Horoscop Urania zilnic: joi, 10 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 10 iulie 2014


Horoscop 10 iulie 2014, Berbec:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Trebuie să rezolvaţi mici conflicte sau să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul dvs. sentimental. Deşi aveţi impresia că înfruntaţi mici obstacole, ocupaţi-vă de fiecare problemă pe care o aveţi cu multă seriozitate şi maturitate.


Horoscop 10 iulie 2014, Taur:

De cele mai multe ori oamenii sunt de acord cu dvs., însă mulţi o fac doar din complezenţă. Pentru a vă urma visurile nu aveţi nevoie de aprobarea nimănui. Încercaţi să nu vă mai lăsaţi influenţat de ce zic cei din jurul dvs. şi să vă trăiţi viaţa aşa cum vreţi. Nu permiteţi ca alţii să vă decidă viitorul.


Horoscop 10 iulie 2014, Gemeni:

Joi, 10 iulie 2014, este posibil să aveţi câteva probleme la locul de muncă; refuzaţi un proiect important sau chiar o propunere de colaborare din cauze strict personale. Deşi la început consideraţi că aţi făcut o alegere înţeleaptă, în cele din urmă vă veţi da seama că trebuia să acceptaţi oferta.


Horoscop 10 iulie 2014, Rac:

La prima oră a dimineţii vă faceţi timp pentru întâlniri importante sau negocieri dificile. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să obţineţi ceea ce vă propuneţi. După orele prânzului, sunteţi mai romantic şi mai relaxat. Cel mai bine este să petreceţi aceste momente în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 10 iulie 2014, Leu:

În ultima perioadă astrele au fost de partea dvs. Acum este momentul să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de toate realizările de pe plan profesional. În ceea ce priveşte viaţa personală, lucrurile stau mai bine ca niciodată. Problemele familiale s-au rezolvat, iar totul a fost lăsat în trecut. Viaţa începe să fie mai frumoasă ca niciodată.


Horoscop 10 iulie 2014, Fecioară:

Astăzi este un moment prielnic pentru decizii importante şi începuturi frumoase. Cel mai bine este să vă revizuiţi comportamentul, să fiţi atent la defectele dvs. şi să încercaţi să fiţi mai încrezător în forţele proprii. Aveţi foarte multe de realizat, aşa că nu mai pierdeţi timpul şi apucaţi-vă de treabă până nu este prea târziu.


Horoscop 10 iulie 2014, Balanţă:

Astăzi este una dintre cele mai grele zile din această săptămână; este posibil să fiţi dezamăgit de partenerul de cuplu sau într-o relaţie pe care o aveţi cu un prieten important. Planurile dvs. pentru vacanţă vor trebui amânate sau chiar anulate dacă nu rezolvaţi această problemă.


Horoscop 10 iulie 2014, Scorpion:

Sunteţi încăpăţânat şi riscaţi să eşuaţi în a vă atinge visurile; poate fi vorba despre o realizare profesională sau chiar despre o posibilă greşeală radicală în relaţia de cuplu. O discuţie serioasă cu un prieten apropiat vă poate ajuta să depăşiţi acest moment dificil şi să fiţi din nou optimist.


Horoscop 10 iulie 2014, Săgetător:

Începuturile uşoare şi favorabile nu vă garantează succesul. Drumul pe care aţi pornit va fi plin de obstacole şi multe momente dificile. Înzestraţi-vă cu răbdare, aveţi încredere în dvs. şi nu cedaţi presiunii. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 10 iulie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi va fi una extrem de tensionată la locul de muncă. Orice greşeală pe care o faceţi poate fi crucială, iar victoria vă va costa foarte mult. Dacă nu sunteţi complet hotărât că vreţi să vă ocupaţi de acest proiect, cel mai bine este să îl daţi altcuiva înainte de a fi prea târziu.


Horoscop 10 iulie 2014, Vărsător:

Tensiunile în relaţiile cu cei din jurul dvs. nu vă vor lăsa să staţi deloc liniştit. Veţi fi pus în faţa unei situaţii destul de delicate astăzi, fiind nevoit să luaţi o decizie importantă. Încercaţi să fiţi calm, să nu vă grăbiţi şi să nu lăsaţi ca cei din jurul dvs. să vă influenţeze hotărârea.


Horoscop 10 iulie 2014, Peşti:

Viaţa vă mai oferă o şansă pentru a recupera tot ce aţi pierdut în ultima perioadă. Acum este momentul să faceţi schimbările necesare pentru ca totul să revină la normal. Persoanele din jurul dvs. vă sunt alături şi vă asigură sprijinul de care aveţi nevoie. Demonstraţi că v-aţi schimbat şi că aţi lăsat în urmă toate problemele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS