Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 aprilie 2014


Berbec:

Vineri, 11 aprilie 2014, este cel mai bun moment pentru a face schimbări pe plan profesional. În cazul în care vi s-a oferit un nou loc de muncă, nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi oferta. Trebuie să aveţi încredere în forţele proprii şi să nu vă fie teamă să ieşiţi din rutină. Astrele au planuri mari pentru dumneavoastră, nu vă gândiţi de două ori la ceea ce vi se oferă.


Taur:

Schimbările de la locul de muncă sunt mai mult decât binevenite. Se anunţă o perioadă extrem de aglomerată, cu numeroase proiecte şi ore peste program. Deşi veţi lucra pe brânci până veţi termina toată munca, bonusurile vor fi pe măsură. Nu încercaţi să luaţi un proiect de unul singur pentru că nu veţi reuşi să îl duceţi la împlinire.


Gemeni:

Astăzi, 11 aprilie 2014, aveţi parte de o perioadă dificilă şi faceţi tot posibilul să treceţi peste aceste momente care vă pun la încercare răbdarea. În cazul în care nu reuşiţi să faceţi faţă schimbărilor, prietenii apropiaţi şi familia vă sunt alături. Acceptaţi sfaturile pe care vi le oferă şi nu vă fie teamă să vă deschideţi inima în faţa lor. O discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să vă simţiţi mai bine.


Rac:

Vă treziţi cu o propunere de afaceri din partea unei persoane importante de la jobul dumneavoastră. Se anunţă o colaborare frumoasă, cu numeroase beneficii pe plan financiar. Veţi scăpa de stresul de la locul de muncă şi veţi munci cu drag şi spor la un proiect doar al dumneavoastră. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă susţine în această schimbare.


Leu:

Vineri, 11 aprilie 2014, aveţi parte de o zi minunată pe toate planurile. O discuţie neaşteptată cu superiorii vă poate aduce câteva proiecte frumoase pe plan profesional, cu bonusuri uriaşe. Pe de altă parte, încercaţi să nu vă neglijaţi viaţa sentimentală. În cazul în care sunteţi încă singur, profitaţi de poziţionarea astrelor şi ieşiţi să întâlniţi noi persoane.


Fecioară:

Aveţi parte de o surpriză la locul de muncă. Superiorii vă dau vestea că sunteţi ales pentru a începe un proiect important, care vă va aduce numeroase beneficii financiare. Din păcate, unul dintre colegii de muncă este gelos pe succesul dumneavoastră şi va încerca să vă pună beţe în roate. O discuţie amiabilă şi sinceră poate rezolva rapid problema, trebuie doar să vă păstraţi calmul.


Balanţă:

Se anunţă o perioadă dificilă pe plan sentimental. Partenerul de cuplu nu se mai simte bine în relaţia voastră şi vrea să aveţi o discuţie serioasă. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să acceptaţi greşelile. În cazul în care vreţi ca această relaţie să funcţioneze, învăţaţi să faceţi compromisuri, să fiţi sincer şi să vorbiţi deschis cu persoana iubită.


Scorpion:

Astăzi este cea mai bună zi pentru a scăpa de rutina în care v-aţi instalat şi să faceţi mici schimbări în viaţa dumneavoastră. Dacă vreţi să aveţi succes pe plan profesional, luaţi-vă inima în dinţi, aveţi încredere în dumneavoastră şi urmaţi-vă visele. Va trebui să lucraţi foarte mult, însă rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor. Seara vă găseşte în compania prietenilor, după o zi lungă aveţi nevoie de relaxare.


Săgetător:

Aveţi parte de o zi extrem de frumoasă, cu schimbări în bine pe plan sentimental. Astăzi aveţi încredere în dumneavoastră şi vă simţiţi mai bine ca oricând. Vă acceptaţi defectele şi imperfecţiunile, iar asta se vede chiar şi în modul în care interacţionaţi cu cei din jur. În cazul în care sunteţi încă singur, acesta este cel mai bun moment pentru o nouă cucerire.


Capricorn:

Vă simţiţi pregătit pentru a face o schimbare radicală în ceea ce priveşte viaţa profesională. După ce o perioadă lungă de timp aţi stat şi v-aţi făcut planuri, aţi analizat posibilităţi şi aţi studiat perspective, sunteţi mai hotărât ca niciodată să vă puneţi în aplicare visele. Aveţi încredere în dumneavoastră şi nu vă fie teamă de eşecuri, totul se va rezolva frumos.


Vărsător:

Primele ore ale dimineţii vă găsesc la locul de muncă, cu numeroase proiecte încă neterminate şi cu un termen limită ce se apropie de final. În cazul în care simţiţi că nu faceţi faţă presiunii şi muncii aglomerate, cereţi ajutorul colegilor de muncă. Spre seară aveţi parte de o surpriză extrem de frumoasă, care vă va binedispune.


Peşti:

Aceasta este ziua coincidenţelor şi trebuie să profitaţi de ea. Vă veţi bucura de momente frumoase alături de persoana iubită şi de discuţii interesante cu colegii de muncă. În cazul în care vi se oferă un proiect important, nu staţi pe gânduri şi acceptaţi-l imediat. Veţi avea parte de numeroase beneficii financiare de pe urma acestuia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS