Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 1 iulie 2014


Horoscop 1 iulie 2014, Berbec:

Ziua de astăzi nu este o zi bună pentru munca dificilă. Sunteţi foarte agitat încă de la primele ore ale dimineţii şi nu reuşiţi să vă concentraţi. În cazul în care sunteţi nevoit să vă ocupaţi de proiecte sau să participaţi la negocieri importante, este indicat să o faceţi după prânz, când lucrurile se vor mai calma.


Horoscop 1 iulie 2014, Taur:

Astăzi este un moment destul de dificil în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi impresia că vă luptaţi cu morile de vânt, iar puterea dvs. este destul de mică şi nu faceţi faţă presiunii. Încercaţi să vă înzestraţi cu multă răbdare şi să fiţi cât mai calm. Dacă aţi scăpat de această zi cu bine, lucrurile se vor linişti de la sine.


Horoscop 1 iulie 2014, Gemeni:

Marţi, 1 iulie 2014, aveţi foarte multe proiecte pe cap, iar timpul nu pare a fi cel mai bun prieten al dvs. Vă este extrem de dificil să vă ocupaţi de toate sarcinile primite, aşa că cel mai bine este să apelaţi la colegii din cadrul biroului dvs. În echipă veţi dovedi un nivel foarte ridicat de eficienţă şi motivare profesională.


Horoscop 1 iulie 2014, Rac:

Sunteţi dispus să schimbaţi anumite aspecte ale vieţii dvs. profesionale. Fie că este vorba despre o posibilă colaborare, o schimbare de job sau chiar un examen important – aveţi un plan bine pus la punct, pe care vreţi să îl urmaţi. Partenerul de cuplu este alături de dvs. şi vă ajută în acest sens.


Horoscop 1 iulie 2014, Leu:

La locul de muncă lucrurile se desfăşoară conform planului întocmit. Ceea ce trebuie să vă îngrijoreze este o problemă mai veche pe care o aveţi cu o persoană dragă din viaţa dvs. O discuţie sinceră şi serioasă vă poate ajuta să găsiţi rezolvare; important este să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de maturitate.


Horoscop 1 iulie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi nu este bună pentru a lua decizii importante sau a vă ocupa de proiecte dificile. Vor fi multe obstacole peste care nu veţi putea trece; cel mai bine este să aveţi răbdare pe plan profesional. Nu vă lăsaţi influenţat de părerile colegilor de muncă şi nici nu acceptaţi sfaturi despre carieră.


Horoscop 1 iulie 2014, Balanţă:

Munciţi foarte mult, însă profitul nu pare să vă mulţumească. Ştiţi că nu aveţi şanse de promovare şi nu mai vreţi să pierdeţi timpul în cadrul companiei pentru care lucraţi. Cel mai bine este să mai aşteptaţi un timp pentru a vedea dacă lucrurile se schimbă. Un coleg de muncă vă poate ajuta cu un sfat important.


Horoscop 1 iulie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi nu este una tocmai bună pentru dvs. Sunteţi uşor de influenţat, vă enervaţi foarte repede şi chiar îi puteţi răni pe cei din jurul dvs. cu atitudinea pe care o aveţi. Va fi destul de dificil să vă păstraţi calmul în situaţii limită, însă dacă nu o faceţi veţi avea de pierdut – şi nu doar profesional, ci şi sentimental.


Horoscop 1 iulie 2014, Săgetător:

Astăzi primiţi o ofertă de colaborare sau chiar de muncă extrem de importantă. Sună foarte bine, iar pe plan financiar veţi avea parte de numeroase beneficii. Chiar şi aşa, nu luaţi o decizie de unul singur. O discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să faceţi cea mai bună alegere.


Horoscop 1 iulie 2014, Capricorn:

Problemele din cadrul familiei vă pot da adevărate dureri de cap. Încercaţi să vă controlaţi stările emoţionale dacă vreţi să rezolvaţi conflictele dintre persoanele dragi. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă poate aduce o veste neaşteptată; începe un nou capitol în viaţa dvs.


Horoscop 1 iulie 2014, Vărsător:

Aţi avut o perioadă extrem de aglomerată în ultimul timp; proiectele dificile s-au încheiat, însă dvs. mai aveţi de pus la punct mici detalii. Vă place foarte mult ceea ce faceţi şi de aceea vă este uşor să simţiţi că nu munciţi. Chiar şi aşa, aveţi nevoie de câteva zile de odihnă deoarece vă aşteaptă noi provocări dificile.


Horoscop 1 iulie 2014, Peşti:

Pe plan profesional lucrurile par să devină din ce în ce mai dificile. Proiectele pe care le primiţi vă dau bătăi de cap şi nu reuşiţi să le faceţi faţă. Chiar şi aşa, sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul şi nu vă pierdeţi optimismul. Ştiţi că este vorba doar despre o perioadă mai grea, care cu siguranţă se va încheia în scurt timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS