Horoscop Urania anual: Leu 2014

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscop anual Urania - Leu 2014

Horoscop 2014, dragoste:

Intervalul 16 noiembrie - 10 decembrie, perioada în care Venus traversează semnul Săgetătorului, se anunţă extrem de promiţător în privinţa afacerilor sentimentale libere, lipsite de obligaţii. Puteţi spera acum în câte o bucurie a triumfului amoros, în câte o izbucnire de afecţiune şi tandreţe. Vă călcaţi cu uşurinţă peste mândrie, vă exteriorizaţi sentimentele cu uşurinţă.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

În perioada 20 aprilie - 21 mai s-ar putea vorbi despre liberă colaborare cu o autoritate binevoitoare, despre împărţirea autorităţii sau puterii sociale în favoarea dumneavoastră. Vă puteţi remarca acum drept cineva capabil să-şi asume responsabilităţi, puteţi fi numit în fruntea unui proiect profesional, devenind o căpetenie responsabilă de turmă ce i-a fost dată în grijă.


Horoscop 2014, sănătate:

În intervalul cuprins între 7 iunie - 17 iunie pot interveni unele episoade de suferinţă musculară. Nu sunt indicate acum suprasolicitări fizice, mai ales dintre acelea care vizează grupele de muşchi nelucrate de regulă. Întinderile musculare, crampele, cârceii pot apărea cu frecvenţă ridicată. Sunt de asemenea posibile diverse suferinţe ale sistemului nervos, central sau periferic.


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org