Horoscop Urania anual: Săgetător 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Săgetător 2014

Horoscop 2014, dragoste:

S-ar părea că dispuneţi de anumite avantaje în parteneriatele de viaţă personală inclusiv în luna iunie, când vă doriţi loial şi apropiat celui cu care formaţi un cuplu. Săriţi în ajutorul lui dacă simţiţi că i se face o nedreptate, îi acordaţi sprijinul de care sunteţi capabil, îi apăraţi interesele, trăiţi prin el. Partenerul de viaţă poate deveni acum şi un prilej de mândrie personală.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

Preferaţi să adoptaţi o poziţie independentă la locul de muncă, să staţi pe propriile picioare, să fiţi stăpân, direct responsabil de sarcinile care vă sunt atribuite. În intervalul 20 aprilie - 21 mai, sub protecţia generoasă a Soarelui ce tranzitează Taurul, va preocupă probabil să vă optimizaţi stilul de muncă, fapt care vă poate atrage admiraţie şi recompense de bani din partea şefilor.


Horoscop 2014, sănătate:

Nu este cazul să vă suprasolicitaţi sistemul cardiac, în special inima, în intervalul de timp cuprins între 20 aprilie - 21 mai. Obosiţi mai uşor decât de obicei, vă epuizaţi probabil în mici conflicte cotidiene, nu sunteţi capabil de eforturi fizice susţinute ori prea exigente. Cum puşeele de tensiune arterială pot fi la ordinea zilei, urmaţi cu stricteţe medicaţia necesară!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS