Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 decembrie 2014


Horoscop 9 decembrie 2014, Berbec:

Începutul zilei este întotdeauna cel mai greu, chiar şi pentru voi. Deşi vă este uşor să vă organizaţi, mai greu va fi cu concentrarea. Nu reuşiţi să vă ocupaţi aşa cum vă doriţi de sarcinile pe care le primiţi. Este posibil să fiţi nevoiţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 9 decembrie 2014, Taur:

Ideile voastre trebuie puse în aplicare cât mai repede; nu mai aşteptaţi deoarece există posibilitatea ca altcineva să vă fure planurile. În cazul în care vă doriţi să mergeţi pe acest drum, atunci apucaţi-vă de treabă. Partenerul de cuplu vă susţine şi chiar vă oferă ajutorul în cazul în care nu vă descurcaţi singuri.


Horoscop 9 decembrie 2014, Gemeni:

Ziua de marţi este foarte bună pentru achiziţii importante; este posibil să fiţi într-o perioadă în care vă doriţi să faceţi o schimbare în locuinţă. Înainte de a merge la cumpărături, faceţi-vă o listă cu ceea ce vreţi să cumpăraţi pentru a nu depăşi bugetul pe care îl aveţi. Un prieten vă poate ajuta cu sfaturi pentru decorat.


Horoscop 9 decembrie 2014, Rac:

Săptămâna aceasta este una bună pentru a vă ocupa de proiectele actuale; vă concentraţi atenţia astfel încât să duceţi la bun sfârşit toate sarcinile pe care le primiţi. Superiorii vor fi mulţumiţi de progresul vostru şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial sau chiar şi cu o mărire de salariu.


Horoscop 9 decembrie 2014, Leu:

Astăzi sunteţi puşi pe treabă; se anunţă o perioadă mai complicată pe plan profesional şi de aceea vreţi să începeţi ziua cu dreptul. Vă planificaţi foarte bine ziua astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le aveţi. Spre seară, vă relaxaţi în compania unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 9 decembrie 2014, Fecioară:

Ziua de marţi vine cu câteva surprize neaşteptate pe plan sentimental. În ultima perioadă, v-aţi neglijat relaţia de dragoste, însă partenerul de cuplu v-a oferit libertatea de care aţi avut nevoie. Chiar dacă este momentul pentru ca voi să vă revanşaţi, persoana iubită vă poate surprinde cu un cadou cu adevărat special.


Horoscop 9 decembrie 2014, Balanţă:

Ziua începe foarte frumos pentru voi; vă luaţi inima în dinţi şi hotărâţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa personală. Chiar dacă este posibil să răniţi mai multe persoane cu această decizie, puneţi fericirea voastră pe primul plan şi îndrăzniţi să credeţi că meritaţi mai mult.


Horoscop 9 decembrie 2014, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi îngropaţi în acte şi alte dosare de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp foarte scurt. Chiar dacă aveţi planificat ziua astfel încât să vă rezolvaţi sarcinile primite, astrele nu sunt de partea voastră; vă este greu să vă concentraţi şi este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program.


Horoscop 9 decembrie 2014, Săgetător:

Ziua începe foarte bine pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o veste surpriză din partea partenerului de cuplu. Aşadar, întreaga zi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi nimeni şi nimic nu vă poate face să vă schimbaţi starea de dispoziţie. Spre seară, aveţi parte de o discuţie interesantă cu o persoană mai în vârstă.


Horoscop 9 decembrie 2014, Capricorn:

Vă este destul de greu să vă concentraţi, însă dacă rămâneţi axaţi pe treburile voastre, este posibil ca într-un final să reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, conjunctura astrală favorizează noile relaţii; aşadar, dacă sunteţi singuri, aceasta este o perioadă foarte bună pentru a face o nouă cucerire.


Horoscop 9 decembrie 2014, Vărsător:

În ceea ce priveşte ziua de marţi, astrele au fost destul de darnice cu voi; deşi nu reuşiţi să vă ocupaţi de proiectele pe care le primiţi la muncă, lucrurile stau foarte frumos pe plan sentimental şi nimic nu reuşeşte să vă strice buna dispoziţie. Partenerul de cuplu vă surprinde cu o propunere neaşteptată.


Horoscop 9 decembrie 2014, Peşti:

După o perioadă mai complicată, ziua de astăzi este dedicată relaxării şi odihnei. Este un moment foarte bun pentru a fi petrecut alături de persoanele dragi sau de persoana iubită. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la partenerul de afaceri sau de la superiori cu privire la un proiect pe care îl aşteptaţi de multă vreme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS