Horoscop Urania zilnic: vineri, 6 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 6 iunie 2014


Horoscop 6 iunie, Berbec:

Grupul în care vă învârtiţi e destul de exigent şi vă angajează în tot soiul de proiecte solicitante. Chiar dacă veţi fi ocupat, ceva bani în plus nu strică niciodată, nu?


Horoscop 6 iunie, Taur:

Sunteţi deschis provocărilor, dar aveţi nevoie de mai multă energie decât de obicei. Asiguraţi-vă că vă înconjuraţi de oameni la fel de energici ca dumneavoastră, cărora nu le e frică de puţină muncă în plus!


Horoscop 6 iunie, Gemeni:

Vineri, 6 iunie 2014, vă este pusă în lumină latura mai ieşită din comun. Cineva drag pare să vă înţeleagă foarte bine excentricităţile şi e pe aceeaşi lungime de undă cu dumneavoastră. Tendinţa generală a zilei vă face să aveţi idei originale.


Horoscop 6 iunie, Rac:

Vă sunt lansate oferte de participare la petreceri, nunţi sau alte activităţi sociale. Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare de imagine, pentru a face senzaţie în cercurile în care sunteţi invitat.


Horoscop 6 iunie, Leu:

Vă revin în minte traume ale copilăriei. Faceţi-vă o favoare şi relaxaţi-vă, căutaţi un refugiu în care să puteţi renunţa la gândurile negre.


Horoscop 6 iunie, Fecioară:

E o zi plină de întâlniri, care deschid uşile unor posibile relaţii de dragoste. Cunoaşteţi oameni noi care sunt atraşi de magnetismul dumneavoastră. O să aveţi de ales cui să îi oferiţi atenţia dumneavoastră.


Horoscop 6 iunie, Balanţă:

Confuzia ultimelor zile dispare astăzi ca prin minune. Orizonturile au contururi mai clare şi cerul e mai senin. Aveţi o mulţime de idei bune, care vă ridică în ochii celor din jur.


Horoscop 6 iunie, Scorpion:

Ritmul vieţii dumneavoastră pare să se accelereze astăzi. Totul vă pare mai viu, mai alert şi mai revigorant. Ideile bune vă sunt la îndemână.


Horoscop 6 iunie, Săgetător:

E o zi bună pentru a ţine discursuri şi pentru a vă expune ideile. Dacă lucraţi într-un domeniu care are de-a face cu vorbele, succesul este garantat.


Horoscop 6 iunie, Capricorn:

Simţiţi nevoia să vă restimulaţi viaţa socială, care e cam letargică în ultima vreme. Linia dintre apreciere şi dezaprobare e foarte fină, însă. Atenţie la impresia pe care o lăsaţi celor din jur!


Horoscop 6 iunie, Vărsător:

Pretenţiile pe care le aveţi vă îndepărtează de cei dragi. Veţi fi izolat de grup şi nici nu vă daţi seama care sunt motivele. Fiţi liniştit, e doar o perioadă care va trece repede.


Horoscop 6 iunie, Peşti:

Sunteţi protectiv faţă de cei dragi, care vă copleşesc cu afecţiunea lor. Aveţi o zi foarte productivă, alimentată de creativitate şi bună dispoziţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS