Horoscop Urania zilnic: luni, 13 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 13 aprilie 2015


Horoscop 13 aprilie 2015, Berbec:

Ziua de luni este perfectă pentru a vă bucura de natură; este timpul să vă relaxaţi şi să încercaţi să uitaţi măcar pentru puţin timp de problemele pe care le aveţi. Activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile şi să vă simţiţi bine în compania persoanelor cu care sunteţi.


Horoscop 13 aprilie 2015, Taur:

În primele ore ale zilei de azi faceţi tot posibilul pentru a vă bucura de compania celor dragi; după orele prânzului simţiţi nevoia de a fi în natură, aşa că cel mai probabil veţi face drumuri prin parc sau chiar vă veţi pune gândurile în practică şi veţi pleca într-o mică excursie.


Horoscop 13 aprilie 2015, Gemeni:

După o perioadă mai aglomerată şi destul de obositoare, profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă odihni. Astrele vă oferă posibilitatea de a uita de tot ce este negativ în jurul vostru şi de a vă concentra doar asupra lucrurilor frumoase, care vă fac să zâmbiţi şi să fiţi fericiţi.


Horoscop 13 aprilie 2015, Rac:

Primele ore ale zilei de astăzi vor fi unele cu adevărat relaxante; aveţi suficient timp liber, aşa că profitaţi de această perioadă pentru a vă bucura de compania persoanelor dragi din viaţa voastră. După orele prânzului veţi primi o veste neaşteptată, care vă va determina să faceţi planuri pentru viitorul vostru.


Horoscop 13 aprilie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi mai sensibili şi mai romantici decât de obicei. Acest lucru vă va face să simţiţi nevoia de a îi ajuta pe cei din jurul vostru. După orele prânzului este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată sau să revedeţi din întâmplare o persoană dragă din trecut.


Horoscop 13 aprilie 2015, Fecioară:

Încercaţi să evitaţi întâlnirile cu persoane egoiste sau dificile deoarece vă vor ruina ziua. Cel mai bine este să vă lăsaţi înconjuraţi de oamenii sinceri, care ştiu că fericirea vine din lucruri mărunte. De asemenea, vă recomand să vă relaxaţi şi să nu faceţi schimbări importante în viaţa voastră.


Horoscop 13 aprilie 2015, Balanţă:

Vă aşteptaţi ca ziua de astăzi să fie una foarte frumoasă şi relaxantă pentru voi; din păcate, o mică dispută cu o persoană foarte dragă se poate transforma într-o adevărată ceartă. Cel mai bine este să vă retrageţi înainte ca cineva să fie rănit şi să încercaţi să remediaţi situaţia.


Horoscop 13 aprilie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi înconjuraţi de numeroase persoane; discuţiile pe care le veţi avea cu multe dintre ele vă vor face să vă doriţi anumite schimbări în viaţa voastră. Vă recomand să încercaţi să gândiţi această situaţie înainte de a lua o decizie definitivă; gândiţi pe termen lung consecinţele.


Horoscop 13 aprilie 2015, Săgetător:

Pentru voi dimineaţa vine cu numeroase momente frumoase petrecute alături de persoanele dragi; este posibil să revedeţi oameni importanţi din viaţa voastră, cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp. După orele prânzului este indicat să vă îndreptaţi atenţia şi asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 13 aprilie 2015, Capricorn:

După o săptămână foarte obositoare, cu multe proiecte şi probleme de rezolvat, profitaţi de ziua de astăzi doar pentru a vă odihni. Din fericire, persoanele din jurul vostru vă înţeleg situaţia şi vă oferă spaţiul de care aveţi nevoie. Spre seară trebuie să participaţi la un eveniment important.


Horoscop 13 aprilie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei vă veţi odihni şi veţi încerca să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei cu partenerul de cuplu; după orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a participa la un eveniment în familie. Deşi nu aveţi niciun chef, seara va fi cu adevărat frumoasă.


Horoscop 13 aprilie 2015, Peşti:

Ziua de luni nu va fi aşa cum vă aşteptaţi; dacă aveaţi planuri importante, veţi fi nevoiţi să le modificaţi. Trebuie să fiţi foarte atenţi la discuţiile pe care le aveţi cu cei din jurul vostru deoarece puteţi primi numeroase sfaturi importante care să vă ajute în deciziile pe care vreţi să le luaţi cu privire la viitorul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS