Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 aprilie 2014


Berbec:

Miercuri, 16 aprilie 2014, încă de la prima oră a dimineţii sunteţi pe fugă. Aveţi foarte multe lucruri de făcut, iar timpul nu este chiar cel mai bun prieten al dumneavoastră. Veţi sta mai mult pe drumuri şi tot nu veţi reuşi să terminaţi ce v-aţi propus. Spre seară relaxaţi-vă în compania partenerului de cuplu la o cină romantică sau un film de bună calitate.


Taur:

Astăzi aveţi o zi aglomerată, cu numeroase proiecte pe care trebuie să le finalizaţi. În cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, încercaţi să căutaţi ajutor în partenerii de muncă – vor fi câţiva care vor accepta să vă ajute. Pe plan sentimental, lucrurile sunt din nou pe drumul cel bun. Relaţia cu partenerul de cuplu este tot ce v-aţi dorit.


Gemeni:

Astăzi, 16 aprilie 2014, începeţi ziua cu un proiect dificil, a cărui rezolvare nu poate fi amânată. Din cauza unei greşeli de neatenţie din partea colegului alături de care lucraţi, trebuie să daţi socoteală în faţa superiorilor. Pentru a scăpa de această situaţie complicată, nu vă pierdeţi cu firea şi păstraţi-vă calmul în şedinţele la care urmează să participaţi.


Rac:

Aceasta este o zi potrivită pentru a vă ocupa de problemele de sănătate. O vizită la medicul de familie pentru un consult amănunţit vă poate ajuta să scăpaţi de îndoielile din ultima perioadă. Pe plan profesional, astrele sunt aliniate pentru ca dumneavoastră să vă întâlniţi sufletul pereche. În cazul în care nu sunteţi încă într-o relaţie, acesta este cel mai bun moment pentru o ieşire în oraş.


Leu:

Miercuri, 16 aprilie 2014, astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă ajută să vă îndepliniţi visele, însă va trebui să aveţi răbdare şi, cel mai important, să munciţi pe rupte pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în dumneavoastră şi nu vă pierdeţi speranţa, în scurt timp veţi fi mai fericit ca niciodată. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să apelaţi la partenerul de cuplu.


Fecioară:

Dacă aveţi impresia că activităţile de astăzi sunt prea dificile pentru dumneavoastră, înseamnă că sunteţi leneş. Pentru a scăpa de toate problemele, trebuie să vă ambiţionaţi şi să nu vă opriţi decât atunci când sunteţi convins că aţi terminat tot ce era de făcut. În această perioadă este important să ştiţi cum să lucraţi în echipă, se anunţă proiecte importante, pe care le veţi împărţi cu colegii de muncă.


Balanţă:

Dis de dimineaţă primiţi o ofertă neaşteptată din partea colaboratorilor. Pentru a vă atinge obiectivele, trebuie să vă setaţi priorităţile şi să scăpaţi de distracţiile care vă fac să pierdeţi timp valoros. Învăţaţi să reduceţi activitatea fizică şi să vă concentraţi mai mult pe perfecţionarea abilităţilor în domeniul financiar şi economic.


Scorpion:

Trebuie să aveţi mare grijă la discuţiile pe care le aveţi cu persoanele cu care interacţionaţi astăzi. Nu faceţi promisiuni decât atunci când sunteţi convins că vă puteţi ţine de cuvânt. Pe plan sentimental, Cupidon este pe poziţii, gata să lovească. Seara se poate încheia cu o ieşire în oraş în compania prietenilor apropiaţi sau a unei noi cuceriri.


Săgetător:

Vi se oferă oportunitatea de a începe un nou proiect, care vă va aduce bonusuri substanţiale. Pentru a vă descurca pe plan profesional, trebuie să aveţi încredere în dumneavoastră şi să vă cunoaşteţi limitele. Setaţi-vă priorităţile şi nu vă fie teamă să visaţi. Cu cât visele dumneavoastră sunt mai măreţe, cu atât puterea de muncă şi dorinţa de a persevera vor fi mai profunde.


Capricorn:

Este timpul să vă faceţi ordine în viaţa sentimentală. După o perioadă dificilă, destul de dureroasă, trebuie să lăsaţi în urmă trecutul, să îngropaţi amintirile şi să vă concentraţi pe fericirea dumneavoastră. În cazul în care vă este teamă să nu fiţi dezamăgit şi rănit, amintiţi-vă că în viaţă trebuie să faceţi compromisuri pentru a fi cu adevărat fericit.


Vărsător:

Veţi avea parte de o zi destul de stresantă, cu schimbări la locul de muncă. Un conflict minor cu un coleg vă schimbă complet starea de dispoziţie. Vă va fi destul de greu să aveţi o discuţie matură, însă va trebui să faceţi un efort suplimentar de voinţă. Păstraţi-vă calmul şi rămâneţi diplomat pentru a rezolva această situaţie neplăcută.


Peşti:

Vă simţiţi vulnerabil în faţa problemelor. Fiecare acţiune sau decizie pe care urmează să o luaţi vi se pare nepotrivită. Pentru a trece uşor de această zi, încercaţi să staţi departe de prietenii apropiaţi sau de familie. Orice comentariu pe care îl vor face aceştia vi se va părea deplasat. Nu vă irosiţi energia luptând cu morile de vânt.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS