Horoscop Urania zilnic: marţi, 2 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 2 iunie 2015


Horoscop 2 iunie 2015, Berbec:

Conjunctura astrală favorizează parteneriatele, însă doar într-o anumită perioadă a zilei. Trebuie să aveţi răbdare, există posibilitatea de a întâlni câteva obstacole în rezolvarea problemelor voastre. Trebuie să ştiţi să acţionaţi în funcţie de circumstanţe. A doua jumătate a zilei de marţi va fi mai liniştită.


Horoscop 2 iunie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de marţi primiţi o surpriză foarte frumoasă de la partenerul de cuplu. Ultima perioadă a fost una mai dificilă pentru voi deoarece nu aţi avut timp unul de celălalt. Acum este un moment foarte bun pentru a petrece momente frumoase împreună.


Horoscop 2 iunie 2015, Gemeni:

Întâmplările de astăzi vă fac să fiţi în priză întreaga zi; vă veţi trezi că vor exista momente în care veţi râde şi plânge în acelaşi timp. Trebuie să fiţi tari şi să încercaţi să vă încurajaţi pentru a depăşi aceste situaţii complicate. Aveţi răbdare, lucrurile vor reveni în scurt timp pe făgaşul normal.


Horoscop 2 iunie 2015, Rac:

În prima parte a zilei aveţi timp să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de o persoană dragă. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să vă ocupaţi de o problemă personală; aveţi răbdare şi veţi găsi metode eficiente pentru a scăpa în scurt timp de aceste situaţii dificile.


Horoscop 2 iunie 2015, Leu:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; este posibil să aveţi parte de câteva situaţii dificile la locul de muncă, dar dacă vă păstraţi calmul reuşiţi să vă ocupaţi de tot într-un timp foarte scurt. Seara se anunţă un eveniment neaşteptat.


Horoscop 2 iunie 2015, Fecioară:

Vă este uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi pe cap; cu ajutorul astrelor şi cu multă inspiraţie din partea voastră reuşiţi să faceţi alegerile potrivite. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil ca spre seară să aveţi parte de o surpriză cu adevărat specială.


Horoscop 2 iunie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte liniştită pentru voi; vă faceţi timp pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor dragi. După orele prânzului este posibil să primiţi o veste foarte bună cu privire la un proiect de care vă ocupaţi alături de un partener important.


Horoscop 2 iunie 2015, Scorpion:

Dacă sunteţi perseverenţi în muncă şi aveţi răbdare, rezultatele nu vor întârzia să apară. Folosiţi această tactică pe plan profesional şi veţi observa că multe se vor schimba. Spre seară primiţi o invitaţie la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 2 iunie 2015, Săgetător:

Astăzi primiţi o veste foarte bună în ceea ce priveşte viaţa profesională; finalizarea unui proiect important vă va aduce schimbări drastice pe plan financiar. Hotărâţi să faceţi o investiţie majoră, însă nu sunteţi încă siguri care este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 2 iunie 2015, Capricorn:

Astrele nu vă ajută deloc în relaţia cu partenerul de cuplu; treceţi printr-un moment dificil şi trebuie să luaţi o decizie importantă într-un timp destul de scurt. Chiar dacă sunteţi presaţi de mai multe persoane din jurul vostru, încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi şi să gândiţi cu sufletul.


Horoscop 2 iunie 2015, Vărsător:

Dacă vreţi să vedeţi rezultate este necesar să lucraţi cot la cot cu colegii de muncă; doar aşa vă este uşor să gândiţi aspecte strategice şi să faceţi planuri foarte bune pentru proiectele pe care urmează să le primiţi. Seara se anunţă a fi una liniştită şi relaxantă.


Horoscop 2 iunie 2015, Peşti:

Dorinţele şi aspiraţiile voastre în ceea ce priveşte viaţa profesională cresc o dată cu trecerea timpului. Aşteptaţi schimbări în carieră, însă acestea refuză să apară. Poate că o discuţie cu şefii vă poate ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă şi care este drumul pe care trebuie să mergeţi mai departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS