Horoscop Urania zilnic: vineri, 27 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 27 noiembrie 2015


Horoscop 27 noiembrie 2015, Berbec:

Veţi primi veşti noi în legătură cu planurile pe care le aveţi peste două săptămâni. Momentan vă simţiţi puţin împrăştiaţi şi aveţi nevoie să vă adunaţi.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Taur:

Dacă vă doriţi ceva mai bun, fiţi atenţi. Asta înseamnă că va trebui să faceţi compromisuri cu cineva pentru a obţine ceea ce vă doriţi.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Gemeni:

Aveţi o mică problemă din punct de vedere financiar dar totul vă merge mai bine decât săptămâna viitoare. Orice mişcare faceţi luna aceasta sau pe oricare drum apucaţi în următoarele săptămâni va fi bine.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Rac:

Dacă vă lăsaţi dominaţi de sentimente, s-ar putea să pierdeţi tot ceea vă doriţi mai mult. O investiţie poate deveni profitabilă până primăvara următoare.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Leu:

Faceţi un efort şi încercaţi să petreceţi câteva clipe plăcute în compania celor apropiaţi. Vă veţi simţi refăcuţi din punct de vedere fizic şi spiritual.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Fecioară:

Negocierea cu o persoană dificilă sau aplanarea unei situaţii conflictuale cer, ambele, răbdare şi tact. Este mai bine să aşteptaţi puţin până când lucrurile se vor mai linişti şi după aceea să acţionaţi.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Balanţă:

Simţul vostru de aventură este hrănit de o provocare la care speraţi de multă vreme. Persoana iubită are unele rezerve dar poate fi convinsă să vă sprijine.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Scorpion:

Perioada voastră tulbure din ultimul timp a trecut. Faceţi pasul mai departe urmând planurile pe care vi le-aţi făcut. O ofertă trebuie studiată atent înainte de a vă decide dacă o acceptaţi sau dacă o refuzaţi.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Săgetător:

Veţi fi mândri de voi - condiţie necesară pentru succesul vostru mai departe. Felul vostru optimist de a privi lucrurile îi va încânta şi pe cei din jurul vostru. Zeiţa Fortuna va fi de partea voastră.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Capricorn:

Fiţi atenţi la ce faceţi voi, dar mai ales fiţi atenţi la partenerii voştri, ascultaţi şi sfaturile lor. Prietenii sunt gata să vă ajute, aşa că puteţi conta pe ei.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Vărsător:

Azi este timpul să începeţi ceva nou! Astrele favorizează orice iniţiative: fie că este vorba de o relaţie sentimentală sau de o călătorie într-un loc pitoresc. Fiţi cât mai deschişi şi nu refuzaţi nicio provocare.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Peşti:

Încercaţi să evitaţi conflictele şi neînţelegerile. Dacă veţi şti să ocoliţi pietrele ascunse sub apă, recompensa va veni de la sine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS