Horoscop Urania zilnic: miercuri, 20 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 20 august 2014


Horoscop 20 august 2014, Berbec:

Astăzi aveţi posibilitatea să câştigaţi o sumă de bani cu prilejul unei călătorii în interes de afaceri. Veţi fi tentat să vă asumaţi riscuri mari sau să vă faceţi planuri de vacanţă, însă ar fi cazul să încercaţi să vă gândiţi de două ori înainte de a a lua anumite decizii. Astrele vă recomandă să acţionaţi cu prudenţă!


Horoscop 20 august 2014, Taur:

Pe parcursul acestei zile veţi avea mari şanse să faceţi câteva schimbări semnificative în domeniul în care lucraţi sau să porniţi o nouă afacere. Persoanele cu care veţi intra astăzi în contact vă vor oferi câteva informaţii esenţiale, iar dvs. ar trebui să ţineţi cont de ele. Aşadar, trebuie să profitaţi din plin de această zi.


Horoscop 20 august 2014, Gemeni:

Este o zi bună pentru a încheia noi contracte sau pentru a relua proiecte mai vechi. Cu toate acestea, nu trebuie să vă grăbiţi să luaţi anumite decizii sau să vă asociaţi cu acele persoane care nu prezintă prea mare încredere. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să nu alergaţi după rezultate imediate.


Horoscop 20 august 2014, Rac:

Aveţi norocul să depăşiţi orice dificultate. Este o zi bună pentru decizii sau pentru schimbări semnificative. Persoana iubită vă va susţine indiferent ce veţi alege să faceţi. La birou nu va trebui să vă faceţi griji pentru nimic, va fi o zi relativ calmă, iar dvs. veţi putea profita de timpul pe care îl veţi petrece în compania colegilor de muncă.


Horoscop 20 august 2014, Leu:

Astrele vă recomandă să acordaţi mai multă atenţie vieţii de cuplu. Partenerul de viaţă se arată nemulţumit de anumite lucruri, iar dvs. veţi avea o stare uşor agitată. Cu toate acestea, nu trebuie să vă îngrijoraţi. În mod sigur veţi găsi o metodă să-l împăcaţi. În plus, puteţi profita de această perioadă călduroasă din an şi să veniţi cu o idee de nerefuzat.


Horoscop 20 august 2014, Fecioară:

Sunt şanse să întâmpinaţi dificultăţi în afaceri, toate din cauza colaborării dificile cu o femeie sau din cauza unor probleme mai vechi. Totuşi, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Cu puţin calm, în mod sigur veţi reuşi să găsiţi o soluţie la situaţiile cu care vă confruntaţi, iar ziua va trece fără ca dvs. să vă daţi seama.


Horoscop 20 august 2014, Balanţă:

Ar fi bine să acordaţi mai mult timp problemelor casnice. Cu toate că nu vă place să fiţi constrâns de anumite situaţii, astăzi va fi necesar să ascultaţi de o persoană mai în vârstă şi să găsiţi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi în familie. Ascultaţi-vă intuiţia şi evitaţi speculaţiile!


Horoscop 20 august 2014, Scorpion:

Sunteţi foarte perseverent atunci când vă aflaţi în mediul profesional şi doriţi mereu să faceţi o impresie bună. Ţineţi neapărat să duceţi toate proiectele la bun sfârşit, iar persoanele din jur nu vor avea decât cuvinte de laudă la adresa dvs. Cu toate acestea, ar fi cazul să învăţaţi să vă menajaţi, altfel veţi ajunge la extenuare fizică.


Horoscop 20 august 2014, Săgetător:

Pe parcursul acestei zile va fi necesar să le acordaţi mai multă atenţie celor din familie. Cu toate că vă preocupă câteva probleme mai vechi, trebuie să învăţaţi să vă detaşaţi de ele şi să priviţi spre lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astrele vă sfătuiesc să nu faceţi promisiuni pe care ştiţi sigur că nu le puteţi respecta.


Horoscop 20 august 2014, Capricorn:

Încercaţi în zadar să găsiţi tot felul de scuze pentru a scăpa de anumite persoane, însă nu veţi face altceva decât să le faceţi să vă pună la îndoială credibilitatea. Chiar dacă veţi avea parte de o zi agitată, asta nu înseamnă că trebuie să vă gândiţi doar la dvs. Încercaţi să vă faceţi timp pentru prieteni sau familie.


Horoscop 20 august 2014, Vărsător:

Dimineaţa sunt şanse să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, din motive independente de dvs. Nu trebuie să priviţi acest lucru într-un mod negativ. În loc să vă faceţi tot felul de gânduri, profitaţi de această ocazie şi încercaţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul. În plus, şefii vă vor aprecia dacă reuşiţi să vă atingeţi obiectivele.


Horoscop 20 august 2014, Peşti:

La serviciu, munciţi cu pasiune şi rezolvaţi orice problemă, ceea ce vă va plasa în centrul atenţiei. Totuşi, astrele vă sfătuiesc să ţineţi cont şi de sfaturile colegilor de muncă. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii importante şi încercaţi să vă organizaţi mai bine timpul, astfel încât să vă puteţi relaxa din când în când.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS