Horoscop Urania lunar: aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania aprilie 2015


Horoscop aprilie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec aprilie 2015
Se pot întâmpla lucruri bune în perioada 2-3 aprilie când persoanele autoritare din viața voastră vă pot pune bețe în roate și în intervalul 6-7 aprilie când pot scăpa lucrurile de sub control în raport cu partenerul sau copiii. Cu partenerul sau copiii, reveniţi la sentimente mai bune din 8 aprilie. Între 5 și 11 aprilie, dacă treceţi de la fineţe la lipsă de politețe, imaginea voastră poate suferi.

Vă recomand să vă bazaţi pe abilitățile voastre de comunicare și după data de 11 aprilie, mai ales dacă vă propuneţi să mergeţi la un interviu de angajare, să vă remarcaţi în faţa superiorilor sau chiar să reluaţi legăturile cu rudele apropiate sau vecinii. După data de 15 aprilie, aveţi șansa de a vă rotunji veniturile prin mici comisioane și s-ar putea să găsiţi o strategie de economisire care să dea roade foarte curând.

Dacă urmăriţi să cereţi o mărire de salariu sau achitarea orelor suplimentare, abordaţi-vă şefii în perioada 20-24 aprilie. Este posibil ca în intervalul 22-24 aprilie să vină răspunsul acestora care, deși pare pozitiv, implică anumite clauze, cea mai probabilă dintre ele fiind aceea că veţi avea mai puțin timp liber dacă acceptaţi contraoferta lor. Gândiţi-vă bine!


Horoscop aprilie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur aprilie 2015
Chiar dacă nu prea vă stă în fire să acţionaţi la nervi, forţaţi-vă puţin și faceţi așa cum vă dictează inima dacă în intervalul 2-3 aprilie se redeschid unele răni emoționale ori dacă în perioada 6-7 aprilie vă depășesc evenimentele din familie. Orice s-ar întâmpla între 5 şi 11 aprilie, nu vă ieşiţi din fire și nu vă învinovăţiţi fără motiv. Din 8 aprilie, preluaţi controlul situației dintre voi și cei dragi.

Începând cu data de 11 aprilie, accentul cade pe sectorul financiar. Poate că tendința voastră generală va fi aceea de a vă procura tot felul de nimicuri, dar dacă reuşiţi să vă abţineţi și vă interesaţi de unde aţi putea să le cumpăraţi mai ieftin, nu vi s-ar subţia portofelul. Faptul că sunteţi calculaţi la vorbă și nu săriţi la concluzii pripite vă pot face remarcaţi în sensul bun, după data de 15 aprilie 2015.

În cazul Taurilor, intervalul forte al lunii pare să fie 20-24 aprilie care v-ar putea surprinde extrem de încrezători în forțele proprii și asumaţi în tot ceea ce faceţi. În acest interval, puteți prinde lucruri prețioase despre viață sau domeniul în care activaţi. În intervalul 22-24 aprilie, evenimentele din familie vă pot forța mâna, tentându-vă să vă îndepărtaţi de la principiile voastre.


Horoscop aprilie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni aprilie 2015
Dacă în perioada 2-3 aprilie treceţi printr-o dificultate în cuplu și în 6 sau 7 aprilie situația dintre voi și rudele apropiate avansează într-un mod neplăcut, vă recomand să vă formaţi rapid o imagine de ansamblu și chiar să cereţi sfatul unei persoane mature. Veţi observa că din data de 8 aprilie se așază lucrurile în raport cu apropiații voştri. Între 5 și 11 aprilie, nu luaţi decizii pe care le-aţi putea regreta în viitor.

După data de 11 aprilie, felul vostru comunicativ și sociabil de a fi vă pune într-o lumină favorabilă și vă poate aduce în cale persoane și oportunități cărora ar fi bine să nu le daţi cu piciorul. Poate că după data de 15 aprilie veţi fi ceva mai tăcuţi sau vă veţi cerne gândurile ceva mai mult prin filtrul rațiunii, ceea ce nu este neapărat un lucru rău atunci când nu vă oprește să vă purtaţi natural.

Indiferent ce vă rezervă intervalul 20-24 aprilie, nimic nu pare să vă dărâme. Probabil că v-aţi mai confruntat cu astfel de situații și le cunoaşteţi deja traseul, motiv pentru care nu vă sperie chiar atât de ușor. Chiar și așa, mai există încă frici, frustrări, neputințe, fie ele imaginare sau reale în virtutea cărora aţi putea gândi, spune sau face lucruri care nu vă stau în fire între 22 și 24 aprilie 2015.


Horoscop aprilie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac aprilie 2015
Dacă în perioada 2-3 aprilie reuşiţi să descurcaţi ițele unei încurcături profesionale și în 6 și 7 aprilie aduceţi într-un fel sau altul un profit destul de mare companiei în cadrul căreia lucraţi, profitaţi de realizările voastre și luptaţi pentru o promovare. În cazul în care nu vă iese lucrurile cum doriţi, tot vă alegeţi după 8 aprilie cu un avans sau o primă. Aveţi grijă până unde întindeţi coarda cu şefii între 5 și 11 aprilie.

După data de 11 aprilie, s-ar putea să vă gândiţi prea mult la situația financiară, la aspectul fizic sau la relația de cuplu. Pot apărea fel şi fel de vești legate de viața sentimentală a fostului partener, fapt care nu vă lasă indiferenţi. Din 15 încolo, proiectele sau planurile voastre de viitor fac progrese mici, dar constante și stabilitatea se reinstaurează în viața voastră socială.

Dacă vă vedeţi în viitor alături de persoana dragă, profitați de contextul astral al perioadei 20-24 aprilie și trasaţi în mare proiectele care să vă aducă mai aproape și în care credeți amândoi în aceeași măsură. Cu toate acestea, așteptați-vă, în perioada 22-24 aprilie, să apară anumite obstacole de ordin financiar. Este esenţial să nu vă împotmoliţi, ci să faceți ajustări din mers acolo unde este cazul.


Horoscop aprilie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu aprilie 2015
Dacă în perioada 2-3 aprilie atmosfera dintre voi și partener sau copii se răcește vizibil și dacă în intervalul 6-7 aprilie vă simţiţi ca un arc de care se trage din toate capetele, se recomandă să renunţaţi la unele prejudecăți sau principii de viață pentru ca lucrurile să revină la normal. După data de 8 aprilie, începeţi să vă adunaţi și redeveniţi voi înşivă. Între 5 şi 11 aprilie, nu fiţi superficiali în gândire, cu sănătatea, dar și munca voastră.

Viața voastră socială se îmbunătăţeşte după data de 11 aprilie, același lucru putându-se spune și despre proiectele voastre de viitor. Probabil amicii voştri vor veni cu o idee de proiect care vă va părea într-atât de tentantă încât nu puteți decât să cedaţi. După data de 14 aprilie, obţineţi trecere la oamenii importanţi și vă apropiaţi de superiori, nefiind exclus să urcaţi în ierarhia socială sau profesională.

Funcția pe care o deţineţi la locul de muncă, imaginea pe care o aveţi în societate sau chiar relația cu şefii vă ajută să primiţi sarcini facile, care vă fac mai multă plăcere sau din care chiar aveţi ceva util de învățat din data de 20 până în 24 aprilie. Totuşi, s-ar putea, în perioada 22-24 aprilie, să nu vă simţiţi tocmai confortabili în această nouă situaţie. Încercaţi să rămâneţi siguri pe voi!


Horoscop aprilie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară aprilie 2015
Dacă în intervalul 2-3 aprilie vă loviţi de tot felul de obstacole în comunicarea cu familia și dacă în perioada 6-7 aprilie vă simţiţi mai puţin apreciaţi pentru toate câte le-aţi făcut celorlalți, s-ar putea ca aceste situații să nu se îndrepte decât dacă luaţi măsuri drastice și tăiaţi răul din rădăcină. Astfel, după 8 aprilie, eforturile voastre încep să fie recunoscute. Totuși, în intervalul 5-11 aprilie, nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să preia controlul.

S-ar putea ca superiorii să înceapă să vă vadă cu alți ochi începând din data de 11 aprilie, iar cu puțin noroc, s-ar putea să le faceţi o impresie foarte bună încât să vă ofere un post mai bun sau cel puţin să vă îmbunătăţească vizibil condițiile de muncă. Din 15 aprilie, se prefigurează evenimente care vor contribui la dezvoltarea voastră ca persoane, dar și oameni ai muncii. Nu vă îndoiţi după cum bate vântul!

Cel puțin în perioada 20-24 aprilie, nu se aplică legea lui Murphy care zice că „ceea ce-i bun, fie e imoral, ilegal ori îngrașă”. Ceea ce vă doriţi să faceţi acum nu contravine deloc principiilor voastre de viață, ba chiar vă rezervă experiențe de neuitat. În intervalul 22-24 aprilie, intervin în ecuația zilelor fericite din urmă anumite nesiguranțe care pot înnegura atmosfera.


Horoscop aprilie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă aprilie 2015
Dacă în intervalul 2-3 aprilie vă încurcă rudele apropiate ori vecinii sau nu reuşiţi să vă exprimaţi gândurile ori stările și dacă în 6-7 aprilie proiectele sau relația cu prietenii sunt ca un balon gata să plesnească, lăsaţi-i pe ei să facă primul pas. Cel puțin chestiunile care țin de anturaj și planuri de viitor se rezolvă după 8 aprilie. Între 5 și 11 aprilie, certurile cu persoana dragă pot încurca atmosfera de acasă.

În cazul în care vi se oferă ocazia să urmaţi un curs sau să participaţi la un training în străinătate după data de 11 aprilie, nu staţi şi vă gândiţi de două ori și profitaţi de oportunitate. Șansele sunt mari să vă alegeţi cu informații, oameni și experiențe de neuitat. În parteneriatele cu buget comun, fie ele de iubire sau afaceri, este important să se clarifice aspectele legate de bani după data de 15 aprilie.

Atâta timp cât scăpaţi de orice dilemă, dubiu sau nesiguranță care privește sfera materială, încep să se rezolve de la sine, între 20 și 24 aprilie, anumite situații problematice de familie, care ţintesc o moștenire, un apartament, o casă ori un teren. Nu înseamnă că dacă lucrurile încep să meargă, nu vă veți mai confrunta cu astfel de situații pe viitor, poate chiar curând, între 22 și 24 aprilie.


Horoscop aprilie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion aprilie 2015
Dacă în 2 și 3 aprilie poziția în societate sau în compania în cadrul căreia lucraţi ori relația cu superiorii vă copleșesc și dacă în intervalul 6-7 aprilie se creează o gaură vizibilă în portofel, nu vă lăsaţi învinşi și trageţi mai tare ca niciodată. După 8 aprilie, veţi suporta mai ușor presiunile funcției profesionale și statutului social. În intervalul 5-11 aprilie, fiţi atenţi, căci puteți comite erori la serviciu.

Evenimentele care vin după data de 11 aprilie vă fac să realizaţi că „informația înseamnă putere”. Documentaţi-vă care ar fi cele mai avantajoase pachete de economii la bancă, renegociaţi-vă salariul sau consultaţi-vă cu partenerul de viață sau afaceri cum ați putea să înmulțiți banii avuți la comun. Din 15 aprilie, comunicarea cu asociații sau cel drag se îmbunătățește.

Dat fiind că aţi început să vă faceţi auziţi și să recepţionaţi corect mesajele partenerilor profesionali, dar și ale clienților, întrevederile din intervalul 20-24 aprilie se dovedesc extrem de productive și chiar se poate lega ceva cu perspective de ambele părți. Este bine de știut însă că, din 22 până în 24 aprilie, ar fi bine să înăbuşiţi orice sămânță de conflict al orgoliilor, fie cu cei sus menționați ori cu superiorii.


Horoscop aprilie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător aprilie 2015
Dacă în 2 și 3 aprilie realizaţi că aţi lăsat orgoliul să vă ghideze în ultima vreme și dacă în 6 și 7 aprilie vă simţiţi oarecum limitaţi, lipsindu-vă expansivitatea care odată va caracteriza, nu trebuie decât să vă ascultaţi vocea inimii pentru a scăpa din acest cerc defectuos. Astfel, după 8 aprilie, nu mai aveţi impresia că vedeţi lumea dintr-o perspectivă nefamiliară. În intervalul 5-11 aprilie, nu vă asumaţi riscuri pe plan financiar.

Relația cu partenerul de cuplu, dar și cel de afaceri sau celelalte persoane din jurul vostru se încheagă după data de 11 aprilie, semn că redescoperiți acele lucruri care v-au adus aproape în primă fază. Pe plan profesional, gândiţi-vă bine înainte de orice intenţie și rezumaţi-vă la tehnicile de lucru pe care le stăpâniţi deja. Vor da randamentul pe care-l aşteptaţi!

Precauția și profesionalismul de care daţi dovadă la locul de muncă nu vor trece neobservate între 20 și 24 aprilie când s-ar putea să vă alegeţi cu o primă consistentă, un avans sau o altfel de recompensă pentru eforturile depuse. Chiar și așa, în intervalul 22-24 aprilie s-ar putea să duceţi dorul experimentării, motiv pentru care realizările zilelor din urmă s-ar putea să nu vă mulţumească.


Horoscop aprilie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn aprilie 2015
Dacă zilele de 2 și 3 aprilie vă surprind într-un conflict de interese cu partenerul de cuplu sau afaceri și dacă în 6 și 7 aprilie rămâneţi prinşi între dărâmăturile propriilor ziduri, înseamnă că se cer închise răni care dor de demult sau chiar din copilărie. După 8 aprilie, scade nivelul de toxicitate din relațiile profesionale sau de cuplu. Între 5 și 11 aprilie, nu lăsaţi trecutul să vă dicteze viitorul.

După data de 11 aprilie, mintea vă merge brici și nicio problemă profesională pare să nu vă pună în încurcătură. De asemenea, păreţi să vă înţelegeţi foarte bine cu colegii de muncă, atât pe parte profesională, cât și socială. După data de 15 aprilie, relația cu copiii și partenerul se îndreaptă încet, dar sigur și din câte se pare, viața voastră sentimentală redevine treptat ce a fost în primele luni de relație.

Progresele înregistrate după data de 20 aprilie vă redau tonusul și vigoarea și nu este de mirare dacă între 20 și 24 aprilie vă simţiţi persoane mult mai bune. Poate că în intervalul 22-24 aprilie se vor ivi ocazii în care va trebui să rezistaţi tentației de a vă impune agresiv și de a intra în bătălii ale orgoliilor, dar dacă reuşiţi să comandaţi respect fără să le daţi curs, aveţi numai de câștigat.


Horoscop aprilie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător aprilie 2015
Dacă în 2 și 3 aprilie pierdeţi controlul situației dintre voi și cel drag și dacă în 6 și 7 aprilie începeţi să vă distanţaţi de prieteni, fie voluntar ori involuntar, înseamnă că a venit vremea să nu vă mai ascundeţi pe după deget și să spuneţi adevărul. Cele mai rapide rezultate se vor vedea după 8 aprilie pe plan sentimental. Între 5 și 11 aprilie, încercaţi să nu lăsaţi temerile și frustrările să vorbească în locul vostru.

După data de 11 aprilie, revin în atenția voastră relațiile cu partenerul și copiii. Se dorește să descoperiţi acele preocupări care vă plac tuturor și prin care ați reuși să comunicați liber. După 15 încolo, se sedimentează progresele făcute încă de pe data de 11 aprilie, semn că activitățile de familie pe care le-ați făcut în acest răstimp pot deveni obiceiuri pentru voi toți.

În intervalul 20-30 aprilie, apele revin în matca lor și toate lucrurile par să se așeze în favoarea voastră, cel puțin între 20 și 24 aprilie. Deși provocările întâmpinate ca familie n-au făcut, în definitiv, decât să vă aducă mai aproape și să vă întărească relația, luaţi aminte că, în intervalul 22-24 aprilie, se doreşte să vă concentraţi în aceeași măsură pe rolul vostru de parteneri de cuplu, dar și de familiști.


Horoscop aprilie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti aprilie 2015
Dacă în 2 şi 3 aprilie vă depășesc sarcinile care v-au fost delegate la serviciu și dacă în 6 și 7 aprilie se pune un zid de nepătruns între voi și şefi sau scopul vostru de a accede pe scara socială ori profesională, poate că se cer făcute anumite sacrificii materiale sau profesionale. După 8 aprilie, se rezolvă încurcăturile de serviciu, dar din 5 până în 11 aprilie, nu investiţi sume mari în planurile de viitor.

După data de 11 aprilie, în atenția astrelor revine sectorul familial. Comunicarea dintre voi și persoanele dragi se îmbunătățește, vă deschideţi mai ușor în fața lor și înţelegeţi cum îi puteți face să discute liber cu voi pe orice subiect. Poate că din 15 aprilie vă veţi cântări ceva mai mult gândurile înainte de a le spune, semn că deveniţi fie scumpi la vorbă, fie mai atenţi cu ceea ce împărtăşiţi celorlalți.

Faptul că nu vorbiţi neîntrebaţi, cel puțin după data de 20 aprilie, atrage oameni cu adevărat valoroși în viața voastră prin care vi se oferă şanse, între 20 și 24 aprilie, pe care nu ar trebui să le refuzaţi. Totuși, aşteptaţi-vă ca aceste oportunităţi să fie acompaniate de provocări în intervalul 22-24 aprilie, semn că fără muncă și modestie nu veţi ajunge prea departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS