Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 21 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 21 noiembrie 2015


Horoscop 21 noiembrie 2015, Berbec:

Ziua de sâmbătă vă găseşte într-o stare de spirit destul de proastă, mai ales că în ultimele zile aţi muncit în continuu, iar acum resimţiţi oboseala. Este posibil să deveniţi uşor iritaţi şi să îi supăraţi pe cei din jur. Din punct de vedere financiar, situaţia se îmbunătăţeşte şi deveniţi brusc mult mai optimişti.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Taur:

Problemele de la serviciu vă stresează şi nu prea reuşiţi să vă relaxaţi nici după ce primiţi laude din partea superiorilor voştri. Este o zi în care puteţi învăţa multe lecţii de viaţă, mai ales că energia lucrează în favoarea voastră. Spre seară, aţi face bine să mergeţi în vizită la un prieten sau la părinţi. Vă veţi destinde.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Gemeni:

Sâmbăta aceasta este liniştită şi vă puteţi rezolva majoritatea problemelor, atât personale, cât şi pe cele de la serviciu. Implicarea voastră nu trece neobservată. Cu toate astea, oricât de dragi v-ar fi banii câştigaţi uşor, gândiţi-vă şi la consecinţe. Nu este exclus nici să vă certaţi cu partenerul de viaţă sau cu unul dintre părinţi.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Rac:

Astăzi veţi putea să-i vorbiţi persoanei iubite cu mai mare lejeritate despre sentimentele, dar şi despre felul în care vedeţi viitorul relaţiei. La serviciu, sarcinile vă ţin ocupaţi şi nu prea aveţi timp să vă gândiţi la weekend, deşi v-aţi dori să puteţi organiza o ieşire undeva cu prietenii sau cu familia.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Leu:

Sunteţi prinşi cu un nou proiect sau cu organizarea unui eveniment pentru care nu aveţi mult timp la dispoziţie. Cineva din anturaj la care nici nu v-aţi fi aşteptat vă sare în ajutor. Orientaţi-vă atenţia şi către relaţiile cu familia. Ar fi bine să staţi mai mult de vorbă, să vă spuneţi fiecare ce aveţi pe suflet.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Fecioară:

Azi vi se îndeplinesc toate dorinţele. Sunteţi plini de energie şi le faceţi o bună impresie celor din jur. Suspiciunile cu privire la persoanele pe care le cunoaşteţi azi se vor risipi rapid, atunci când vă veţi da seama că temerile voastre nu sunt întemeiate. Intuiţia vă joacă feste.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Balanţă:

Nu este o zi tocmai uşoară. Aveţi multe lucruri de rezolvat la muncă şi nici nu sunteţi în cea mai bună formă. Ar fi bine să găsiţi un echilibru între momentele de odihnă şi cele de concentrare absolută. Întoarceţi-vă ochii şi către persoana iubită, care aşteaptă nişte cuvinte frumoase, poate nişte încurajări. Nu de alta, dar le merită!


Horoscop 21 noiembrie 2015, Scorpion:

Aţi muncit pe brânci şi aţi hotărât că este momentul să vă dedicaţi timp şi pentru voi. Dacă nu aveţi nicio idee de ce aţi putea să faceţi, vă sfătuiesc să vă programaţi la un masaj sau la cosmetică. Impulsul de a cheltui este atât de puternic, încât este de preferat să nu plecaţi la cumpărături fără o persoană cu picioarele pe pământ.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Săgetător:

Aveţi o zi agitată, în care nu reuşiţi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut şi decideţi că este mai bine să lăsaţi deoparte treburile importante pentru a nu face vreo eroare. Reflectaţi în linişte asupra demersurilor voastre şi acordaţi-vă pauze suficiente pentru refacerea organismului. Nu renunţaţi la simţul umorului.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Capricorn:

Astăzi îi puteţi convinge uşor pe cei din jur prin entuziasmul cu care vă susţineţi viziunile personale. Feriţi-vă însă de decizii luate sub impulsul de moment, mai ales dacă este vorba despre bani. Simţiţi nevoia de mai multă afecţiune şi o veţi primi, totul este să ştiţi ce, cum şi când să cereţi.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Vărsător:

Începeţi cumpărăturile pentru sărbători şi dacă nu aveţi zi scurtă la muncă vă învoiţi. Poate profitaţi de nişte oferte de Black Friday şi faceţi nişte achiziţii avantajoase. Oricine vă critică astăzi nu este cazul să puneţi la inimă. Ascultaţi-vă doar mentorii şi faceţi ceea ce vă sugerează ei şi veţi avea de câştigat.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Peşti:

Vă confruntaţi cu o criză financiară destul de serioasă, asta deşi nu vă puteţi plânge că aţi fost nedreptăţiţi, fiindcă v-aţi primit toţi banii până acum. Vi se deschid noi oportunităţi, însă fiţi atenţi să nu vă pierdeţi libertatea şi independenţa. Este posibil să fiţi nevoiţi să plecaţi din oraş într-o delegaţie care se va întinde pe tot weekendul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS