Horoscop Urania zilnic: vineri, 23 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 23 mai 2014


Horoscop 23 mai, Berbec:

Interacţiunea planetelor face ca această zi să fie una extrem de dificilă pentru dumneavoastră. Este posibil să intraţi într-un conflict cu unul dintre colegii de muncă din cauza unei păreri pe care vi-o menţineţi. Încercaţi să nu puneţi şi mai multe paie pe foc şi să vă retrageţi diplomat din această ceartă. Pe plan sentimental simţiţi nevoia unei schimbări, însă vă este teamă de ceea ce va urma.


Horoscop 23 mai, Taur:

Vă pregătiţi de schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră profesională. Va fi o perioadă destul de dificilă, cu multe şedinţe, planuri de realizat şi etape pe care trebuie să le parcurgeţi, însă toată această agitaţie vă va aduce numeroase beneficii nu doar personale, ci şi financiare. Începeţi un nou capitol interesant, cu numeroase provocări.


Horoscop 23 mai, Gemeni:

Vineri, 23 mai 2014, aveţi parte de o zi destul de dificilă, cu numeroase schimbări neaşteptate care vă vor da complet peste cap toate planurile pe care vi le-aţi făcut. Stresul emoţional vă va crea şi mai multe probleme pe plan sentimental. Relaţia cu partenerul de cuplu este într-un impas, iar dumneavoastră tihniţi după libertate. Nu luaţi o decizie importantă în acest moment pentru că este posibil să regretaţi.


Horoscop 23 mai, Rac:

Aveţi răbdare cu tot ce se întâmplă în jurul dumneavoastră, însă simţiţi nevoia să evadaţi din rutină. Aveţi nevoie de câteva clipe de singurătate, în care să vă relaxaţi şi să vă puneţi în ordine gândurile. Sunteţi nevoit să faceţi un drum mai lung pentru a rezolva o problemă. Spre seară, partenerul de cuplu vă pregăteşte o surpriză frumoasă.


Horoscop 23 mai, Leu:

Recent aţi intrat într-o ceartă extrem de dură cu unul dintre colegii de muncă. Simţiţi nevoia ca lucrurile să revină la normal, aşa că faceţi primul pas către împăcare. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc pentru o perioadă extrem de frumoasă. Dacă sunteţi încă singur, acesta este un moment potrivit pentru a întâlni persoane noi.


Horoscop 23 mai, Fecioară:

Aveţi planuri mari pentru ziua de astăzi şi vreţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit. Sunteţi energic şi veniţi cu idei noi în rezolvarea unor proiecte importante. Este posibil ca spre seară să primiţi o sumă de bani neaşteptată, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. Spre seară vă relaxaţi în compania persoanelor apropiate.


Horoscop 23 mai, Balanţă:

Aveţi inspiraţie şi vă doriţi să vă apucaţi de noi proiecte profesionale. Din păcate, este posibil să eşuaţi în tot ce vă propuneţi să faceţi astăzi. Este indicat să amânaţi întâlnirile de afaceri sau şedinţele cu posibili parteneri deoarece este posibil să pierdeţi suma de bani investită. Aveţi răbdare şi încercaţi să vă ocupaţi timpul cu alte lucruri.


Horoscop 23 mai, Scorpion:

Recent aţi primit o sumă de bani şi simţiţi nevoia să faceţi câteva investiţii. Din păcate, v-aţi ales cea mai nepotrivită zi. Dacă vreţi să nu riscaţi şi să profitaţi de acest cadou, vă recomand să folosiţi banii pentru modificările necesare în locuinţă. Partenerul de cuplu va fi mai mult decât încântat să vă ajute să alegeţi cele mai bune piese de mobilier.


Horoscop 23 mai, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi agitat şi extrem de tensionat. Nu reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi şi este posibil să fiţi nevoit să daţi explicaţii în faţa superiorilor. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, trebuie să luaţi o decizie finală cu privire la o problemă de actualitate. O discuţie cu un prieten apropiat vă poate ajuta să ieşiţi din această încurcătură.


Horoscop 23 mai, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să primiţi mai multe sarcini pe care trebuie să le îndepliniţi într-un timp extrem de scurt. Spre norocul dumneavoastră, mai mulţi colegi vin în ajutor şi împreună reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Din cauza programului aglomerat de la locul de muncă v-aţi neglijat viaţa socială. O ieşire în oraş cu prietenii vă poate ajuta să fiţi din nou la curent cu noutăţile.


Horoscop 23 mai, Vărsător:

Aveţi parte de mici neînţelegeri în viaţa sentimentală. În cazul în care vreţi ca relaţia dumneavoastră să funcţioneze, trebuie să învăţaţi să faceţi anumite sacrificii şi să fiţi mai atent cu partenerul de cuplu. O discuţie serioasă vă poate ajuta să treceţi peste aceste momente neplăcute.


Horoscop 23 mai, Peşti:

Nu sunteţi deloc mulţumit de relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu, însă vă este teamă să aveţi o discuţie serioasă pentru a nu complica lucrurile. Este indicat să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să vă ofere răspunsurile pe care le căutaţi. Înainte de a lua o decizie finală, asiguraţi-vă că aţi analizat toate situaţiile posibile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS