Horoscop Urania anual: Rac 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Rac 2014

Horoscop 2014, dragoste:

Din martie până spre sfârşitul lui iulie, graţie lui Saturn retrograd în Scorpion sunteţi tentat probabil să vă implicaţi doar în iubiri de care puteţi fi sigur, mature, pe care puteţi conta în momentele grele. Este posibil să nu mai căutaţi senzaţii noi, să nu vi se aprindă călcâiele după cineva de s#x opus, să puneţi preţ pe loialitate, certitudine şi siguranţă. Însă puteţi avea un fel atipic de a arăta asta.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

În intervalul 22 iulie - 23 august, sub protecţia tranzitului Soarelui prin Leu, este de aşteptat să vă etalaţi bunurile, să faceţi paradă şi să pozaţi, vrând să impresionaţi - aproape de ridicol - prin ceea ce aveţi. Este posibil să faceţi cu generozitate cheltuieli exorbitante pentru a vă îmbunătăţi considerabil imaginea ori, plin de energie, elan şi curaj, să acţionaţi riscant pentru a vă spori finanţele.


Horoscop 2014, sănătate:

S-ar putea zice că este necesar, cu precădere în a doua jumătate a lunii iunie, să renunţaţi a vă mai planifica riguros orice act, la a vă mai dori controlul absolut asupra vieţii dumneavoastră. Aţi putea afla acum, în împrejurări total misterioase, o serie de veşti care vă tulbură liniştea sufletească şi starea de sănătate. Încercaţi să vă abandonaţi, să mergeţi odată cu evenimentele care vin spre dumneavoastră!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS