe, însă cu ajutorul unui alt sistem de valori morale şi spirituale.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Capricorn:

Pot ieşi la iveală neregulile şi nemulţumirile adunate de multă vreme atât în sufletul vostru, cât şi în sufletul celorlalţi. Evitaţi cheltuielile majore, planurile de investiţii şi asumarea responsabilităţilor materiale faţă de alţii!


Horoscop 25 ianuarie 2016, Vărsător:

Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra carierei; astăzi aveţi posibilitatea de a face schimbări majore în viaţa profesională. Proiectul despre care discutaţi cu partenerii de afaceri şi pe care urmează să îl începeţi vă va aduce numai beneficii financiare.


Horoscop 25 ianuarie 2016, Peşti:

Vi se oferă şanse de a renunţa la concepţii despre muncă şi la planuri profesionale care nu vă mai ajută. Lăsaţi deciziile majore pentru o altă perioadă, deoarece mentalul este confuz şi graba accentuată. Îngrijiţi-vă sănătatea, care vă poate juca feste, când vă aşteptaţi mai puţin.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS