Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 aprilie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, s-ar prea putea să fiţi într-o dispoziţie puternic narativă: simţiţi nevoia unor confesiuni, a unor mărturisiri sincere, care pot consolida şi strânge relaţia cu tovarăşii dumneavoastră. Probabil veţi găsi modalităţile cele mai potrivite de a-i întreba, de a-i descoase pe ceilalţi, de a provoca unele confidenţe de-a dreptul impresionante.


Taur:

Astăzi nu vă mai doriţi să ieşiţi din orânduiala tradiţiei, să ignoraţi trecutul, rădăcinile sau principiile de viaţă, educaţia primită în familie. Vă simţiţi bine acasă, respectând regulile instaurate de către părinţi şi cerinţele, cândva restrictive, ale celor mai în vârstă decât dumneavoastră. În iubire, păreţi să adoptaţi acelaşi comportament înţelegător şi binevoitor, fiind pasibil să obţineţi destule complimente de bună purtare.


Gemeni:

Astăzi, 12 aprilie 2014, oricât v-aţi dori, s-ar putea ca să nu mai reuşiţi să vă impuneţi obiectiv punctul de vedere în faţa persoanei iubite, să vă fie imposibil să exercitaţi autoritatea în cuplu cu moderaţie, ci doar exigent şi impulsiv. Se pot rupe unele legături amoroase fragile, neconsolidate prin experienţe trainice ori legături pasagere, superficiale. Este de aşteptat să vă bucure mici cadouri sau atenţii materiale surprinzătoare.


Rac:

Este o zi în care v-ar putea caracteriza o oarecare incisivitate şi ofensivă verbală, dar şi la nivel de acţiune. Oriunde v-aţi afla încercaţi probabil să vă impuneţi punctul de vedere, să induceţi o direcţie unică de mişcare, determinându-vă anturajul să facă lucrurile în strictă conformitate cu ceea ce credeţi doar dumneavoastră. Cu ceva bunăvoinţă ceilalţi pot observa, dincolo de năvalnicele atitudini mai dominatoare, sufletul dumneavoastră bun.


Leu:

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, puteţi fi tentat să găsiţi soluţii pragmatice la tot soiul de inconvenienţe şi neajunsuri materiale. Ideea este că azi vă descurcaţi în orice fel de circumstanţe, oricât de grele ar părea ele, că reuşiţi să aplicaţi probabil cele mai profitabile strategii pentru a vă atinge scopurile. În plus, dispuneţi de ambiţia, puterea şi voinţa necesară pentru a vă adjudeca mici victorii în plan financiar.


Fecioară:

Într-o zi ca cea de azi reacţionaţi în mod special la trecut şi legendă, fiind posibil un act de patriotism. Vă emoţionaţi probabil cu uşurinţă la auzul unui fapt care ţine de trecutul dumneavoastră ori vă identificaţi cu mândrie cu seria gloriilor neamului din care faceţi parte. Dincolo de asta, este posibil să aflaţi azi că iubirea nu este scutită de dezamăgiri şi vise spulberate. Totul este să nu vă lăsaţi copleşit şi epuizat de ele.


Balanţă:

Puteţi fi prea emoţional, subiectiv şi pătimaş azi ca să incropaţi nişte aranjamente financiare favorabile. Este posibil să vă raportaţi la şansele de reuşită ale unei afaceri dintr-un unghi unic şi personal, neacceptând sugestii şi opţiuni din exterior, oricât de raţionale şi inspirate ar fi. În plus, vă manifestaţi probabil o latură mai activă care vă permite să atingeţi scopuri imediate, să faceţi ceva concret.


Scorpion:

Este posibil ca azi să nutriţi un ideal sentimental, să credeţi în ceva anume din punct de vedere afectiv, să vă găsiţi o busolă care să vă dea indicii preţioase în ce anume să vă investiţi întreaga gamă de trăiri, simţiri şi emoţii. Altfel, este de aşteptat ca, în loc să le duceţi înspre răzbunare sau să le investiţi în furii disperate, să investiţi această forţă în plenitudinea şi intensitatea unei relaţii de iubire.


Săgetător:

Aţi putea trece printr-un episod sentimental destul de încordat: este probabil momentul spulberării unor enigme şi mistere în relaţia de cuplu şi a accesării unui adevăr crud, care doare ori răneşte. Tot asemenea, în familie pot ieşi la iveală o serie de lucruri ascunse ori tăinuite care pot arunca în aer liniştea casei. Concentraţi-vă forţele şi atenţia pe chestiunile financiare, acolo puteţi înregistra succese!


Capricorn:

Este de aşteptat ca azi să aveţi interese, să vă preocupe mai degrabă pricopseala şi agoniseala proprie şi, chiar în cazul în care iubiţi, să o faceţi bine cântărit, într-un fel studiat şi pragmatic. În principal însă, mare parte din energie este cheltuită în sectorul financiar, existând tendinţa de a vă risipi, cu ambiţii crâncene şi de bravură, în tot soiul de mici demersuri, inutile despre care vă imaginaţi că v-ar aduce profit.


Vărsător:

Probabil că azi sunteţi tentat să gustaţi mai cu poftă din aventura vieţii. Cum vă puteţi afla într-o pasă foarte energică şi întreprinzătoare, este puţin probabil să nu vă folosiţi corespunzător de plenitudinea forţelor fizice, dar şi psihice. Autonom şi individualist, vă bazaţi doar pe capacităţile proprii, iar un act de voinţă dus cu perseverenţă până la capăt vă poate aduce un profit de ordin material.


Peşti:

Astăzi sunt şanse mari să vă însufleţiţi brusc în prezenţa cuiva de s#x opus. Nu este vorba de o frivolitate premeditată, ci pur şi simplu de nişte predispoziţii afective ample în voia cărora veţi fi tentat să acţionaţi. Pe de altă parte, sunt posibile confuzii şi tensiuni emoţionale în raport cu părinţii. Nu înţelegeţi mai nimic din sentimentele lor, vi se pare că-şi doresc control total asupra dumneavoastră, că vor să vă influenţeze deciziile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS