Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 aprilie 2015


Horoscop 25 aprilie 2015, Berbec:

Din fericire pentru voi, astrele vă oferă o mână de ajutor pentru a termina toate proiectele de care vă ocupaţi. Vă este foarte uşor să găsiţi rezolvări la problemele profesionale; după orele prânzului, lucrurile încep să se liniştească, iar voi aveţi timp să vă faceţi planuri pentru relaxare.


Horoscop 25 aprilie 2015, Taur:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi una foarte frumoasă pentru Tauri; o discuţie cu superiorii poate aduce schimbări majore în ceea ce priveşte viitorul vostru în cadrul firmei. Veţi primi mai multe sarcini, iar salariul va creşte considerabil. Spre seară sărbătoriţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 25 aprilie 2015, Gemeni:

Ziua de azi este foarte bună pentru a vă ocupa de mai multe lucruri deodată; aveţi atenţie distributivă şi vă este foarte uşor să vă planificaţi timpul astfel încât să vă rezolvaţi toate problemele pe care le aveţi. Spre seară, vă faceţi planuri pentru următoarele zile alături de persoanele dragi.


Horoscop 25 aprilie 2015, Rac:

Astrele vă oferă posibilitatea de a vă face ordine în viaţă şi în gânduri; ziua de astăzi este una destul de liniştită pentru Raci. O discuţie cu o persoană foarte dragă vă ajută să luaţi o decizie importantă, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele pe plan financiar.


Horoscop 25 aprilie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte veseli; starea de spirit vă ajută să vă rezolvaţi cu uşurinţă problemele pe care le aveţi. De asemenea, acesta este un moment bun pentru negocieri şi întâlniri importante. Seara se anunţă a fi una liniştită şi frumoasă.


Horoscop 25 aprilie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi va fi una foarte încărcată pentru voi; trebuie să rămâneţi calmi şi să încercaţi să vă ocupaţi de toate problemele care vă apar în cale. Cu cât rezolvaţi totul mai repede, cu atât vă va fi mai uşor să vă relaxaţi şi să vă faceţi planuri pentru vacanţă.


Horoscop 25 aprilie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de sâmbătă aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu superiorii; este posibil să vi se ofere un proiect amplu, care presupune schimbări majore şi foarte multă muncă. Trebuie să ştiţi că beneficiile vor fi pe măsura efortului depus; decizia vă aparţine, însă asiguraţi-vă că discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a hotărî.


Horoscop 25 aprilie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte sentimentali şi pasionali; este un moment bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Acum aveţi ocazia să vă rezolvaţi problemele şi să deveniţi şi mai apropiaţi. În cazul în care sunteţi singuri, o ieşire în oraş vă poate ajuta să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 25 aprilie 2015, Săgetător:

Din fericire pentru voi, ziua de astăzi vine cu multe veşti bune în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este posibil să rezolvaţi totul mai repede decât credeaţi şi să beneficiaţi de timpul liber pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale. Aveţi ocazia să petreceţi timp frumos alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 25 aprilie 2015, Capricorn:

Sunteţi hotărâţi să faceţi schimbările de care simţiţi că aveţi nevoie în viaţa voastră; dacă până acum vă era teamă de consecinţele actelor voastre, acum îndrăzniţi să aveţi încredere în voi şi să alegeţi ceea ce vă face fericiţi. Din fericire, primiţi susţinere din partea câtorva persoane dragi, iar asta vă va ajuta foarte mult să mergeţi mai departe.


Horoscop 25 aprilie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale din trecut, care nu vă dau pace. Vă recomand să rămâneţi liniştiţi şi calmi deoarece doar aşa veţi reuşi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important, unde aveţi şansa să experimentaţi lucruri noi.


Horoscop 25 aprilie 2015, Peşti:

După o perioadă foarte aglomerată, iată că este timpul să vă relaxaţi şi să culegeţi roadele muncii voastre. Sunteţi felicitaţi de şefi pentru efortul depus şi puteţi primi un bonus sau chiar o mărire de salariu din partea acestora. Spre seară vă relaxaţi în compania persoanelor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS