Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 31 octombrie 2014


Horoscop 31 octombrie 2014, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi plini de energie şi optimişti cu privire la această zi. Aveţi foarte multe oportunităţi bune pentru viitoarele proiecte, singurul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să o alegeţi pe cea potrivită pentru voi. Nu vă grăbiţi în luarea deciziilor importante.


Horoscop 31 octombrie 2014, Taur:

Urmează o perioadă foarte frumoasă pentru voi, cu numeroase proiecte care vă vor ajuta să vă îndepliniţi visurile. Sunteţi extrem de emoţionaţi şi faceţi tot posibilul să demonstraţi tuturor că meritaţi tot ce se întâmplă. Spre seară, primiţi acordul pentru un parteneriat de lungă durată.


Horoscop 31 octombrie 2014, Gemeni:

Azi vă este destul de greu să vă concentraţi şi din această cauză este posibil să încurcaţi mai mult lucrurile; vă recomand să rămâneţi doar la sarcinile de rutină, pe care ştiţi sigur că le puteţi rezolva de unii singuri. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 31 octombrie 2014, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi puşi pe treabă; reuşiţi să vă concentraţi şi terminaţi o mare parte din sarcinile voastre până înainte de prânz. De asemenea, vă descurcaţi de minune şi în întâlnirile de afaceri sau negocierile importante.


Horoscop 31 octombrie 2014, Leu:

Primele ore ale acestei zile sunt bune pentru activităţile profesionale; vă este uşor să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile voastre. După prânz, vă schimbaţi starea de dispoziţie radical; deveniţi mai irascibili şi uşor agitaţi. Este posibil să aveţi parte de o ceartă neaşteptată cu partenerul de cuplu.


Horoscop 31 octombrie 2014, Fecioară:

Din cauza problemelor din viaţa socială, v-aţi îndreptat atenţia asupra planului profesional. V-aţi îngropat în muncă şi aţi făcut pe cât posibil să vă dedicaţi chiar şi timpul liber dezvoltării proiectelor la care lucraţi. În scurt timp, veţi vedea şi rezultatele muncii voastre.


Horoscop 31 octombrie 2014, Balanţă:

Vineri, primiţi un sfat foarte bun din partea unei persoane dragi, care vă va ajuta să luaţi o decizie radicală cu privire la relaţiile cu cei din jurul vostru. Este un moment bun pentru a analiza problemele pe care le aveţi şi pentru a încerca să faceţi pace cu trecutul.


Horoscop 31 octombrie 2014, Scorpion:

În cursul zilei de astăzi primiţi o lecţie importantă de viaţă şi anume că nimic nu pică din cer, trebuie să munciţi pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Deşi aveţi parte de o zi dificilă şi destul de complicată, la final veţi fi mulţumiţi de rezultatele voastre.


Horoscop 31 octombrie 2014, Săgetător:

Vineri nu sunteţi concentraţi pe viaţa profesională, ci din contră, îi acordaţi cât mai puţină atenţie. Un eveniment important vă ocupă o mare parte din zi; voi sunteţi cei care trebuie să se îngrijească de organizare, aşa că este de datoria voastră să faceţi ca totul să fie impecabil.


Horoscop 31 octombrie 2014, Capricorn:

Sunteţi conduşi de un impuls de a face câteva schimbări în ceea ce priveşte garderoba sau chiar şi obiectele decorative din casă. Vă recomand ca înainte de a merge la cumpărături, să vă faceţi o listă cu lucrurile de care aveţi nevoie pentru a nu depăşi bugetul de care dispuneţi.


Horoscop 31 octombrie 2014, Vărsător:

O problemă în familie vă presează destul de mult; din cauza faptului că nu vreţi să răniţi persoanele dragi, continuaţi să amânaţi deciziile pe care ar fi trebuit să le luaţi de mai mult timp. Nu lăsaţi ca timpul să treacă deoarece va înrăutăţi şi mai mult lucrurile.


Horoscop 31 octombrie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi nu este tocmai bună pentru viaţa profesională; sunteţi agitaţi întreaga zi şi vă concentraţi destul de greu. Superiorii nu vor fi mulţumiţi de stilul vostru de muncă. Spre seară, este posibil să vă aprindeţi din cauza unui lucru mărunt şi puteţi avea o ceartă urâtă cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS