Horoscop Urania zilnic: duminică, 12 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 12 octombrie 2014


Horoscop 12 octombrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi pregătiţi să faceţi anumite schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; fie începeţi un proiect personal, fie acceptaţi o ofertă de colaborare cu un partener important. Sunteţi foarte concentraţi asupra carierei şi vă doriţi cu nerăbdare să vedeţi o evoluţie şi pe plan financiar.


Horoscop 12 octombrie 2014, Taur:

Urmează o perioadă destul de aglomerată pentru voi, cu câteva schimbări majore atât pe plan personal, cât şi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Deciziile pe care vă pregătiţi să le luaţi vor aduce numeroase modificări; persoanele dragi, în special partenerul de cuplu, vă ajută să vă adaptaţi cât mai repede.


Horoscop 12 octombrie 2014, Gemeni:

Această săptămână a fost una destul de aglomerată pentru voi, cu numeroase sarcini şi alte proiecte care v-au dat bătăi de cap. Chiar dacă aţi muncit destul de mult, încă aveţi un nivel de energie ridicat şi nu simţiţi nevoia să vă odihniţi. Vă recomand să profitaţi de această zi şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale.


Horoscop 12 octombrie 2014, Rac:

Aveţi mare încredere în forţele proprii, iar asta vă ajută în proiectele de care vă ocupaţi; faceţi paşi mărunţi, însă extrem de eficienţi şi rămâneţi calmi indiferent de situaţie. Deşi sunteţi destul de aglomeraţi, vă recomand să faceţi în aşa fel încât să găsiţi timp şi pentru relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 12 octombrie 2014, Leu:

După o perioadă aglomerată la locul de muncă, profitaţi de ziua de duminică pentru a vă încărca bateriile. Plimbările în aer liber sau chiar un film bun vă pot ajuta să uitaţi de probleme şi să vă relaxaţi. Spre seară, aveţi parte de momente frumoase în compania partenerului de cuplu şi a prietenilor apropiaţi.


Horoscop 12 octombrie 2014, Fecioară:

Sunteţi grăbiţi să rezolvaţi câteva probleme şi puteţi face greşeli de nereparat; dacă nu sunteţi prudenţi, este posibil să vă asumaţi mai multe riscuri decât este cazul. Indicat este să încercaţi să vă calmaţi şi să cereţi ajutorul unei persoane de încredere; vă recomand să vă consultaţi cu un membru al familiei.


Horoscop 12 octombrie 2014, Balanţă:

Sunteţi destul de nemulţumiţi de starea voastră financiară, însă toate aceste probleme pe care le aveţi se datorează cheltuielilor excesive pe care le-aţi făcut în ultima perioadă. În scurt timp, cel mai probabil spre seară, urmează să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect sau a unei investiţii proprii.


Horoscop 12 octombrie 2014, Scorpion:

Astăzi aveţi surprize frumoase pe plan financiar; vă îmbunătăţiţi foarte repede bugetul, iar asta vă bucură enorm. Fie primiţi banii de pe urma unui împrumut mai vechi, fie vi se oferă un bonus substanţial datorită proiectelor pe care le-aţi avut în ultima perioadă. Cel mai recomandat este să investiţi în locuinţă.


Horoscop 12 octombrie 2014, Săgetător:

Acesta este cel mai bun moment pentru a vă face planuri de viitor alături de persoana iubită; o discuţie serioasă vă poate ajuta foarte mult în acest sens. În cazul în care sunteţi singuri, astrele sunt favorabile pentru a începe o nouă relaţie; sunteţi siguri pe voi şi vă este destul de uşor să întâlniţi persoane noi.


Horoscop 12 octombrie 2014, Capricorn:

Pentru voi ziua de astăzi înseamnă muncă; aţi început recent să lucraţi la un proiect amplu şi nu îl puteţi lăsa de izbelişte. În plus vă place foarte mult ceea ce faceţi şi sunteţi nerăbdători să vedeţi rezultatele finale. Încercaţi să găsiţi timp şi pentru relaxare deoarece aveţi nevoie şi de clipe în care să vă limpeziţi mintea.


Horoscop 12 octombrie 2014, Vărsător:

Astăzi trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri; din cauza unei discuţii neaşteptate cu partenerul de cuplu, sunteţi nevoiţi să lăsaţi de la voi şi să vă schimbaţi planurile astfel încât să ajungeţi la o înţelegere. Spre seară, sunteţi nevoiţi să participaţi la un eveniment, unde vă veţi întâlni cu persoane dragi.


Horoscop 12 octombrie 2014, Peşti:

Astăzi este o zi bună pentru Peşti deoarece vi se echilibrează venitul financiar. Urmează să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect mai vechi, care vă ajută să vă plătiţi datoriile. Nu vă gândiţi să faceţi investiţii deoarece este posibil să pierdeţi aproape tot. Spre seară, aveţi parte de o discuţie interesantă cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS