Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 21 iulie 2015


Horoscop 21 iulie 2015, Berbec:

Azi puteţi obţine informaţii preţioase legate de serviciu sau bani. Poate că cel mai bine ar fi să nu vă grăbiţi să luaţi unele decizii, mai ales dacă nu sunteţi siguri că faceţi ceea ce trebuie. Nu ignoraţi sfaturile pe care le veţi primi din partea unei persoane mai în vârstă, vă vor fi de folos.


Horoscop 21 iulie 2015, Taur:

Se pare că astăzi veţi avea de luat câteva decizii importante şi astfel ar trebui să fiţi foarte atenţi la detalii, mai ales la muncă. Poate că unii colegi nu vă doresc binele, iar din acest motiv ar fi indicat să aveţi grijă ce vorbiţi cu ei. Nu le povestiţi ce intenţii aveţi şi încercaţi să păstraţi unele informaţii doar pentru voi.


Horoscop 21 iulie 2015, Gemeni:

Este posibil să primiţi veşti bune în legătură cu profesia: poate că veţi primi o mărire de salariu sau o nouă ofertă de colaborare. În orice caz, se anunţă o zi foarte bună pentru persoanele născute în zodia Gemeni şi din acest motiv ar trebui să profitaţi la maximum de fiecare moment.


Horoscop 21 iulie 2015, Rac:

Dacă plănuiţi să faceţi unele schimbări în viaţa voastră, trebuie să ştiţi că acum este momentul prielnic. Un nou job v-ar putea ajuta să vă puneţi pe picioare şi să vă reveniţi din punct de vedere financiar. Persoana iubită vă va oferi câteva sfaturi esenţiale, iar prietenii vă vor susţine la fiecare pas.


Horoscop 21 iulie 2015, Leu:

Astăzi aveţi de alergat pentru obţinerea unor confirmări sau documente importante, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Veţi reuşi să rezolvaţi la timp orice problemă şi chiar veţi putea să-i ajutaţi şi pe alţii. Este o zi foarte bună pentru voi, iar nivelul vostru de energie este la cote maxime!


Horoscop 21 iulie 2015, Fecioară:

Pe parcursul acestei zile veţi sta mai mult pe drumuri decât acasă, iar acest lucru se întâmplă din cauză că va fi necesar să rezolvaţi foarte multe probleme într-un timp foarte scurt. Pe la prânz veţi fi nevoiţi să luaţi şi câteva decizii importante sau să luaţi legătura cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 21 iulie 2015, Balanţă:

O călătorie în grup vi se va părea lucrul cel mai interesant pe care îl puteţi face în această perioadă. Este o zi foarte bună pentru voi, banii nu reprezintă o problemă, iar persoana iubită este de acord cu orice decizie pe care o luaţi. Aşadar, nu este loc de griji sau supărări!


Horoscop 21 iulie 2015, Scorpion:

Activităţile pe care le veţi desfăşura astăzi vă vor pune în legătură cu foarte multe persoane şi veţi avea posibilitatea să începeţi noi colaborări. Poate că veţi avea şansa să câştigaţi mai mulţi bani sau să plecaţi într-o delegaţie în afara ţării. În orice caz, astăzi astrele vă vor zâmbi!


Horoscop 21 iulie 2015, Săgetător:

Poziţia astrelor vă este favorabilă, veţi avea posibilitatea să încheiaţi noi contracte, să câştigaţi mai mulţi bani sau să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Se pare că ziua de azi va fi foarte bună pentru voi şi veţi avea numeroase motive să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine. Spre seară este posibil să primiţi şi un răspuns la o problemă mai veche.


Horoscop 21 iulie 2015, Capricorn:

Intraţi într-un cerc vicios şi se pare că veţi fi nevoiţi să apelaţi la tehnicile de comunicare pe care le-aţi învăţat în facultate. Aţi putea fi mult mai convingători în faţa unor persoane sau aţi putea atrage foarte multe simpatii. În orice caz, va fi o zi relativ bună pentru voi şi nu va trebui să vă faceţi deloc griji.


Horoscop 21 iulie 2015, Vărsător:

Activitatea voastră profesională ar putea avea o evoluţie interesantă. Astăzi primiţi foarte multe informaţii esenţiale şi intraţi în legătură cu numeroase persoane influente. Veţi avea posibilitatea să câştigaţi mai mulţi bani sau notorietate. Aşadar, va fi o zi cel puţin interesantă pentru voi.


Horoscop 21 iulie 2015, Peşti:

Dacă în trecut aţi avut anumite probleme cu banii sau cu câteva persoane influente, astăzi veţi avea posibilitatea să vă schimbaţi complet viaţa. Atrageţi foarte multe simpatii şi reuşiţi să faceţi o impresie bună în orice mediu profesional sau social. Aşadar, astăzi astrele vă vor purta noroc!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS