Horoscop Urania zilnic: duminică, 11 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 11 mai 2014


Horoscop 11 mai, Berbec:

În această dimineaţă, veţi avea parte de o surpriză extrem de plăcută. Veţi primi pe neaşteptate o sumă frumoasă de bani, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. Este indicat să nu investiţi în afaceri sau proiecte deoarece este posibil să pierdeţi fondul plasat. Cel mai bun mod de a îi cheltui ar fi în modificările din locuinţă sau într-o vacanţă de relaxare.


Horoscop 11 mai, Taur:

Deşi este weekend, sunteţi hotărât să faceţi ceva în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră profesională. Hotărâţi că este momentul să vă urmaţi visurile, iar acum este cel mai bun moment pentru a face planuri şi a întocmi liste. Înainte de a vă apuca de treabă, ar fi indicat să vă sfătuiţi cu partenerul de cuplu şi să aflaţi şi părerea lui sinceră.


Horoscop 11 mai, Gemeni:

Duminică, 11 mai 2014, încă de dimineaţă sunteţi foarte tensionat şi nu reuşiţi să vă calmaţi. O problemă sentimentală vă dă bătăi de cap, iar dumneavoastră nu ştiţi pe ce drum să o luaţi. Înainte de a lua o decizie radicală, încercaţi să aflaţi părerea unui prieten apropiat sau a unui membru al familiei. Un sfat important vă poate ajuta să ieşiţi din această încurcătură.


Horoscop 11 mai, Rac:

Astăzi astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă ajută să vă relaxaţi. Petreceţi weekendul în compania partenerului de cuplu şi prietenilor apropiaţi. După o perioadă în care v-aţi deconectat de la cei din jurul dumneavoastră, îndreptându-vă atenţia asupra vieţii profesionale, a venit momentul să recuperaţi timpul pierdut şi să aveţi parte de câteva clipe frumoase alături de cei dragi.


Horoscop 11 mai, Leu:

Sunteţi relaxat şi vă bucuraţi de o zi frumoasă. Învăţaţi să apreciaţi lucrurile mărunte, care vă aduc zâmbetul pe buze şi vă ajută să preţuiţi ceea ce aveţi. O discuţie interesantă cu un membru de familie vă poate face să vă doriţi să faceţi câteva schimbări pe plan sentimental. A venit momentul să vă rupeţi de trecut şi să începeţi o nouă etapă.


Horoscop 11 mai, Fecioară:

Deşi este weekend, trebuie să daţi bătaie deoarece aţi rămas în urmă şi trebuie să terminaţi un proiect important. Partenerul de cuplu simte că îl neglijaţi şi de aceea sunteţi nevoit să vă împărţiţi între viaţa profesională şi cea sentimentală. Dacă vă planificaţi corect timpul, veţi reuşi să vă rezolvaţi munca şi vă va rămâne şi seara liberă pentru a o petrece în compania persoanei iubite.


Horoscop 11 mai, Balanţă:

Sunteţi foarte tensionat şi stresat; astăzi sunteţi obligat să faceţi o alegere radicală în ceea ce priveşte viaţa personală, însă încă nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi. Spre norocul dumneavoastră, primiţi o vizită neaşteptată din partea unui prieten drag, care va fi de acord să vă asculte problemele. Împreună reuşiţi să rezolvaţi această situaţie dificilă.


Horoscop 11 mai, Scorpion:

Ziua dumneavoastră începe cu o surpriză neaşteptată din partea partenerului de cuplu. Primiţi un cadou pe care vi-l doreaţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut suficienţi bani pentru a vi-l achiziţiona. Spre seară, vă relaxaţi în compania persoanelor dragi din viaţa dumneavoastră. Un membru apropiat vă va ajuta cu un sfat important, demn de luat în seamă.


Horoscop 11 mai, Săgetător:

Astăzi nu vă găsiţi locul. Sunteţi nervos cu privire la un proiect pe care l-aţi ratat şi vă va fi destul de greu să uitaţi de această problemă. Spre norocul dumneavoastră, sunteţi înconjurat de persoane care chiar vă iubesc. Partenerul de cuplu şi mai mulţi prieteni reuşesc să vă schimbe complet starea de spirit cu o surpriză neaşteptată.


Horoscop 11 mai, Capricorn:

Sunteţi mai bucuros că niciodată. Dis de dimineaţă aţi avut o întâlnire neaşteptată cu un prieten apropiat, însă pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp. Acesta vă poate aduce o veste care vă va schimba complet stilul de viaţă şi vă va face să apreciaţi şi mai mult ceea ce aţi realizat. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 11 mai, Vărsător:

În cazul în care deja v-aţi făcut planuri pentru astăzi, veţi fi nevoit să le amânaţi sau chiar să le anulaţi. Mai mulţi prieteni vă vor invita la un eveniment deosebit şi vă va fi imposibil să îi refuzaţi. În cazul în care sunteţi încă singur, acesta este un moment potrivit pentru o nouă cucerire. Aveţi şanse mari să întâlniţi persoana potrivită.


Horoscop 11 mai, Peşti:

Deşi primiţi mai multe invitaţii din partea prietenilor şi sunteţi tentat să le onoraţi pe toate, ar fi bine să rămâneţi acasă şi să vă odihniţi. Aţi avut o perioadă extrem de aglomerată, iar o zi de pauză vă poate ajuta să vă încărcaţi bateriile şi să vă pregătiţi psihic pentru probele de foc prin care urmează să treceţi pe plan profesional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS