Horoscop Urania anual: Scorpion 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Scorpion 2014

Horoscop 2014, dragoste:

Este posibil să aveţi unele temeiuri de bucurie şi exaltare amoroasă în perioada 5 aprilie - 3 mai, când Venus tranzitează Peştii. Reuşiţi probabil să stabiliţi uşor un echilibru de forţe cu persoana iubită, oferiţi şi primiţi, la rândul vostru, afecţiunea sperată. E posibil să intervină acum în viaţa voastră o nouă dragoste sau suferinţe mai vechi din iubire să se atenueze simţitor.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

S-ar zice că favoritismele şi succesele se mută în planul carierei, în partea a doua a anului, când Jupiter îşi face stagiul în Leu. Deveniţi eligibil acum în posturi importante, vă puteţi depune candidatura pentru o funcţie superioară, care se bucură de prestanţă şi e remunerată mai bine. Puteţi da curs cu încredere unor oferte noi de muncă care deschid oportunităţi.


Horoscop 2014, sănătate:

În perioada 3 mai - 29 mai e de dorit să încercaţi să menţineţi echilibrul hidric în organism. Fiind posibile infecţii de-a lungul întregului tract urinar şi crize de colică biliară, inflamaţii ale pancreasului, devine important să aveţi un regim alimentar corespunzător şi să vă hidrataţi, să vă asiguraţi zilnic volumul de lichide necesar funcţionării optime a organismului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS