Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 4 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 4 octombrie 2014


Horoscop 4 octombrie 2014, Berbec:

Sâmbătă este o zi bună pentru a începe să faceţi puţină ordine în casă sau pentru a vă înnoi garderoba. Staţi bine la capitolul financiar şi vă puteţi răsfăţa cu câteva articole vestimentare de sezon. În ceea ce priveşte viaţa socială, sunt şanse să fiţi invitaţi la un eveniment de mare amploare. Aşadar, veţi avea ocazia să etalaţi noile ţinute!


Horoscop 4 octombrie 2014, Taur:

Apar schimbări în program şi veţi fi nevoiţi să luaţi legătura cu câţiva vechi colaboratori pentru a pune la punct câteva detalii legate de un proiect. Cu toate acestea, veţi avea suficient timp şi pentru a vă ocupa de acele probleme care ţin de viaţa voastră personală. Aşadar, va fi o zi plină pentru voi şi va trebui să fiţi în forţă maximă.


Horoscop 4 octombrie 2014, Gemeni:

Sunteţi nevoiţi să faceţi câteva cheltuieli pe care nu le aveaţi în plan şi acest lucru vă va deranja. Oricât de mult încercaţi să economisiţi câţiva bani, mereu ajungeţi în situaţia în care sunteţi nevoiţi să vă împrumutaţi de la alte persoane. Dacă vă gândiţi să vă luaţi încă un job, nu e o idee rea, însă acest lucru poate fi destul de extenuant.


Horoscop 4 octombrie 2014, Rac:

Nu este momentul să luaţi decizii de viitor sau să vă implicaţi în proiecte prea dificile. Astăzi ar fi indicat să vă concentraţi doar asupra acelor lucruri care vă ajută să vă detaşaţi de stresul de zi cu zi. Petreceţi mai mult timp în compania persoanei iubite şi încercaţi să nu vă mai stresaţi din cauza oricărui lucru care merge rău.


Horoscop 4 octombrie 2014, Leu:

Aveţi tendinţa să vă agitaţi la fiecare pas şi se pare că nimic nu vă convine pe ziua de azi. La birou, acasă sau în cercul de prieteni găsiţi tot felul de pretexte să refuzaţi anumite conversaţii sau activităţi. Spre după-amiază nu ar fi rău dacă v-aţi rezerva câteva ore pentru a vă plimba sau pentru a vă răsfăţa la spa, ajută la relaxare.


Horoscop 4 octombrie 2014, Fecioară:

Sunteţi cu capul în nori şi faceţi greşeli peste greşeli. Nu vă puteţi concentra deloc asupra lucrurilor importante, iar cei din jur vor observa acest lucru. Nu puteţi continua în acest fel! Luaţi o scurtă pauză de la orice fel de activitate şi încercaţi să vă adunaţi gândurile, veţi avea suficient timp să rezolvaţi şi obligaţiile pe care le aveţi.


Horoscop 4 octombrie 2014, Balanţă:

Pe parcursul acestei zile este indicat să vă păstraţi calmul! Apar foarte multe evenimente neaşteptate, iar voi veţi fi nevoiţi să vă schimbaţi programul. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, sunt şanse ca persoana iubită să vă supună unor teste. Nu vă faceţi griji, relaţia voastră nu va avea de suferit. Din contră, veţi avea posibilitatea să vă cunoaşteţi mai bine.


Horoscop 4 octombrie 2014, Scorpion:

Îi reproşaţi foarte multe lucruri partenerului de viaţă, iar el nu va avea starea necesară să vă asculte până la capăt. Deşi aveţi o perioadă cu foarte mult stres, nu trebuie să vă răzbunaţi pe cei apropiaţi. La locul de muncă veţi fi nevoiţi să finalizaţi un proiect la care lucraţi de ceva vreme. Şefii vor face presiuni asupra voastră în această privinţă.


Horoscop 4 octombrie 2014, Săgetător:

Aveţi mari şanse de reuşită în toate domeniile. Este o zi foarte bună pentru voi, trebuie doar să profitaţi de fiecare moment la maximum. Aveţi o stare foarte bună, iar zâmbetul vostru devine molipsitor. Nu este o idee rea să faceţi câteva investiţii sau să reluaţi legăturile cu vechii colaboratori.


Horoscop 4 octombrie 2014, Capricorn:

Pe parcursul acestei zile nu sunteţi foarte comunicativi şi nu simţiţi nevoia să vă implicaţi în prea multe activităţi. Vă recomand să vă păstraţi calmul şi să nu încercaţi să impresionaţi pe nimeni. La locul de muncă nu trebuie să daţi explicaţii dacă consideraţi că nu este cazul. Aşadar, încercaţi să faceţi doar ceea ce simţiţi.


Horoscop 4 octombrie 2014, Vărsător:

Vi se propune o colaborare avantajoasă! Trebuie să vă gândiţi foarte bine înainte de a semna noi contracte. Nu vă faceţi obligaţii care nu îşi au rostul în acest moment. În ceea ce priveşte viaţa socială, finalul acestei zile va fi ceva mai plăcut. Vă veţi trezi în compania prietenilor şi veţi avea ocazia să vă relaxaţi şi să vă simţiţi bine.


Horoscop 4 octombrie 2014, Peşti:

Sunteţi tentaţi să clarificaţi câteva neînţelegeri între voi şi o altă persoană din cercul de prieteni, însă trebuie să ţineţi cont şi de starea în care vă aflaţi. S-ar putea să fiţi indispuşi din cauza unui eşec în afaceri, lucru care nu vă va ajuta să fiţi prea comunicativi. Aşadar, înainte de toate, încercaţi să găsiţi soluţii la problemele mai grave cu care vă confruntaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS