Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 13 octombrie 2015


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Berbec:

Ziua de azi este una destul de importantă pentru voi deoarece reuşiţi să vă concentraţi asupra proiectelor profesionale; aveţi multă inspiraţie şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Spre seară este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Taur:

Rezultatul muncii voastre începe să dea roade; astăzi primiţi o veste foarte frumoasă de la un colaborator sau partener de afaceri cu privire la un proiect important. Lucrurile încep să se schimbe, iar beneficiile nu întârzie să apară. Trebuie doar să aveţi răbdare.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Gemeni:

Ziua a 13-a a lunii octombrie începe cu dreptul pentru voi; aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte importantă, care va avea un rol major în viaţa voastră. Este prea devreme, însă, pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie strict profesională sau una personală.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Rac:

A doua zi a săptămânii va fi una mai complicată pentru voi deoarece trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan profesional; este vorba despre o alegere majoră cu privire la viitorul carierei voastre, aşa că faceţi tot posibilul să vă asiguraţi că luaţi cea mai bună hotărâre.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Leu:

În prima parte a acestei zile vă ocupaţi de câteva probleme la locul de muncă; trebuie să fiţi calmi pentru a vă asigura că vă ocupaţi aşa cum trebuie de această situaţie. După orele prânzului planificaţi o ieşire în oraş cu o persoană importantă, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi trebuie să aveţi nervi de oţel; participaţi la câteva întâlniri în interes profesional cu oameni destul de dificili. Aveţi răbdare deoarece doar aşa veţi putea găsi o soluţie la problemele cu care vă confruntaţi. Seara poate fi una relaxantă deoarece o petreceţi în compania celor dragi.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de marţi va fi mai dificilă pentru voi; încercaţi să vă planificaţi bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată de la un om care are un loc special în inima voastră.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Scorpion:

Astrele ţin cu voi astăzi şi vă ajută să realizaţi lucruri măreţe; aveţi multe şanse de care trebuie să profitaţi în ceea ce priveşte viaţa profesională. O persoană importantă vă ajută să puneţi bazele unui proiect important, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; vă confruntaţi cu câteva probleme majore care vă complică planurile cu privire la viitorul vostru. Încercaţi să vă înzestraţi cu răbdare şi să discutaţi cu superiorii astfel încât să ajungeţi la o concluzie comună.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; ziua de marţi începe cu multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. După orele prânzului, aveţi timp să vă odihniţi. Seara pare să fie una specială, petrecută în compania unui om drag.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Vărsător:

În a doua zi a săptămânii trebuie să vă ocupaţi de problemele financiare; încercaţi să fiţi mai chibzuiţi când vine vorba de cheltuieli deoarece urmează o perioadă mai dificilă şi este important să aveţi o puşculiţă pe care să o puteţi folosi. După orele prânzului veniţi cu o idee foarte bună pentru un viitor proiect profesional.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi trebuie să fiţi foarte atenţi la deciziile pe care trebuie să le luaţi deoarece acestea vor fi unele decisive pentru viitorul vostru profesional. Participaţi la o întâlnire importantă cu persoane care vă pot deschide multe drumuri în cariera voastră. Totuşi, încercaţi să nu vă neglijaţi sănătatea, un control de rutină este recomandat pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS