Horoscop Urania anual: Fecioară 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Fecioară 2014

Horoscop 2014, dragoste:

În luna aprilie este de aşteptat să vă reabilitaţi în ochii partenerului de viaţă. Sunteţi capabil probabil de sentimentalisme impresionante şi explozii lirice, de declaraţii de iubire devastatoare, impresionante. Există o mare probabilitate ca afecţiunea sa se împartă spontan la doi în mod fericit, fără vreun efort sau stângăcie în relaţia cu celălalt.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

În perioada cuprinsă între 23 iunie - 18 iulie Venus tranzitează semnul Gemenilor, furnizând influxuri pozitive ce ţin de notorietate şi glorie profesională. Imaginea publică poate suferi pe ici pe colo reabilitări şi ajustări favorabile, puteţi fi acoperit de laude şi onoruri. În plus, v-ar putea pica cu tronc cineva situat într-o poziţie de forţă şi responsabilitate, un superior ori cineva sus pus.


Horoscop 2014, sănătate:

La jumătatea anului, Jupiter în Leu poate pune unele probleme de greutate sau de metabolism. Pot reveni în prim plan o serie de suferinţe hepatice mai vechi sau de pancreas, care cer un tratament riguros mai de lungă durată. Complexitatea eventualelor afecţiuni pot impune în vederea diagnosticării o sumă de analize mai ample sau investigaţii suplimentare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS