Horoscop Urania zilnic: marţi, 6 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 6 octombrie 2015


Horoscop 6 octombrie 2015, Berbec:

Ideal ar fi să nu exageraţi cu munca azi, ci să vă mai oferiţi şi câte o pauză. Şeful vă va chema la o discuţie între patru ochi, dar veţi ieşi onorabili, vă veţi descurca frumos. În rest, emoţii care credeaţi că nu mai există par să vă încurce puţin. Ar fi bine să le acordaţi mai multă atenţie celor din jur.


Horoscop 6 octombrie 2015, Taur:

Sunteţi irascibili din cauză că aţi ratat o afacere sau un câştig la care speraţi. Încercaţi să nu vă descărcaţi nervii în familie. Ar fi mai bine să vedeţi dacă nu cumva aţi greşit faţă de colaboratori. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă! Spre seară, o întâlnire cu prietenii reuşeşte să restabilească liniştea în sufletul vostru.


Horoscop 6 octombrie 2015, Gemeni:

S-ar putea ca persoana iubită să vă reproşeze lipsa de afectivitate şi faptul că acordaţi prea multă importanţă serviciului. Nici nu aţi putea să faceţi altfel, câtă vreme întrevedeţi oportunitatea unui job în străinătate şi nu aţi vrea sub niciun chip să o rataţi. Mai multă modestie nu v-ar strica.


Horoscop 6 octombrie 2015, Rac:

Sunteţi puşi pe harţă astăzi şi riscaţi să vă certaţi cu oameni importanţi şi să stricaţi relaţiile. Cei din anturaj consideră că este foarte ciudat că v-a dispărut brusc orice urmă de farmec şi de sentimentalism. Vă împrumutaţi ca să vă cumpăraţi diverse lucruri pentru casă.


Horoscop 6 octombrie 2015, Leu:

Nu vă faceţi un program strict, pentru că este posibil să apară evenimente neprevăzute. Este posibil să daţi un examen, să luptaţi pentru o funcţie de conducere şi să vă repoziţionaţi în schema ierarhică a companiei. Apar şi cheltuieli mari şi s-ar putea să nu vă ajungă banii.


Horoscop 6 octombrie 2015, Fecioară:

Sunteţi plini de forţă şi de energie creatoare. Prietenii vă invită să petreceţi seara împreună cu ei, iar asta se traduce şi printr-o cheltuială pe care nu o luaseţi în calcul. Din fericire, vă şi intră o sumă mare de bani, din cei pe care nu i-aţi luat la timpul potrivit şi o să vă puteţi achita dările de tot felul.


Horoscop 6 octombrie 2015, Balanţă:

Relaţiile sentimentale şi contactele sociale pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Vă simţiţi obosiţi şi nu aveţi chef să vă vedeţi cu nimeni. Totuşi, o discuţie cu persoana iubită este importantă pentru că puteţi repara căsnicia sau o relaţie sentimentală.


Horoscop 6 octombrie 2015, Scorpion:

Azi este momentul potrivit să bateţi la uşa şefului vostru pentru a-i cere nişte zile libere sau o mărire de salariu. Şi dacă trebuie să îi cereţi cuiva iertare pentru nişte fapte care s-au petrecut în trecut tot azi ar fi bine să o faceţi. O problemă medicală, probabil un astm sau o alergie, vă va da bătăi de cap.


Horoscop 6 octombrie 2015, Săgetător:

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, însă sunteţi predispuşi la accidente, aşa că mare atenţie. Vă curtează un grup, o organizaţie, care doreşte să lucraţi împreună. Se observă o instabilitate emoţională, poate pentru că omul de lângă voi nu mai este sincer ca la început.


Horoscop 6 octombrie 2015, Capricorn:

S-ar putea să vă intre nişte bani şi o să aveţi pentru plata facturilor curente, să faceţi aprovizionarea pentru toată săptămâna. Noroc la un examen sau un interviu. După-amiază s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea. Nu este nimic grav, dar recomandabil ar fi să mergeţi, totuşi, la un consult.


Horoscop 6 octombrie 2015, Vărsător:

Dimineaţa sunteţi foarte ocupaţi cu un proiect important, poate organizaţi ceva. Membrii familiei vă solicită ajutorul, dar sunteţi tentaţi să îi refuzaţi pe motiv că nu aveţi timp. Aţi putea începe cursurile unei şcoli, după un examen prealabil şi să o porniţi într-o nouă direcţie profesională.


Horoscop 6 octombrie 2015, Peşti:

S-ar putea ca dimineaţă să nu vă simţiţi prea bine şi să nu vă puteţi respecta programul. În partea a doua a zilei, primiţi o veste bună în legătură cu o moştenire sau despre rezultatul obţinut la un examen sau pentru un proiect la care aţi aplicat. Aveţi pretenţia ca cei dragi să vă sprijine mai mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS